FAQ | Transporti | Rimbursimi

FAQ:

Çfarë është BalkanFresh?

BalkanFresh është një treg evropian online. Ne operojmë vetëm online për të ofruar çmimet më të mira.

Çfarë lloj produktesh keni?

BalkanFresh ofron ushqime të specializuara, me burim direkt nga Evropa dhe Evropa Lindore e njohur ndryshe si Rajoni i Ballkanit.

Informacioni i Transportit në BalkanFresh:

Dërgojmë VETËM në SHBA dhe Kanada!! Ju lutemi hidhni një sy në Hartë për të parë se sa kohë do të marrë paketa juaj për të mbërritur tek ju.

Shënim: UPS nuk dërgon dhe ne nuk dërgojmë në gjashtë festat e mëposhtme: Ditën e Vitit të Ri, Ditën e Përkujtimit, Ditën e Pavarësisë, Ditën e Punës, Ditën e Falënderimeve dhe Ditën e Krishtlindjeve.

Pasi të dërgohet një porosi, do t'ju dërgohet një numër përcjellës për të gjurmuar paketën tuaj. Paketat nuk kërkojnë një nënshkrim nga transportuesit tanë si parazgjedhje për adresat e banimit dhe do të lihen në adresën e transportit të dhënë sipas gjykimit të operatorit.

Nëse jeni duke blerë artikuj që prishen (siç janë produktet e qumështit dhe mishi) ose artikuj të ndjeshëm ndaj nxehtësisë (siç janë produktet e çokollatës), ju rekomandojmë shumë të zgjidhni opsionin e transportit të përshpejtuar. Nëse zgjidhni ndonjë metodë tjetër për artikujt që prishen, ajo është në rrezikun tuaj dhe ne nuk do të mbajmë përgjegjësi nëse artikujt prishen. Transporti Tokësor i UPS-së është një shërbim tokësor; ne nuk e rekomandojmë këtë opsion për ushqimet që prishen, veçanërisht në muajt e verës. *Ne nuk do të jemi përgjegjës për gjërat që prishen nëse nuk zgjidhet shërbimi i përshpejtuar.

Kostot e transportit:

Ne dërgojmë në paketim transporti të izoluar me pako xhel të ngrirë për të parandaluar prishjen e artikujve që prishen, si qumështi dhe produktet e mishit. Kostot tona të transportit përcaktohen nga pesha e paketës dhe kodi postar i adresës së transportit. Një tarifë aplikohet gjithashtu për koston e transportit për të mbuluar materialin e paketimit.

Orari i transportit:

Ne shmangim dërgimin e artikujve që prishen të premten, të shtunën dhe para festës për të parandaluar që paketa të kalojë fundjavën në një depo.

Mallrat e dëmtuara:

Ne nuk jemi përgjegjës për mallrat e dëmtuara gjatë transportit.

Kthimet:

Kthimet nuk pranohen pas tre ditësh nga data e marrjes së porosisë. Ne nuk pranojmë kthime të artikujve që prishen. Ju nuk mund t'i ktheni artikujt që nuk ju pëlqejnë në shije ose formë paketimi. Artikujt që janë hapur nuk mund të kthehen. Tarifat e transportit të kthimit janë përgjegjësi e klientit. Tarifat e transportit dhe trajtimit NUK kthehen. Kthimet mund t'i nënshtrohen një tarife 10 për qind të rimbushjes.