A caffeine-free refreshing drink, made of sugar, orange juice and citric acid is a perfect base for your morning smoothies or cocktail mixer.  Kolinska Jupi will satisfy your thirst instantly and has a sweet taste. It is a perfect delight for the summer evenings with light snacks. Carbonated drink that can be enjoyed on any occasion.

Kolinska Jupi (Xham) .25L

$2.00

Kolinska Jupi (Xham) .25L Kolinska Jupi (Xham) .25L becomes available.


Një pije freskuese pa kafeinë, e bërë me sheqer, lëng portokalli dhe acid citrik është një bazë e përkryer për smoothie-t tuaja të mëngjesit ose mikserin e koktejve. Kolinska Jupi do të kënaqë etjen tuaj menjëherë dhe ka një shije të ëmbël. Është një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet e verës me ushqime të lehta. Pije e gazuar që mund të shijohet në çdo rast. **Për sasi më të mëdha përdorni chat-in për të na kontaktuar** Pesha: .25 litra me shije portokalli Lëng freskuesQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Jupi Cockta 1.5LT

Sold Out

Pije freskuese sllovene që mund ta përdorni për të bërë kokteje të ndryshme. Jupi Cockta përbëhet nga 11 lloje të ndryshme barishtesh, trëndafili i qenve, portokalli dhe limoni. Një pije e vazhdueshme për festën tuaj në shtëpi....
405293957362
Slovenian soft drink that you can use to make different cocktails. Jupi Cockta is made of 11 different kinds of herbs, dog rosehip, orange and lemon. A constant drink for your house party. Your guests will enjoy this sweet and fizzy drink too. Jupi Cockta does not contain caffeine. It will satisfy your thirst and leave a sweet aftertaste. Order it right now and refrigerate to enjoy a chilly drink with your favourite snacks!

Jupi Cockta 1.5LT

from $4.00 from 1281199177771
Jupi Cockta 275ML ​​(Xham)

Sold Out

Shuani etjen me këtë pije të ëmbël dhe me gaz, Jupi Cockta. Mund ta përdorni si bazë të mikserit tuaj të koktejit ose ta keni më vete. Kjo pije është e përkryer për çdo rast dhe do të...
405293957362
Quench your thirst with this sweet and fizzy drink, Jupi Cockta. You can use it as a base of your cocktail mixer or have it on its own. This drink is perfect for any occasion and will be the favourite of your guests. Jupi Cockta does not contain caffeine. It is made of dog rosehip, lemon, orange and 11 kinds of special herbs. You can enjoy it with your favourite snacks. Order today and make your house party special!

Jupi Cockta 275ML ​​(Xham)

from $2.00 from 1281199112235
Spezi Cola and Orange 1.5LT

Sold Out

Pije freskuese që mund ta përdorni për të bërë kokteje të ndryshme. Obala Grupa Spezi, një pije e vazhdueshme për festën tuaj në shtëpi. Të ftuarit tuaj do ta shijojnë gjithashtu këtë pije të ëmbël dhe të gazuar....
405293957362
Soft drink that you can use to make different cocktails. Obala Grupa Spezi, a constant drink for your house party. Your guests will enjoy this sweet and fizzy drink too. Obala Grupa Spezi is delicious. It will satisfy your thirst and leave a sweet aftertaste. Order it right now and refrigerate to enjoy a chilly drink with your favorite snacks!

Spezi Cola and Orange 1.5LT

from $5.79 from 7824591290610
Strumka Gazoza Dardhë Sodë 1.5LT

Sold Out

Rifreskohu në mbrëmjet e nxehta të verës me Sodën e Dardhës Strumka Gazoza. Shijojeni atë me ushqime të lehta ose merreni me mëngjesin tuaj. Shijoni pijen me Dardhë Strumka Gazoza në çdo rast ose pini vetëm. Ju gjithashtu mund...
405293957362
Refresh yourself in hot summer evenings with Strumka Gazoza Pear Soda. Enjoy it with light snacks or take it with your breakfast. Relish Strumka Gazoza Pear Soda on any occasion or have it alone. You can also add sparkling water to enhance its flavor. Try it as the base of a cocktail mixer or your fruit smoothies in the morning. Order this drink today and refresh yourself with fresh pear!

Strumka Gazoza Dardhë Sodë 1.5LT

from $5.99 from 7707724644594
Kolinska Jupi mandarinë 1.5L

$4.00

Një pije freskuese e shijshme, Kolinska Jupi Tangerine është një pije e gazuar me shije mandarine pa kafeinë, një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet tuaja. Mund ta shtoni këtë si bazë të një mikser kokteji. Shijojeni këtë...
405293957362
A deliciously refreshing drink, Kolinska Jupi Tangerine is a caffeine-free mandarin flavored fizzy beverage, a perfect delight for your evenings. You can add this as a base of a cocktail mixer. Enjoy this on any occasion and don’t forget to share it with your friends. Kolinska Jupi Tangerine has a sweet and tangy flavor that will refresh you instantly. A constant juice in your refrigerator. Order today to enjoy anytime you like!

Kolinska Jupi mandarinë 1.5L

from $4.00 from 7824583131378
Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

$4.00

Një pije freskuese e shijshme, Kolinska Jupi është një pije e gazuar me shije portokalli pa kafeinë, një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet tuaja. Mund ta shtoni këtë si bazë të një mikser kokteji. Shijojeni këtë në çdo...
405293957362
A deliciously refreshing drink, Kolinska Jupi is a caffeine-free orange flavoured fizzy beverage, a perfect delight for your evenings. You can add this as a base of a cocktail mixer. Enjoy this on any occasion and don’t forget to share it with your friends. Kolinska Jupi has a sweet and tangy flavour that will refresh you instantly. A constant juice in your refrigerator. Order today to enjoy anytime you like!

Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

from $4.00 from 1048571314219