Vaferat

Vaferat
Filtro
loader_img
Wafers Napolitanke Kras Hazelnut 330GR

Sold Out

Bëjeni veten më të lumtur me këto vafera të shijshme Kras lajthie Napolitanke. Është bërë nga miell gruri, pluhur kakao dhe lajthi, një kënaqësi ideale me një filxhan kafe të nxehtë. Mund ta konsumoni edhe me akullore ose...
406417244402
Make yourself extra happy with these delicious Kras Hazelnut Napolitanke Wafers. It is made of wheat flour, cocoa powder and hazelnuts, an ideal delight with a cup of hot coffee. You can also have it with ice cream or on its own. Add it to your kids’ lunch pack and surprise them. Kras Hazelnut Napolitanke Wafers will satisfy your hunger quickly. Order today and enjoy this package of sweetness!

Wafers Napolitanke Kras Hazelnut 330GR

from $4.44 from 1026742288427
Kras Choco Napolitanke Wafers 500GR

Sold Out

Një kënaqësi e mahnitshme për ju, vaferat me çokollatë të mbushura me çokollatë të pasur kremoze do t'ju bëjnë kënaqësi dy herë! Konsumojeni vetë ose me pijen tuaj të preferuar, këto vafera të shijshme nuk do t'ju...
406417244402
An amazing treat for you, chocolate wafers filled with rich creamy chocolate will make your pleasure twice! Have it on its own or with your favourite drink, these yummy wafers will never disappoint you. You can also use it to add extra sweetness to your preferred ice cream. Enjoy this delicious creamy Kras Chocolate Napolitanke with your friends or all alone. Once you have it, it will be a constant favourite of yours!

Kras Choco Napolitanke Wafers 500GR

from $8.88 from 1026744483883
Karolina Jadro Wafer 430GR

$6.00

Po gjeni ushqime për dëshirat tuaja të mbrëmjes? Porositni Karolina Jadro Wafer tani dhe përjetoni ëmbëlsinë e saj të shijshme! Jadro është një produkt me cilësi premium dhe do të kënaqë urinë tuaj menjëherë. Jashtë krokante, brenda...
406417244402
Finding snacks for your evening cravings? Order Karolina Jadro Wafer right now and experience its delicious sweetness! Jadro is a premium quality product and it will satisfy your hunger instantly. Crunchy outside, milk and cocoa filling inside, in every bite, there will be a burst of chocolate inside your mouth. You can have these yummy wafers anytime, anywhere. Try Karolina Jadro Wafer once and it will be a constant in your pantry!

Karolina Jadro Wafer 430GR

from $6.00 from 1026779316267
Karolina Oblatne Tort (Fleta vaferi) 150 GR

Sold Out

Porositni këtë kënaqësi kroate për të përgatitur receta të shijshme ëmbëlsirash që do të mahnitin mysafirët tuaj! Oblatne Tort është bërë nga miell gruri, niseshte misri, vaj vegjetal dhe kripë. Çdo paketë përmban 5 fletë. Ju mund të...
53868691499
Order this Croatian delight to prepare delicious dessert recipes that will amaze your guests! Oblatne Tort is made of wheat flour, corn starch, vegetable oil and salt. Every package contains 5 sheets. You can make crispy and yummy wafer cakes by filling these sheets with suitable and your favourite ingredients. Oblatne Tort contains peanuts and hazelnuts. Order it today and explore your culinary skills.

Karolina Oblatne Tort (Fleta vaferi) 150 GR

from $3.33 from 1026767814699
Takovo Eurovafel 180g

Sold Out

Një kënaqësi krokante dhe e ëmbël për fëmijët, ose mund ta pini me kafenë tuaj të mbrëmjes. Takovo Eurovafel është bërë nga vafera dhe bashkohet me krem ​​çokollatë të pasur me shije lajthie. Mund ta vendosni edhe...
406417244402
A crunchy and sweet delight for kids, or you can have it with your evening coffee. Takovo Eurovafel is made of wafers and joined with rich hazelnut flavoured chocolate cream. You can also put it as a topping on your preferred ice cream. These crunchy wafers are the perfect treat whenever you feel hungry. Order Takovo Eurovafel today and garnish dessert recipes however you like!

Takovo Eurovafel 180g

from $2.49 from 1624959156267
Vafera Kras Nougat Napolitanke 500GR

Sold Out

Nëse ju pëlqejnë vaferat krokante, provoni këtë vaferë të shijshme Kras Nougat Napolitanke. Është rostiçeri më i mirë, i mbushur me nuga të shijshme, një ndeshje e përkryer për kafenë tuaj të mbrëmjes. Ju gjithashtu mund ta...
406417244402
If you like crunchy wafers, try this yummy Kras Nougat Wafers Napolitanke. It is the best snack, filled with delicious nougat, a perfect match for your evening coffee. You can also make it a topping on your favourite ice cream. Don’t forget to share this sweet delight with your friends. Order Kras Nougat Wafers Napolitanke once and you will definitely make a space in your pantry for it forever!

Vafera Kras Nougat Napolitanke 500GR

from $7.00 from 1026761687083
Kras Lemon Portokalli Napolitanke Wafers 330GR

$4.44

Dëshironi një pjatë të ëmbël pas çdo vakti? Mbani Vaferat Kras Limon/Portokalli Napolitanke gjithmonë në qilarin tuaj dhe përjetoni shijen e saj të shijshme me akullore ose thjesht ashtu siç është. Këto vafera janë bërë nga miell...
406417244402
Craving a sweet dish after every meal? Keep Kras Lemon/Orange Napolitanke Wafers always in your pantry and experience its delicious taste with ice cream or simply as it is. These wafers are made of wheat flour, fruit powder, natural flavours and sugar. Don’t forget to share this sweet delight! Order Kras Lemon/Orange Napolitanke Wafers and get a package of crunchy happiness!

Kras Lemon Portokalli Napolitanke Wafers 3...

from $4.44 from 4512231260235
Krem me çokollatë Kras Wafers Napolitanke 500GR

Sold Out

Nëse dëshironi ëmbëlsi shtesë me pijet tuaja të preferuara, porositni Kras Chocolate Cream Napolitanke sot dhe shijoni këto vafera krokante, të mbushura me çokollatë të pasur kremoze. Mund ta lyeni me djathë ose ta kapni sa herë të...
406417244402
If you want extra sweetness with your favourite drinks, order Kras Chocolate Cream Napolitanke today and enjoy these crunchy wafers, filled with rich creamy chocolate. You can have it dipped in cheese or grab it whenever you are hungry. These delicious wafers will make you feel delightful! Don’t forget to share this package of happiness. Order today and enjoy anytime, anywhere!

Krem me çokollatë Kras Wafers Napolitanke ...

from $6.00 from 1048518983723
Meshë me çokollatë Kras Frondi Maxi 250GR

Sold Out

Kjo kënaqësi e shijshme krokante do të kënaqë urinë tuaj me ëmbëlsi shtesë! Vafera me çokollatë Kras Frondi Maxi përgatitet me miell gruri, sheqer, pluhur kakao dhe përforcues shije. Do të gjeni një shtresë krokante çokollate jashtë...
406417244402
This delicious crunchy delight will satisfy your hunger with extra sweetness! Kras Frondi Maxi Chocolate Wafer is prepared with wheat flour, sugar, cocoa powder and flavour enhancer. You will find a crunchy layer of chocolate outside and rich chocolate cream inside, a sweet treat after every meal. Order Kras Frondi Maxi Chocolate Wafer and get a dual flavour of happiness!

Meshë me çokollatë Kras Frondi Maxi 250GR

from $4.00 from 6734108557492
Kras Frondi Maxi Nougat Wafer 250GR

Sold Out

Keni këtë kënaqësi krokante sa herë që ju pëlqen, një ëmbëlsirë e shijshme pas çdo vakti! Vafer krokante, e mbushur me krem ​​nougat do ta dyfishojë lumturinë tuaj me çdo kafshatë. Wafer Kras Frondi Maxi Nougat është...
406417244402
Have this crunchy pleasure whenever you like, a delicious dessert after every meal! Crispy wafer, filled with nougat cream will make your happiness double with every bite. Kras Frondi Maxi Nougat Wafer is a yummy delight and your kids will love it too. You can have it topping on ice cream or have it on its own. Order Kras Frondi Maxi Nougat Wafer today and enjoy your evening snacks.

Kras Frondi Maxi Nougat Wafer 250GR

from $4.00 from 6734116389044
Krem me çokollatë Kras Wafers Napolitanke 330GR

$4.44

Vafera krokante jashtë dhe mbushje e pasur me çokollatë brenda, ky Krem me çokollatë Kras Napolitanke do të kënaqë urinë tuaj në çdo kohë! Është gjithashtu e përkryer me çokollatë të nxehtë ose kafe. Mund ta keni vetë...
406417244402
Crunchy wafers outside and rich chocolate filling inside, this Kras Chocolate Cream Napolitanke will satisfy your hunger anytime! It is also perfect with hot chocolate or coffee. You can have it on your own or enjoy it with your close ones. This yummy sweet delight will make you happy after a single bite! Kras Chocolate Cream Napolitanke is made of wheat flour, chocolate and natural flavour.

Krem me çokollatë Kras Wafers Napolitanke ...

from $4.44 from 1026757427243
Kras Choco Napolitanke Wafers 250GR

$4.44

Surprizë e dyfishtë! Vafera të mbuluara me çokollatë, të mbushura me krem ​​të pasur me çokollatë, trajtim i shijshëm për ju dhe miqtë tuaj. E pini vetë ose zhyteni në kremin tuaj të preferuar, kjo kënaqësi e...
406417244402
Double surprise! Chocolate covered wafers, filled with rich chocolate cream, delicious treat for you and your friends. Have it on its own or dip in your favourite cream, this crunchy sweet delight will make your happiness double in every bite! You can also use this as a topping on your preferred ice cream. Hurry and order soon. Kras Chocolate Napolitanke is an all-time favourite for any age group.

Kras Choco Napolitanke Wafers 250GR

from $4.44 from 6595896836276
Loading......