Rice is the main staple in different cultures. Experience the delightful taste of this Turkish rice. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy dishes with it, biriyani or risotto, and surprise your guests with the culinary possibilities of this aromatic rice. Reis Pilavlik contains a fair amount of antioxidants.

Reis Pilavlik (Osmancik) Oriz 1KG

$7.99

Reis Pilavlik (Osmancik) Oriz 1KG Reis Pilavlik (Osmancik) Oriz 1KG becomes available.


Orizi është elementi kryesor në kultura të ndryshme. Përjetoni shijen e lezetshme të këtij orizi turk. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Përgatitni pjata të shijshme me të, biriyani ose rizoto, dhe surprizoni mysafirët tuaj me mundësitë e kuzhinës të këtij orizi aromatik. Reis Pilavlik përmban një sasi të mjaftueshme të antioksidantëve. Pesha: 1 kg Drithë e shëndetshme E pasur me karbohidrateQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Oriz Reis Baldo 1 kg

$8.29

Përjetoni shijen aromatike të këtij orizi italian dhe varieteti turk i këtij orizi ka një strukturë kremoze. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Bëni receta...
53348565035
Experience the aromatic flavour of this Italian rice, and the Turkish variety of this rice has a creamy texture. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Reis Baldo Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz Reis Baldo 1 kg

from $8.29 from 4512860667979
Levidia Gala Rice (Kocanski) 1 kg

Sold Out

Provoni një herë këtë oriz Levidia Gala aromatik dhe me shije dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve...
53348565035
Try this aromatic and flavoured Levidia Gala Rice once and make a permanent place for it in the pantry. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Levidia Gala Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Levidia Gala Rice (Kocanski) 1 kg

from $6.00 from 1866832904235
Oriz kafe Levidia (integrale) 1 kg

$5.55

Provoni një herë këtë oriz kafe aromatik dhe me shije Levidia dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm....
53348565035
Try this aromatic and flavored Levidia Brown Rice once and make a permanent place for it in the pantry. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, your guests will be surprised with your culinary skills. Levidia Brown Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz kafe Levidia (integrale) 1 kg

from $5.55 from 7854086455538
Oriz Krinos Baldo 1 kg

$5.55

Përjetoni shijen aromatike të këtij orizi italian dhe varieteti turk i këtij orizi ka një strukturë kremoze. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Bëni receta të shijshme...
53348565035
Experience the aromatic flavor of this Italian rice, and the Turkish variety of this rice has a creamy texture. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Krinos Baldo Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz Krinos Baldo 1 kg

from $5.55 from 7699944505586
Oriz Duru Osmancik 1KG

$7.77

Orizi është elementi kryesor në kultura të ndryshme. Përjetoni shijen e lezetshme të këtij orizi të shijshëm. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Përgatitni pjata...
405293957362
Rice is the main staple in different cultures. Experience the delightful taste of this delicious rice. This delicious rice will be the staple to make yummy dishes with it,. Try some biriyani or risotto, and surprise your guests with the culinary possibilities of this aromatic rice. Duru Osmancik Rice will earn a spot in your pantry!

Oriz Duru Osmancik 1KG

from $7.77 from 7801239437554
Teuta Ari Kokrra e gjate (E Parboiled) 1KG

$5.89

Një burim i shkëlqyer i karbohidrateve dhe lëndëve të tjera ushqyese thelbësore, orizi Teuta me kokrra të gjata është i përsosur për të përgatitur kuzhina të shijshme për mysafirët tuaj. Ju mund të përgatisni biriyani ose recetat...
53348565035
An excellent source of carbohydrates and other essential nutrients, Teuta Long Grain Rice is perfect to make delicious cuisines for your guests. You can prepare biriyani or your favourite recipes of rice with this aromatic and flavoursome long grain rice. You can also make puffed rice and prepare heartwarming desserts with this healthy grain. Order Teuta Long Grain Rice today and explore your culinary skills.

Teuta Ari Kokrra e gjate (E Parboiled) 1KG

from $5.89 from 7436003803378