Turqia

Turqia
Filtro
loader_img
Ulker Biskrem Kakao 205g

Sold Out

Kënaqni urinë tuaj me këtë kënaqësi të shijshme dhe krokante! Ulker Biskrem Kakao është bërë nga përbërësit më të mirë si miell gruri, vaj vegjetal, lajthi, vezë dhe pluhur kakao. Përjetoni shijen e këtyre biskotave krokante, të...
406417244402
Satisfy your hunger with this yummy and crunchy delight! Ulker Biskrem Cocoa is made of the finest ingredients like wheat flour, vegetable oil, hazelnuts, eggs and cocoa powder. Experience the taste of these crunchy cookies, filled with rich chocolate cream. You can also use these biscuits to make ice cream or your favourite desserts. Try this once and you will fall in love with its sweetness!

Ulker Biskrem Kakao 205g

from $2.99 from 1643809669163
Dairyland Ciftlink Djathë Piknik (i kuq) 1KG

Sold Out

NY , NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Djathë i butë, i bardhë...
405293957362
Soft, white cheese derived from pure milk of cow, a classic delight from the kitchens of Turkey. Dairyland Ciftlink Piknik Cheese has a slightly tangy flavour. You can make delicious cuisines with it, like Menemen or Meze platters. It is a wonderful source of protein, calcium and probiotics. You can have this yummy cheese with bread and roasted vegetables. An essential ingredient to pasta recipes.

Dairyland Ciftlink Djathë Piknik (i kuq) 1KG

from $26.77 from 1026104066091
Dairyland Sutdiyari Djath dhie 1Kg

$26.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një komponent i përsosur për mëngjesin tuaj turk, Djathi...
405293957362
A perfect component for your Turkish breakfast, Dairyland Sutdiyari Goat Cheese is derived from pure milk and brined. You can have this sweet and tangy flavored, creamy white cheese with flatbread or make different classic Turkish recipes with it. Dairyland Sutdiyari Goat Cheese Order it today and make your meals yummier!

Dairyland Sutdiyari Djath dhie 1Kg

from $26.77 from 1225933127723
Cetina Fine Noodle Nest 67" 400GR

Sold Out

Një burim i shkëlqyer i karbohidrateve, Cetina Fine Noodle Nest është bërë nga brumi i grurit dhe i prerë në fije të gjata të hollë. Mund ta gatuani për përgatitjen e recetave të ndryshme, t'i zieni në...
53348565035
A great source of carbohydrates, Cetina Fine Noodle Nest is made from the dough of wheat and cut into long thin strings. You can cook it for making different recipes, boil them in water or fry in oil. It is an excellent main course dish that is loved by all. Prepare this fine noodle with veggies or meat, it will melt in your mouth and leave a yummy taste. So, hurry and order Cetina Fine Noodle Nest today!

Cetina Fine Noodle Nest 67" 400GR

from $5.00 from 1027199631403
Apikoglou Soujouk Mild 1LB (Hallall)

$20.00

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Soujouk është sallam i tharë...
405293957362
Soujouk is dried beef sausage, made of premium quality meat and it's taste is enhanced because of garlic and hot red pepper seasonings. You will be amazed by experiencing the delicious culinary possibilities of soujouk! You can have it in different styles like pan sauté or grilled dish. But the traditional stew, made with tomatoes and navy beans is one of the best delicacies from Turkey which will give you an experience of taste!

Apikoglou Soujouk Mild 1LB (Hallall)

from $20.00 from 1076295630891
Merve Mish Soujouk Mid 1LB (Hallall)

$17.99

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Soujouk është sallam i tharë...
405293957362
Soujouk is dried beef sausage, made of premium quality meat and its taste is enhanced because of garlic and red pepper seasonings. You will be amazed by experiencing the delicious culinary possibilities of Merve Beef Soujouk Mild! You can have it in different styles like pan sauté or grilled dish. But the traditional stew, made with tomatoes and navy beans is one of the best delicacies from Turkey which will give you an experience of taste!

Merve Mish Soujouk Mid 1LB (Hallall)

from $17.99 from 4465662165067
Unazë Ulker Albeni Biskotë e veshur me çokollatë me mbushje karamel 344GR

$6.99

Zgjedhja perfekte për adhuruesit e çokollatës! Ulker prezanton biskota krokante me kënaqësi të dyfishtë. Këto biskota lyhen me çokollatë dhe mbushen me krem ​​karamel të pasur. Një trajtim i ëmbël me kënaqësi krokante dhe të butë. Merrni një...
406417244402
The perfect choice for chocolate lovers! Ulker presents crunchy biscuits with double delight. These biscuits are coated with chocolate and filled with rich caramel cream. A sweet treat of crunchy and soft delight. Grab one whenever you feel hungry. You can also use these biscuits to make ice cream or your favourite desserts. Order Ulker Albeni Chocolate Coated Biscuit With Caramel Filling and experience the taste of it.

Unazë Ulker Albeni Biskotë e veshur me çok...

from $6.99 from 1358753890347
Biskota Ulker Halley 300GR

$5.00

Tani shpërndani lumturinë mes të afërmve tuaj me këtë ëmbëlsirë të ngrohtë! Biskota Ulker Halley është e mbushur me marshmallow të butë dhe e mbuluar me krem ​​të pasur me çokollatë. Një kënaqësi e mrekullueshme me një...
406417244402
Now, spread happiness among your close ones with this heartwarming sweet treat! Ulker Halley Biscuit is filled with soft marshmallows and covered with rich chocolate cream. A wonderful delight with a cup of hot coffee or your favourite beverage. A Turkish luxury satisfies your hunger whenever you want. Also, prepare ice cream or different sweet desserts with this delicious biscuit.

Biskota Ulker Halley 300GR

from $5.00 from 1730727280683
Kral Kadayif Kizarmis Lux 400G

Sold Out

Një pjatë e ëmbël dhe e pjekur, recetë e preferuar për çdo grupmoshë. Është perfekt për t'u konsumuar pas çdo vakti ose mund ta hani për meze, duke derdhur mjaltë ose shurup të nxehtë mbi të. Kral Kadayif...
406419046642
A sweet and baked dish, favourite recipe for any age group. It is perfect to have after every meal or you can have it for snacks, pouring honey or hot syrup on it. Kral Kadayif Kizarmis Lux is made of dough. Enjoy this sweet treat with your friends over a cup of coffee or tea. It will also satisfy your midnight hunger, so keep it in your pantry to enjoy it anytime. Order today!

Kral Kadayif Kizarmis Lux 400G

from $6.67 from 4512856506443
Petë e gjerë Cetina #20 400GR

Sold Out

Petë të gjata dhe të holla, të bëra nga brumi i grurit, janë një burim i shkëlqyer i karbohidrateve. Gatuani si të doni. Mund ta zieni në ujë ose ta skuqni në vaj gatimi, t'i keni këto petë...
53348565035
Long and thin noodles, made from wheat dough, are an excellent source of carbohydrates. Cook it however you like. You can boil it in water or deep fry in cooking oil, have these fine noodles with veggies or meat, Cetina Wide Noodle is delicious and mouthwatering after the dish is ready. You can refrigerate them to make them dry. Order Cetina Wide Noodle now and make exciting dishes.

Petë e gjerë Cetina #20 400GR

from $5.00 from 4434647613515
Shkopinj gjevrek të kripur Ulker 220GR

Sold Out

Ulker prezanton munchies të kripura për kënaqësinë tuaj të mbrëmjes! Porosit sot shkopinj gjevrek të kripur Ulker. Përgatitet me përbërës të cilësisë më të mirë dhe një trajtim perfekt me djathë të shkrirë ose krem ​​çokollate. Mund...
57646383147
Ulker presents salted munchies for your evening delight! Order Ulker Salted Pretzel Sticks today. It is prepared with the best quality ingredients and a perfect treat with melted cheese or chocolate cream. You can also put it as a topping on your favourite ice cream. It has a sweet and salty taste. Pack it in your kids’ lunch box and amaze them with crunchy happiness!

Shkopinj gjevrek të kripur Ulker 220GR

from $3.29 from 1865426108459
Sanduiç Ulker Choco 300gr

$2.99

Shërbejeni këtë sanduiç të shijshëm çoko me një gotë qumësht në tryezën e mëngjesit fëmijëve tuaj dhe ata do të mahniten! Ulker prezanton një kënaqësi të dyfishtë me dy shtresa biskotash krokante të bashkuara me krem ​​të...
406417244402
Serve this yummy choco sandwich with a glass of milk at the breakfast table to your kids and they will be amazed! Ulker presents a dual delight of two layers of crunchy biscuits joined with rich chocolate cream. A perfect match for your evening coffee. These biscuits are made of the best quality ingredients and satisfy your hunger with a shower of sweetness!

Sanduiç Ulker Choco 300gr

from $2.99 from 4525439385675
Loading......