Politika e privatësisë

Deklarata e Privatësisë-----

SEKSIONI 1 - ÇFARË BËJMË NE ME INFORMACIONIN TUAJ?

Kur blini diçka nga dyqani ynë, si pjesë e procesit të blerjes dhe shitjes, ne mbledhim informacionin personal që na jepni si emrin, adresën dhe adresën tuaj të emailit.
Kur shfletoni dyqanin tonë, ne gjithashtu marrim automatikisht adresën e protokollit të internetit (IP) të kompjuterit tuaj për të na dhënë informacion që na ndihmon të mësojmë rreth shfletuesit tuaj dhe sistemit operativ.
Marketingu me email (nëse është e aplikueshme): Me lejen tuaj, ne mund t'ju dërgojmë email në lidhje me dyqanin tonë, produktet e reja dhe përditësime të tjera.

SEKSIONI 2 - Pëlqimi

Si e merrni pëlqimin tim?
Kur na jepni informacione personale për të përfunduar një transaksion, për të verifikuar kartën tuaj të kreditit, për të bërë një porosi, për të rregulluar një dorëzim ose për të kthyer një blerje, ne nënkuptojmë që ju pranoni ta mbledhim dhe përdorim atë vetëm për atë arsye specifike.
Nëse kërkojmë informacionin tuaj personal për një arsye dytësore, si marketingu, ne ose do t'ju kërkojmë drejtpërdrejt pëlqimin tuaj të shprehur, ose do t'ju ofrojmë një mundësi për të thënë jo.

Si ta tërheq pëlqimin tim?
Nëse pasi të zgjidhni, ndryshoni mendje, mund të tërhiqni pëlqimin tuaj që ne t'ju kontaktojmë, për mbledhjen, përdorimin ose zbulimin e vazhdueshëm të informacionit tuaj, në çdo kohë, duke na kontaktuar në info@balkanfresh.com.


SEKSIONI 3 - ZBALIMI

Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj personal nëse na kërkohet me ligj për ta bërë këtë ose nëse ju shkelni Kushtet tona të Shërbimit.

SEKSIONI 4 - BLIKONI

Dyqani ynë ndodhet në Shopify Inc. Ata na ofrojnë platformën e tregtisë elektronike në internet që na lejon t'ju shesim produktet dhe shërbimet tona.
Të dhënat tuaja ruhen përmes ruajtjes së të dhënave të Shopify, bazave të të dhënave dhe aplikacionit të përgjithshëm Shopify. Ata ruajnë të dhënat tuaja në një server të sigurt pas një muri zjarri.

Pagesa:
Nëse zgjidhni një portë pagese direkte për të përfunduar blerjen tuaj, atëherë Shopify ruan të dhënat e kartës suaj të kreditit. Ai është i koduar përmes Standardit të Sigurisë së të Dhënave të Industrisë së Kartës së Pagesave (PCI-DSS). Të dhënat e transaksionit tuaj të blerjes ruhen vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për të përfunduar transaksionin tuaj të blerjes. Pas përfundimit të kësaj, informacioni i transaksionit tuaj të blerjes fshihet.
Të gjitha portat e pagesave direkte i përmbahen standardeve të vendosura nga PCI-DSS të menaxhuara nga Këshilli i Standardeve të Sigurisë PCI, i cili është një përpjekje e përbashkët e markave si Visa, Mastercard, American Express dhe Discover.
Kërkesat PCI-DSS ndihmojnë në sigurimin e trajtimit të sigurt të informacionit të kartës së kreditit nga dyqani ynë dhe ofruesit e tij të shërbimeve.
Për më shumë njohuri, mund të dëshironi gjithashtu të lexoni Kushtet e Shërbimit të Shopify (https://www.shopify.com/legal/terms) ose deklaratën e privatësisë (https://www.shopify.com/legal/privacy).

SEKSIONI 5 - SHËRBIMET NGA PALËT E TRETA

Në përgjithësi, ofruesit e palëve të treta të përdorura nga ne do të mbledhin, përdorin dhe zbulojnë informacionin tuaj vetëm në masën e nevojshme për t'i lejuar ata të kryejnë shërbimet që na ofrojnë.
Megjithatë, disa ofrues shërbimesh të palëve të treta, të tilla si portat e pagesave dhe përpunuesit e tjerë të transaksioneve të pagesave, kanë politikat e tyre të privatësisë në lidhje me informacionin që ne duhet t'u ofrojmë atyre për transaksionet tuaja të lidhura me blerjet.
Për këta ofrues, ju rekomandojmë që të lexoni politikat e tyre të privatësisë në mënyrë që të kuptoni mënyrën se si do të trajtohen të dhënat tuaja personale nga këta ofrues.
Në veçanti, mbani mend se disa ofrues mund të jenë të vendosur ose të kenë objekte që ndodhen në një juridiksion të ndryshëm nga ju ose ne. Pra, nëse zgjidhni të vazhdoni me një transaksion që përfshin shërbimet e një ofruesi shërbimi të palëve të treta, atëherë informacioni juaj mund t'i nënshtrohet ligjeve të juridiksionit(eve) ku ndodhet ai ofrues shërbimi ose objektet e tij.
Për shembull, nëse ndodheni në Kanada dhe transaksioni juaj përpunohet nga një portë pagese e vendosur në Shtetet e Bashkuara, atëherë informacioni juaj personal i përdorur në përfundimin e atij transaksioni mund t'i nënshtrohet zbulimit sipas legjislacionit të Shteteve të Bashkuara, duke përfshirë Aktin Patriot.
Pasi të largoheni nga faqja e internetit e dyqanit tonë ose të ridrejtoheni në një faqe interneti ose aplikacion të palëve të treta, nuk drejtoheni më nga kjo politikë e privatësisë ose nga Kushtet e shërbimit të faqes sonë të internetit.

Lidhjet
Kur klikoni në lidhjet në dyqanin tonë, ata mund t'ju largojnë nga faqja jonë. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë së faqeve të tjera dhe ju inkurajojmë të lexoni deklaratat e tyre të privatësisë.


SEKSIONI 6 - SIGURIA

Për të mbrojtur informacionin tuaj personal, ne marrim masa paraprake të arsyeshme dhe ndjekim praktikat më të mira të industrisë për t'u siguruar që ai të mos humbet, keqpërdoret, aksesohet, zbulohet, ndryshohet ose shkatërrohet në mënyrë të papërshtatshme.
Nëse na jepni informacionin e kartës suaj të kreditit, informacioni kodohet duke përdorur teknologjinë e shtresës së sigurt të prizës (SSL) dhe ruhet me një kriptim AES-256. Megjithëse asnjë metodë transmetimi përmes internetit ose ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt, ne ndjekim të gjitha kërkesat e PCI-DSS dhe zbatojmë standarde shtesë të industrisë përgjithësisht të pranuara.

SEKSIONI 7 - COOKIES

Këtu është një listë e cookies që ne përdorim. Ne i kemi renditur këtu në mënyrë që ju të mund të zgjidhni nëse dëshironi të tërhiqeni nga cookie-t apo jo.
_session_id, token unik, sesionale, Lejon Shopify të ruajë informacione rreth sesionit tuaj (referues, faqja e uljes, etj).
_shopify_visit, nuk ka të dhëna të mbajtura, E vazhdueshme për 30 minuta nga vizita e fundit, Përdoret nga gjurmuesi i brendshëm i statistikave të ofruesit të faqes sonë të internetit për të regjistruar numrin e vizitave
_shopify_uniq, nuk ka të dhëna të mbajtura, skadon mesnatën (në lidhje me vizitorin) të ditës pasardhëse, Numëron numrin e vizitave në një dyqan nga një klient i vetëm.
karrocë, shenjë unike, e qëndrueshme për 2 javë, Ruan informacione për përmbajtjen e karrocës tuaj.
_secure_session_id, shenjë unike, sesionale
storefront_digest, token unik, i pacaktuar Nëse dyqani ka një fjalëkalim, ai përdoret për të përcaktuar nëse vizitori aktual ka akses.SEKSIONI 8 - MOSHA E Pëlqimit

Duke përdorur këtë faqe, ju tregoni se jeni të paktën mosha madhore në shtetin ose krahinën tuaj të banimit, ose se jeni mosha madhore në shtetin ose krahinën tuaj të banimit dhe na keni dhënë pëlqimin tuaj për të lejuar ndonjë nga vartësit tuaj të mitur për të përdorur këtë faqe.

SEKSIONI 9 - NDRYSHIMET NË KËTË POLITIKË TË PRIVATËSISË

Ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë, prandaj ju lutemi rishikoni atë shpesh. Ndryshimet dhe sqarimet do të hyjnë në fuqi menjëherë pas postimit të tyre në faqen e internetit. Nëse bëjmë ndryshime materiale në këtë politikë, ne do t'ju njoftojmë këtu që ajo është përditësuar, në mënyrë që të jeni në dijeni se çfarë informacioni mbledhim, si e përdorim atë dhe në çfarë rrethanash, nëse ka, ne përdorim dhe/ose zbulojmë atë.
Nëse dyqani ynë është blerë ose bashkuar me një kompani tjetër, informacioni juaj mund t'u transferohet pronarëve të rinj në mënyrë që ne të vazhdojmë t'ju shesim produkte.

PYETJE DHE INFORMACION KONTAKT

Nëse dëshironi: të hyni, korrigjoni, ndryshoni ose fshini çdo informacion personal që kemi për ju, të regjistroni një ankesë ose thjesht dëshironi më shumë informacion, kontaktoni Zyrtarin tonë të Pajtueshmërisë me Privatësinë, ju lutemi na dërgoni me email në info@balkanfresh.com

[Re: Zyrtari i Pajtueshmërisë së Privatësisë]

BalkanFresh LLC - Queens, NY
-----