Clinically approved and environment-friendly wipes can be used for multiple purposes. You can clean your baby’s face and hands because they are extremely soft. It is more useful when your baby starts learning to use the toilet. Nivea Fresh & Pure Baby Wipes are recommended by dermatologists, these wipes do not cause skin irritation. Order it today and take care of your baby.

Peceta për fëmijë Nivea Fresh & Pure 63 copë

$4.49

Peceta për fëmijë Nivea Fresh & Pure 63 copë Peceta për fëmijë Nivea Fresh & Pure 63 copë becomes available.


Pecetat e miratuara klinikisht dhe miqësore me mjedisin mund të përdoren për shumë qëllime. Ju mund të pastroni fytyrën dhe duart e foshnjës sepse janë jashtëzakonisht të buta. Është më e dobishme kur fëmija juaj fillon të mësojë të përdorë tualetin. Pecetat Nivea Fresh & Pure Baby Wipes rekomandohen nga dermatologët, këto peceta nuk shkaktojnë acarim të lëkurës. Porositeni sot dhe kujdesuni për fëmijën tuaj. Fletët: 63 Për lëkurë të ndjeshme Aprovuar klinikishtQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Fanta Shokata 500ML

Sold Out

Pije freskuese pa kafeinë, e bërë nga 100% lule plaku dhe limon është një bazë e përkryer për smoothie-t tuaja të mëngjesit ose mikserin e koktejve. Fanta Shokata është e njohur në Ballkan dhe ka një shije...
405293957362
Caffeine-free refreshing drink, made of 100% elderflower and lemon is a perfect base for your morning smoothies or cocktail mixer. Fanta Shokata is popular in the Balkans and has a sweet taste. It is a perfect delight for the summer evenings with light snacks. Carbonated drink that can be enjoyed on any occasion.

Fanta Shokata 500ML

from $3.33 from 1065229942827
Fanta Exotic (Can) 330ML

$3.33

Një kënaqësi e vërtetë për adhuruesit e lëngjeve! Fanta Exotic Can ju ofron freski perfekte në çdo kohë dhe kudo. Ka më shumë se 180 shije në të gjithë botën. Është një sodë me bazë frutash që do...
405293957362
A true delight for the juice-lovers! Fanta Exotic Can offers you perfect refreshment at any time and anywhere. It has more than 180 flavours all over the world. It is a fruit-based soda that will quench your thirst and refresh you within a moment! Order Fanta Exotic Can and make your house parties extra refreshing!

Fanta Exotic (Can) 330ML

from $3.33 from 4643887448139
Fanta Shokata 1.75LT

$6.00

Të mërzitur nga soda e zakonshme? Dëshironi të provoni diçka të re? Porositni Fanta Shokata, ajo ka një shije lulesh dhe të lezetshme, e bërë nga lule plaku natyral me limon, do t'ju shuajë etjen dhe do t'ju...
405293957362
Bored of regular soda? Want to try something new? Order Fanta Shokata, it has a floral and tangy taste, made of natural elderflower with lemon, will quench your thirst, and absolutely refresh you! Use this shokata as the base of your cocktail mixer. You can have this for your evening delights.

Fanta Shokata 1.75LT

from $6.00 from 1027218047019
Portokalli Fanta (Kanose) 330ml

Sold Out

Një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet e verës! Hapni një kanaçe Fanta Portokalli me disa ushqime dhe freskohuni absolutisht brenda një momenti! E bërë me shije 100% natyrale dhe sode, kjo pije e gazuar është pa kafeinë, një...
405293957362
A perfect delight for summer evenings! Open a can of Fanta Orange with some snacks and get absolutely refreshed within a moment! Made with 100% natural flavour and soda, this carbonated drink is caffeine-free, a perfect base for your cocktail mixer or a morning smoothie. This yummy orange flavoured juice is a constant for any house party.

Portokalli Fanta (Kanose) 330ml

from $3.33 from 4113072095275
Fanta Tropical 500ML

Sold Out

Një kënaqësi e vërtetë nga kompania Coca-Cola, Fanta Tropical është një sode e shijshme, që përmban zero kafeinë të shtuar. Pije e gazuar 100% me aromë natyrale që do t'ju freskojë menjëherë. Një bazë perfekte për përzierjen...
405293957362
A true delight from the Coca-Cola company, Fanta Tropical is a delicious soda, containing zero added caffeine. 100% natural flavoured carbonated drink that will instantly refresh you. A perfect base for your favourite smoothie or cocktail mixture. Fanta Tropical is a sweet juice, satisfies your thirst. You can have this for your evening treat with some light snacks.

Fanta Tropical 500ML

from $4.44 from 4676160618571
Patate të skuqura paprika të kuqe Chio 90gr

Sold Out

Patate të skuqura paprika të kuqe Chio
405293957362
Chio Red Paprika Potato Chips 90GR - BalkanFresh

Patate të skuqura paprika të kuqe Chio 90gr

from $4.00 from 4657560191051