Make yummy cakes and pies, now at your home! Five Roses Bakers Five Roses Flour is made of premium quality wheat from Canada. This fine wheat flour is perfect to make cookies and bread. It contains riboflavin, folic acid, and amylase. Order Five Roses Bakers Five Roses Flour today and make various recipes for your kids.

Five Roses Bakers Five Roses Flour 22LB- **Dorëzimi VETËM NYC**

$25.55

Five Roses Bakers Five Roses Flour 22LB- **Dorëzimi VETËM NYC** Five Roses Bakers Five Roses Flour 22LB- **Dorëzimi VETËM NYC** becomes available.


Bëni ëmbëlsira dhe byrekë të shijshëm, tani në shtëpinë tuaj! Five Roses Bakers Five Roses Flour është bërë nga grurë me cilësi të lartë nga Kanadaja. Ky miell i imët gruri është i përsosur për të bërë biskota dhe bukë. Ai përmban riboflavin, acid folik dhe amilazë. Porositni Five Roses Bakers Five Roses Flour sot dhe bëni receta të ndryshme për fëmijët tuaj. **Nëse porositet jashtë zonës së dorëzimit, do të paguhet 5% tarifë e rimbushjes ** Pesha: 22 lb Miell gruri kanadez Përmban amilazëQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Miell Five Roses Bakers 5.5LB

Sold Out

Nëse ju pëlqen të bëni ëmbëlsira dhe biskota, ky është përbërësi më cilësor që po shikoni tani. Mielli Five Roses Bakers është bërë nga mielli kanadez i grurit me cilësi më të mirë, amilazë, acid folik dhe...
53348565035
If you like to make cakes and cookies, this is the best quality ingredient you are looking at right now. Five Roses Bakers Flour is made of the finest quality Canadian wheat flour, amylase, folic acid and riboflavin. You can make yummy cakes, pie crust, delicious cookies and various recipes with this all-purpose-use wheat flour. So hurry, order it right now and make sweet desserts with Five Roses Bakers Flour.

Miell Five Roses Bakers 5.5LB

from $10.10 from 1647986999339