Have a cup of coffee or tea with these Kras Lilly Vanilla Biscuits. These biscuits are absolutely perfect to satisfy your cravings for snacks. You can also have it with different flavours of ice cream. Crunchy vanilla-flavoured biscuits are made with the finest quality ingredients. You can have it alone or share it with your close ones. A sweet delight that will add flavours to the conversations with your friends.

Biskota me çaj vanilje Kras Lilly 220 GR

$3.33

Biskota me çaj vanilje Kras Lilly 220 GR Biskota me çaj vanilje Kras Lilly 220 GR becomes available.


Pini një filxhan kafe ose çaj me këto Biskota Vanilje Kras Lilly. Këto biskota janë absolutisht perfekte për të kënaqur dëshirat tuaja për snack. Mund ta keni edhe me shije të ndryshme akulloresh. Biskotat krokante me shije vanilje janë bërë me përbërës të cilësisë më të mirë. Mund ta keni vetëm ose ta ndani me të afërmit tuaj. Një kënaqësi e ëmbël që do t'i japë shije bisedave me miqtë tuaj. Pesha: 220g Biskota krokante Përmban shije artificialeQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Bambi Plazma Lane 600GR

Sold Out

Sa e shijshme aq edhe ushqyese, rostiçeri më i mirë për fëmijët tuaj që keni menduar ndonjëherë. Bambi Plazma Lane është një kombinim i përsosur me qumësht ose lëng. Fëmijëve tuaj do t'ju pëlqejë t'i shijojnë këto...
406417244402
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Bambi Plazma Lane 600GR

from $9.00 from 1026937946155
Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

Sold Out

Një mëngjes i shijshëm për fëmijë, Bambi Lane Ground zakonisht shërbehet me qumësht. Ky qull i shijshëm kremoz është ushqyes dhe siguron energji për të funksionuar gjatë gjithë ditës. Bambi Lane Ground është forma me...
406417244402
A delicious breakfast for kids, Bambi Lane Ground is usually served with milk. This yummy creamy porridge is nutritious and provides the energy to function the entire day. Bambi Lane Ground is the grounded form of biscuit, having a familiar taste like graham crackers. You can also use it as an ingredient in baked recipes. Don’t forget to store it in a cool and dry place. Order this right now and make your kids’ meal yummier!

Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

from $4.44 from 1028891934763
Biskota Çaji Kras Domacica 300GR

$5.00

Tani shijoni çajin tuaj me këtë Biskota Domacica të mbuluar me çokollatë Kras. Përbëhet nga miell gruri, sheqer, gjalpë, lajthi dhe kakao. Vaferat krokante brenda dhe çokollata kremoze jashtë do t'ju ofrojnë një ëmbëlsi të mbingarkuar! Është një...
406417244402
Now enjoy your tea with this Kras Chocolate covered Tea Biscuits Domacica. It is made of wheat flour, sugar, butter, hazelnut and cocoa. Crunchy wafers inside and creamy chocolate outside will offer you an overloaded sweetness! It is a combination of cookies and biscuits, a delightful snack for any sort of beverage! Order Kras Chocolate covered Tea Biscuits Domacica today to enjoy with your family.

Biskota Çaji Kras Domacica 300GR

from $5.00 from 1079474094123
Biskota Kras Petit Beurre 480GR

Sold Out

Tani shijoni çajin tuaj me këto Biskota Kras Tea. Është bërë nga miell gruri, sheqer, gjalpë, mjaltë dhe ekstrakt vanilje. Kënaqësi krokante me kënaqësinë e ëmbëlsirës me një filxhan pijen tuaj të preferuar! Është një kombinim i biskotave dhe...
406417244402
Now enjoy your tea with these Kras Tea Biscuits. Crunchy delight with the pleasure of sweet treat with a cup of your favorite drink! It is a combination of cookies and biscuits, a delightful snack for any sort of beverage! A perfect snack for the evening and your kids will also love it. Order Kras Tea Biscuits right now to enjoy with your family.

Biskota Kras Petit Beurre 480GR

from $5.55 from 1079450992683
Podravka Lino Chocolino 200GR

Sold Out

Një vakt ushqyes për fëmijët tuaj, Podravka Lino Chocolino është një burim i shkëlqyer i vitaminës B1, B2, B6, C dhe E. Jo vetëm që këto thekon gruri janë të shëndetshëm, por kanë shije të shijshme kur shërbehen...
53869314091
A nutritious meal for your kids, Podravka Lino Chocolino is an excellent source of vitamin B1, B2, B6, C and E. Not only these wheat flakes are healthy but it tastes delicious when served with milk. Lino Chocolino contains a fair amount of starch, chocolate powder and sugar. Yummy breakfast that consists of essential nutrients for your children’s development. Order Podravka Lino Chocolino today and prepare a tasty meal for your kids.

Podravka Lino Chocolino 200GR

from $6.49 from 1225990275115
Kras Tea Rings Biskota Cajni Kolutici 500GR

Sold Out

Një trajtim i përsosur me çajin tuaj të mëngjesit. Këto Biskota Kras Tea Rings Cajni Kolutici janë të shijshme dhe të shijshme. Biskota në formë unaze, të pjekura në temperaturën e duhur. Një ndeshje klasike për çaj....
406417244402
A perfect treat with your morning tea. These Kras Tea Rings Biscuits Cajni Kolutici are delicious and tasty. Ring-shaped biscuits, baked at the exact right temperature. A classic match for tea. You can also have these biscuits for your evening snacks, or anywhere at any time. Have it alone or share it with your friends, these biscuits will satisfy your hunger in a yummy way. Hurry and order soon!

Kras Tea Rings Biskota Cajni Kolutici 500GR

from $5.55 from 1026917072939