This Turkish dish is delicious when you fill spicy ingredients inside! Yufka is made of flour, water, oil and salt. You can also have this flatbread with savoury, spicy side dishes. You can enjoy it alone or with your friends and family. This mouthwatering, Turkish cuisine is a classic choice for any occasion and your guests will be amazed after having this tasty dish from your kitchen!

Alegria Yufka (Jufka) 400GR

$6.67

Alegria Yufka (Jufka) 400GR Alegria Yufka (Jufka) 400GR becomes available.


Kjo pjatë turke është e shijshme kur mbushni brenda përbërësit pikantë! Yufka është bërë nga mielli, uji, vaji dhe kripa. Ju gjithashtu mund ta keni këtë bukë me pjata anësore të shijshme dhe pikante. Mund ta shijoni vetëm ose me miqtë dhe familjen tuaj. Kjo kuzhinë turke e shijshme është një zgjedhje klasike për çdo rast dhe të ftuarit tuaj do të mahniten pasi të kenë këtë pjatë të shijshme nga kuzhina juaj! Pesha: 400g Kuzhina e shijshme turke Një pjatë klasikeQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Petë e gjerë Cetina #20 400GR

Sold Out

Petë të gjata dhe të holla, të bëra nga brumi i grurit, janë një burim i shkëlqyer i karbohidrateve. Gatuani si të doni. Mund ta zieni në ujë ose ta skuqni në vaj gatimi, t'i keni këto petë...
53348565035
Long and thin noodles, made from wheat dough, are an excellent source of carbohydrates. Cook it however you like. You can boil it in water or deep fry in cooking oil, have these fine noodles with veggies or meat, Cetina Wide Noodle is delicious and mouthwatering after the dish is ready. You can refrigerate them to make them dry. Order Cetina Wide Noodle now and make exciting dishes.

Petë e gjerë Cetina #20 400GR

from $5.00 from 4434647613515
Cetina Fine Noodle Nest 67" 400GR

Sold Out

Një burim i shkëlqyer i karbohidrateve, Cetina Fine Noodle Nest është bërë nga brumi i grurit dhe i prerë në fije të gjata të hollë. Mund ta gatuani për përgatitjen e recetave të ndryshme, t'i zieni në...
53348565035
A great source of carbohydrates, Cetina Fine Noodle Nest is made from the dough of wheat and cut into long thin strings. You can cook it for making different recipes, boil them in water or fry in oil. It is an excellent main course dish that is loved by all. Prepare this fine noodle with veggies or meat, it will melt in your mouth and leave a yummy taste. So, hurry and order Cetina Fine Noodle Nest today!

Cetina Fine Noodle Nest 67" 400GR

from $5.00 from 1027199631403
Melissa Fine Noodle Nest (Fides) 250GR

$2.22

Një burim i shkëlqyer i karbohidrateve, Cetina Fine Noodle Nest është bërë nga brumi i grurit dhe i prerë në fije të gjata të hollë. Mund ta gatuani për përgatitjen e recetave të ndryshme, t'i zieni në...
53348565035
Melissa Fine Noodle Nest is perfect for your next meal. You can cook it for making different recipes, boil them in water or fry in oil. It is an excellent main course dish that is loved by all. Prepare this fine noodle with veggies or meat, it will melt in your mouth and leave a yummy taste. So, hurry and order Melissa Fine Noodle Nest today!

Melissa Fine Noodle Nest (Fides) 250GR

from $2.22 from 7911972864242
Misko Fine Noodle Nest (Fides) 250GR

$2.89

Një burim i shkëlqyer i karbohidrateve, Cetina Fine Noodle Nest është bërë nga brumi i grurit dhe i prerë në fije të gjata të hollë. Mund ta gatuani për përgatitjen e recetave të ndryshme, t'i zieni në...
53348565035
Misko Fine Noodle Nest is perfect for your next meal. You can cook it for making different recipes, boil them in water or fry in oil. It is an excellent main course dish that is loved by all. Prepare this fine noodle with veggies or meat, it will melt in your mouth and leave a yummy taste. So, hurry and order Misko Fine Noodle Nest today!

Misko Fine Noodle Nest (Fides) 250GR

from $2.89 from 7911973978354
Geo Yufka (Jufka) 400GR

$5.00

Kjo kënaqësi shqiptare është një element kryesor i shijshëm në kuzhinën tuaj! Këtë mund ta keni më vete ose me pjata anësore të shijshme dhe pikante. Përgatiteni për miqtë dhe familjen tuaj. Kjo makarona shqiptare e shijshme është...
53348565035
This Albanian delight is a delicious staple in your kitchen! You can have this on its own or with savoury, spicy side dishes. Prepare it for your friends and family. This mouthwatering, Albanian Pasta is a classic choice for any occasion and your guests will be amazed after having this tasty dish from your kitchen!

Geo Yufka (Jufka) 400GR

from $5.00 from 7900960391410
Makarona Marco Polo Grande Tagliatelle 400gr

$3.33

Petët e gjata, të bëra nga mielli i misrit, janë një burim i shkëlqyer i karbohidrateve. Gatuani si të doni. Mund ta zieni në ujë ose ta skuqni në vaj gatimi, këto petë t'i keni me perime...
53348565035
Long noodles, excellent for your next meal. Cook it however you like. You can boil it in water or deep fry in cooking oil, have these noodles with veggies or meat, Marco Polo Grande Tagliatelle is delicious and mouthwatering after the dish is ready. You can refrigerate them to make them dry. Order Marco Polo Grande Tagliatelle now and make exciting dishes.

Makarona Marco Polo Grande Tagliatelle 400gr

from $3.33 from 7654625247474