This honey will make your food even more delicious. You will find a rich flavor of caramel and malt. Add some to your daily hot tea during breakfast time. Drizzle some on your yougurt. This can also be used to bake and cook. The possibilities are endless so order Airborne Manuka Honey today!

Mjaltë Manuka Airborne 25+ 500G

$28.88

Mjaltë Manuka Airborne 25+ 500G Mjaltë Manuka Airborne 25+ 500G becomes available.


Ky është mjalti më i pastër dhe i papërpunuar, i cili do ta bëjë ushqimin tuaj edhe më të shijshëm. E përzier me polen të pastër Manuka. Do të gjeni një shije të pasur karamel dhe malt. I padëmtuar nga nxehtësia, kështu që vetitë natyrale dhe unike të mjaltit mbeten. Konsumimi ditor dhe i rregulluar i këtij ushqimi të ëmbël natyral do t'ju mbajë të shëndetshëm. Lëndët ushqyese janë kompleksi i vitaminës B, enzimat, agjentët antibakterialë dhe aminoacide. Pesha: 500g 25+ përzierje pjalmi Manuka Kompleksi i vitaminës BQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Mjaltë i pastër grek Attiki 455 GR

$21.11

Një kënaqësi klasike, tradicionale e Greqisë, mjalti grek Attiki është absolutisht natyral dhe jashtëzakonisht i shijshëm. Rrjedh nga trumza, barishtet e ndryshme dhe lulet e egra të pyllit. Mund ta shijoni vetë ose mund...
406715138290
A classic, traditional delight of Greece, Attiki Greek Honey is absolutely delicious. It is derived from thyme, different herbs and wildflowers of the forest. You can enjoy it on its own or you can have them with bread or cheese. It is best served with manouri cheese. Attiki honey is a symbol of good fortune in Greek culture. Order this yummy a honey and taste the sweetness with your family.

Mjaltë i pastër grek Attiki 455 GR

from $21.11 from 1079355932715
Mjaltë nga bush me krem ​​ajri 500 g

$16.66

Ky është mjalti më i pastër dhe i papërpunuar, i cili do ta bëjë ushqimin tuaj edhe më të shijshëm. Do të gjeni një shije të pasur karamel dhe malt. I padëmtuar nga nxehtësia, kështu që vetitë natyrale...
406715138290
This honey will make your food even more delicious. You will find a rich flavor of caramel and malt. Add some to your daily hot tea during breakfast time. Drizzle some on your yougurt. This can also be used to bake and cook. The possibilities are endless so order today!

Mjaltë nga bush me krem ​​ajri 500 g

from $16.66 from 7845104320754
Poleni i bletës Seebees 125GR

$9.99

Poleni i bletës Seebees përmban shumë vitamina, minerale dhe antioksidantë, duke e bërë atë jashtëzakonisht të shëndetshëm. Poleni i bletëve ka shumë përfitime shëndetësore si uljen e inflamacionit, si dhe përmirësimin e imunitetit, simptomat e menopauzës...
406715138290
Seebees Bee pollen- 100% bee pollen

Poleni i bletës Seebees 125GR

from $9.99 from 7854123876594
Mjaltë Orino në Kavanoz Amfore 400GR

$14.49

Mjalti Orino në Kavanoz Amfora është absolutisht natyral dhe shumë i shijshëm. Mund ta shijoni vetë ose mund t'i hani me bukë ose djathë. Më së miri shërbehet me djathë manuri. Mjalti Orino në...
406715138290
Orino Honey in Amphora Jar is absolutely natural and significantly delicious. You can enjoy it on its own or you can have them with bread or cheese. It is best served with manouri cheese. Orino Honey in Amphora Jar is a symbol of good fortune and healthy life in Greek culture. Order this yummy and healthy honey and taste the sweetness with your family.

Mjaltë Orino në Kavanoz Amfore 400GR

from $14.49 from 7875494936818