Ëmbëlsirat

Ëmbëlsirat
Filtro
loader_img
Kuti mujore me varietet ballkanik (Abonim mujor)

$33.33

Kjo kuti përmban një përzierje ushqimesh ekzotike dhe ushqime ballkanike që do të jenë artikuj të rinj çdo muaj!
57646383147
Kuti mujore me varietet ballkanik (Abonim mujor)

Kuti mujore me varietet ballkanik (Abonim ...

from $33.33 from 7900972515570
Bambi Plazma Lane 600GR

$9.00

Sa e shijshme aq edhe ushqyese, rostiçeri më i mirë për fëmijët tuaj që keni menduar ndonjëherë. Bambi Plazma Lane është një kombinim i përsosur me qumësht ose lëng. Fëmijëve tuaj do t'ju pëlqejë t'i shijojnë këto...
57646383147
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Bambi Plazma Lane 600GR

from $9.00 from 1026937946155
Bambi Lane Plazma 300GR

$5.00

Rostiçeri ushqyese dhe perfekte për çdo grupmoshë, jashtëzakonisht efektive për fëmijët. Yummy Bambi Lane Plazma është krokante dhe më e shijshme kur shërbehet me qumësht ose lëng. Fëmijët tuaj mund ta hanë këtë rostiçeri të shijshme në...
57646383147
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Bambi Lane Plazma 300GR

from $5.00 from 1026933948459
Biskota Bambi Lane Posno 300GR

$5.00

Rostiçeri ushqyese dhe perfekte për çdo grupmoshë, jashtëzakonisht efektive për fëmijët. Biskotat e shijshme Bambi Lane Posno janë krokante dhe më të shijshme kur shërbehen me qumësht ose lëng. Fëmijët tuaj mund ta hanë këtë rostiçeri të shijshme...
57646383147
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Biskota Bambi Lane Posno 300GR

from $5.00 from 7869252206834
Bambi Choco Lane 135GR

$3.33

Një ndeshje e përkryer për pijet tuaja në mëngjes ose në mbrëmje. Konsumoni këto biskota Bambi Choco Lane me pijet tuaja të preferuara ose më vete. Këto biskota të shijshme choco lane janë bërë nga plazma lane me...
57646383147
A perfect match for your morning or evening drinks. Have these Bambi Choco Lane biscuits with your favourite drinks or on their own. These yummy choco lane biscuits are made of plasma lane with a chocolate filling inside. You will find a burst of chocolate in each bite of these crunchy biscuits. Order these delicious Bambi Choco Lane today and don’t forget to share with your friends!

Bambi Choco Lane 135GR

from $3.33 from 1028896227371
Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

$4.44

Një mëngjes i shijshëm për fëmijë, Bambi Lane Ground zakonisht shërbehet me qumësht. Ky qull i shijshëm kremoz është ushqyes dhe siguron energji për të funksionuar gjatë gjithë ditës. Bambi Lane Ground është forma me...
57646383147
A delicious breakfast for kids, Bambi Lane Ground is usually served with milk. This yummy creamy porridge is nutritious and provides the energy to function the entire day. Bambi Lane Ground is the grounded form of biscuit, having a familiar taste like graham crackers. You can also use it as an ingredient in baked recipes. Don’t forget to store it in a cool and dry place. Order this right now and make your kids’ meal yummier!

Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

from $4.44 from 1028891934763
Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

$2.22

Kur uria kafshon, trajtojeni veten me këtë meze të lehtë. Kroasani me çokollatë 7 Days është bërë me brumë dhe mbushje të pasur me çokollatë. Ky briosh pa organizma të modifikuar gjenetikisht do të shkrihet në gojën tuaj...
57646383147
When hunger bites, treat yourself with this mouthwatering snack. 7 Days chocolate croissant is made of dough and rich chocolate filling. This croissant will melt in your mouth, and guess what happens next! A burst of chocolate inside. A single bite of this chocolate croissant will leave a sweet taste in your mouth. So, make your every day better with 7 Days Chocolate Croissant.

Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1780673380395
Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

$2.22

Mbushja e pasur kremoze e vaniljes brenda e bën këtë briosh 7Days të butë dhe të shijshëm. Do të gjeni një shpërthim ëmbëlsie në çdo kafshatë dhe do t'i bëni ditët tuaja më të shijshme se kurrë. Ky...
57646383147
The rich creamy vanilla filling inside makes this 7Days croissant soft and delicious. You will find a burst of sweetness in every bite and make your days yummier than ever. This is a perfect snack from morning to evening, with or without a cup of coffee. You can try this alone or with your friends, anywhere, on any occasion. So don’t wait, order this package of happiness now!

Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1816194220075
Mini briosh me kakao 7 dite 185gr

Sold Out

Gjeni ndeshjen më të ëmbël për kafenë tuaj me mini briosh me kakao 7Days. Ky briosh i cilësisë premium do të jetë trajtimi i përsosur për ushqimet tuaja të mbrëmjes. Në çdo kafshatë, do të gjeni një...
57646383147
Find the sweetest match for your coffee with 7Days cocoa mini croissant. This premium quality croissant will be the perfect treat for your evening snacks. In every bite, you will find a delicious burst of cocoa and it will melt in your mouth in the yummiest way. GThis mouthwatering croissant is made with cocoa filling. Make your days tastier from today!

Mini briosh me kakao 7 dite 185gr

from $4.44 from 1816202215467
Mini briosh vanilje 7 dite 185gr

Sold Out

Është gjetur përputhja më e mirë për kafenë tuaj! Ky mini briosh i shijshëm është bërë me brumë dhe mbushje vanilje. Kjo do të shkrihet në gojën tuaj dhe do të ndjeni një shpërthim të aromës së...
57646383147
The best match for your coffee has been found! This yummy mini croissant is made with dough and vanilla filling. This will melt in your mouth and you will feel a burst of vanilla flavour inside there. You can enjoy it alone or with your friends but you can never find a better snack ever. So try this delicious mini croissant once and you will feel the urge of having them again the next day!

Mini briosh vanilje 7 dite 185gr

from $4.44 from 1816204083243
Jaffa Munchmallow Classic (Blu) 105GR

Sold Out

Biskota të buta dhe të shijshme, të lyera me shtresë çokollate dhe marshmallow, arra, mbushje susami brenda. Një ndeshje e përkryer për kafenë tuaj të mëngjesit ose të mbrëmjes. Kjo kënaqësi e shijshme e ëmbël është bërë nga...
57646383147
Soft and delicious cookies, coated with chocolate layer and marshmallow, nuts, sesame filling inside. A perfect match for your morning or evening coffee. This yummy sweet delight is made of wheat flour, soya lecithin, egg white, cocoa powder and vegetable fat. You can have these tasty cookies at any time of the day. Order it today to enjoy with your family and friends. Crvenka Munchmallow Classic (Blue) may contain preservatives.

Jaffa Munchmallow Classic (Blu) 105GR

from $2.22 from 1027134750763
Jaffa Munchmallow Full Munch Karamel 128GR

$3.00

Biskota të buta dhe të shijshme, të lyera me shtresë çokollate dhe marshmallow, mbushje karamel brenda. Një ndeshje e përkryer për kafenë tuaj të mëngjesit ose të mbrëmjes. Kjo kënaqësi e ëmbël e shijshme do të bëhet...
57646383147
Soft and delicious cookies, coated with chocolate layer and marshmallow, caramel filling inside. A perfect match for your morning or evening coffee. This yummy sweet delight is going to become your new favorite treat. You can have these tasty cookies at any time of the day. Order Jaffa Munchmallow Caramel today to enjoy with your family and friends

Jaffa Munchmallow Full Munch Karamel 128GR

from $3.00 from 7863466066162
Loading......