Mos i shit të dhënat e mia personale

Të drejtat tuaja sipas Aktit të Privatësisë së Konsumatorit në Kaliforni

Ligji për Privatësinë e Konsumatorit në Kaliforni (CCPA) ju siguron të drejta në lidhje me mënyrën se si trajtohen të dhënat tuaja ose informacioni personal. Sipas legjislacionit, banorët e Kalifornisë mund të zgjedhin të heqin dorë nga "shitja" e informacionit të tyre personal tek palët e treta. Bazuar në përkufizimin CCPA, "shitje" i referohet mbledhjes së të dhënave për qëllimin e krijimit të reklamave dhe komunikimeve të tjera. Mësoni më shumë rreth CCPA dhe të drejtave tuaja të privatësisë .

Si të tërhiqesh

Duke klikuar në lidhjen më poshtë, ne nuk do të mbledhim ose shesim më të dhënat tuaja personale. Kjo vlen si për palët e treta ashtu edhe për të dhënat që mbledhim për të ndihmuar në personalizimin e përvojës suaj në faqen tonë të internetit ose përmes komunikimeve të tjera. Për më shumë informacion, shikoni politikën tonë të privatësisë.