Bash Homemade EXTRA Hot Ajvar is a wonderful delight from the land of Macedonia. You can have this for your lunch, an easy on-the-go meal, especially useful for those who have busy schedules. Have this staple on its own or as a side dish recipe. A chemical-free, nutritious food that you have ever dreamed of. Order this EXTRA Hot Ajvar soon and enjoy it with your family and friends.

Bash Homemade EXTRA Hot Ajvar 680GR

$12.22

Bash Homemade EXTRA Hot Ajvar 680GR Bash Homemade EXTRA Hot Ajvar 680GR becomes available.


Bash Homemade EXTRA Hot Ajvar është një kënaqësi e mrekullueshme nga toka e Maqedonisë. Ju mund ta hani këtë për drekën tuaj, një vakt i lehtë në lëvizje, veçanërisht i dobishëm për ata që kanë orare të ngjeshur. Keni këtë bazë më vete ose si recetë pjate anësore. Një ushqim ushqyes, pa kimikate, të cilin e keni ëndërruar ndonjëherë. Porositni së shpejti këtë Ajvar EXTRA Hot dhe shijojeni me familjen dhe miqtë tuaj. Pesha: 680g Kënaqësi nga Maqedonia E bërë në shtëpiQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Biljana Ajvar Mild Spread 670GR

Sold Out

Një ëmbëlsirë e shijshme nga toka e Maqedonisë e bërë me patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje erëzash. Mund ta keni më vete ose ta përhapni në tost ose sanduiçe. Ushqim i shijshëm...
406715138290
A savoury treat from the land of Macedonia made with fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a blend of spices. You can have it on its own or spread it on toast or sandwiches. Chemical-free, delicious food, easy on-the-go meal especially useful for those who have a busy lifestyle. You can also use it to cook different recipes. Order this mouthwatering Biljana Ajvar Mild Spread today and make your meals yummier!

Biljana Ajvar Mild Spread 670GR

from $10.00 from 1027225026603
Ajvar i butë Bash shtëpiak 290GR

$8.88

Një pjatë e mrekullueshme kryesore nga toka e Maqedonisë do t'jua bëjë ditën më të shijshme se kurrë. Kjo pjatë e shijshme është bërë me speca zile dhe patëllxhanë të freskët, të pjekur dhe të pjekur në...
406715138290
A wonderful main course dish from the land of Macedonia will make your day yummier than ever. This delicious dish is made of fresh bell peppers and eggplants, roasted and grilled, pasteurized. It is a homemade recipe and absolutely chemical-free. You can have it for your lunch, easy on-the-go meal, take it as a main dish or a side one, nutritious food. So, why waiting? Order Bash Homemade Mild Ajvar and add flavour to your meals!

Ajvar i butë Bash shtëpiak 290GR

from $8.88 from 1648613490731
MAMA's Mild Ajvar 550GR

$13.33

Ajvari i mrekullueshëm MAMA's Mild, është një pjatë e shijshme që vjen nga toka e Maqedonisë. Është bërë me speca zile të freskëta dhe patëllxhanë që piqen dhe piqen në skarë deri në perfeksion, dhe më pas pasterizohen...
406715138290
The wonderful MAMA's Mild Ajvar, is a delicious dish that hails from the land of Macedonia. It is made with fresh bell peppers and eggplants that are roasted and grilled to perfection. MAMA's Mild Ajvar spread is perfect for any meal, whether you're having it for lunch, as a dip, or as an easy on-the-go meal. You can even serve it as a main dish or a side one to complement your favorite meals.

MAMA's Mild Ajvar 550GR

from $13.33 from 1704325840939
MAMA's Hot Ajvar 550GR

$13.33

Recetë e pjatës kryesore të ujitjes së gojës nga toka e Maqedonisë. Ky Ajvar i shijshëm i nxehtë është bërë nga patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje të veçantë të erëzave të...
406715138290
Mouthwatering main course recipe from the land of Macedonia. This delicious hot Ajvar is made of fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a signature blend of hot spices. Easy on-the-go meal, you can have this chemical-free, yummy recipe as a main course or as a side dish, at any time from morning to evening. Flavourful MAMA's Hot Ajvar is nutritious too. To enjoy alone or with your friends, order soon!

MAMA's Hot Ajvar 550GR

from $13.33 from 1704325021739
Ajvar me spec të pjekur të butë shtëpiak Vava 520 GR

$13.99

Një kënaqësi tradicionale nga toka e Maqedonisë e bërë me patëllxhanë të freskët, speca, fefferoni dhe hudhër, të kalitur me një përzierje erëzash. Përhapeni atë në bukë të thekur me kore ose sanduiçe, ose mund të bëni receta...
406715138290
A traditional delight from the land of Macedonia made with fresh eggplants, peppers, fefferoni and garlic, seasoned with a blend of spices. Spread it on crusty toast or sandwiches, or you can make out-of-box recipes with this savoury preparation. Try this homemade roasted pepper ajvar with meat and cheese or as a side dish. Order this flavoursome Vava Homemade Mild Roasted Pepper Ajvar today and make your meals yummier!

Ajvar me spec të pjekur të butë shtëpiak V...

from $13.99 from 1624811733035
Biljana Hot Ajvar 670GR

Sold Out

Bërë me patëllxhanë të freskët dhe speca zile të cilësisë së lartë, të kalitur me një përzierje erëzash të nxehta. Një ëmbëlsirë e shijshme për recetat tuaja, ky Ajvar i nxehtë mund të përdoret për të gatuar...
406715138290
Made with high-quality, fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a blend of hot spices. A savoury treat to your recipes, this hot Ajvar can be used to cook different recipes in order to add flavours. You can also have it as a spread on crusty toast or bread. It’s an on-the-go meal for those who run with busy schedules. Try this delicious Macedonian food once and you will order it again.

Biljana Hot Ajvar 670GR

from $7.77 from 1027226665003