This offering of Schweppes will not just quench your thirst but you will fully recover from your tiredness! Schweppes Bitter Lemon Soda contains quinine and fresh lemon juice that will fully refresh you, and you’ll be able to function for a longer time. You can add this tangy fizzy drink to cocktails or simply dilute it in syrup to enjoy with light snacks. Try this delicious lemon drink and satisfy your thirst.

Sode me limon të hidhur Schweppes 1.5LT

$7.49

Sode me limon të hidhur Schweppes 1.5LT Sode me limon të hidhur Schweppes 1.5LT becomes available.


Kjo ofertë e Schweppes jo vetëm që do t'ju shuajë etjen, por do të shëroheni plotësisht nga lodhja! Soda e hidhur e limonit Schweppes përmban kininë dhe lëng limoni të freskët që do t'ju freskojë plotësisht dhe do të jeni në gjendje të funksiononi për një kohë më të gjatë. Ju mund ta shtoni këtë pije të shijshme me gaz në kokteje ose thjesht ta holloni në shurup për ta shijuar me ushqime të lehta. Provoni këtë pije të shijshme me limon dhe kënaqeni etjen tuaj. **Për sasi më të mëdha, përdorni chat-in për të na kontaktuar** Pesha: 1.5 litra Pije e gazuar Me shije tangyQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Jupi Cockta 1.5LT

Sold Out

Pije freskuese sllovene që mund ta përdorni për të bërë kokteje të ndryshme. Jupi Cockta përbëhet nga 11 lloje të ndryshme barishtesh, trëndafili i qenve, portokalli dhe limoni. Një pije e vazhdueshme për festën tuaj në shtëpi....
405293957362
Slovenian soft drink that you can use to make different cocktails. Jupi Cockta is made of 11 different kinds of herbs, dog rosehip, orange and lemon. A constant drink for your house party. Your guests will enjoy this sweet and fizzy drink too. Jupi Cockta does not contain caffeine. It will satisfy your thirst and leave a sweet aftertaste. Order it right now and refrigerate to enjoy a chilly drink with your favourite snacks!

Jupi Cockta 1.5LT

from $4.00 from 1281199177771
Jupi Cockta 275ML ​​(Xham)

Sold Out

Shuani etjen me këtë pije të ëmbël dhe me gaz, Jupi Cockta. Mund ta përdorni si bazë të mikserit tuaj të koktejit ose ta keni më vete. Kjo pije është e përkryer për çdo rast dhe do të...
405293957362
Quench your thirst with this sweet and fizzy drink, Jupi Cockta. You can use it as a base of your cocktail mixer or have it on its own. This drink is perfect for any occasion and will be the favourite of your guests. Jupi Cockta does not contain caffeine. It is made of dog rosehip, lemon, orange and 11 kinds of special herbs. You can enjoy it with your favourite snacks. Order today and make your house party special!

Jupi Cockta 275ML ​​(Xham)

from $2.00 from 1281199112235
Spezi Cola and Orange 1.5LT

Sold Out

Pije freskuese që mund ta përdorni për të bërë kokteje të ndryshme. Obala Grupa Spezi, një pije e vazhdueshme për festën tuaj në shtëpi. Të ftuarit tuaj do ta shijojnë gjithashtu këtë pije të ëmbël dhe të gazuar....
405293957362
Soft drink that you can use to make different cocktails. Obala Grupa Spezi, a constant drink for your house party. Your guests will enjoy this sweet and fizzy drink too. Obala Grupa Spezi is delicious. It will satisfy your thirst and leave a sweet aftertaste. Order it right now and refrigerate to enjoy a chilly drink with your favorite snacks!

Spezi Cola and Orange 1.5LT

from $5.79 from 7824591290610
Strumka Gazoza Dardhë Sodë 1.5LT

Sold Out

Rifreskohu në mbrëmjet e nxehta të verës me Sodën e Dardhës Strumka Gazoza. Shijojeni atë me ushqime të lehta ose merreni me mëngjesin tuaj. Shijoni pijen me Dardhë Strumka Gazoza në çdo rast ose pini vetëm. Ju gjithashtu mund...
405293957362
Refresh yourself in hot summer evenings with Strumka Gazoza Pear Soda. Enjoy it with light snacks or take it with your breakfast. Relish Strumka Gazoza Pear Soda on any occasion or have it alone. You can also add sparkling water to enhance its flavor. Try it as the base of a cocktail mixer or your fruit smoothies in the morning. Order this drink today and refresh yourself with fresh pear!

Strumka Gazoza Dardhë Sodë 1.5LT

from $5.99 from 7707724644594
Kolinska Jupi mandarinë 1.5L

$4.00

Një pije freskuese e shijshme, Kolinska Jupi Tangerine është një pije e gazuar me shije mandarine pa kafeinë, një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet tuaja. Mund ta shtoni këtë si bazë të një mikser kokteji. Shijojeni këtë...
405293957362
A deliciously refreshing drink, Kolinska Jupi Tangerine is a caffeine-free mandarin flavored fizzy beverage, a perfect delight for your evenings. You can add this as a base of a cocktail mixer. Enjoy this on any occasion and don’t forget to share it with your friends. Kolinska Jupi Tangerine has a sweet and tangy flavor that will refresh you instantly. A constant juice in your refrigerator. Order today to enjoy anytime you like!

Kolinska Jupi mandarinë 1.5L

from $4.00 from 7824583131378
Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

$4.00

Një pije freskuese e shijshme, Kolinska Jupi është një pije e gazuar me shije portokalli pa kafeinë, një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet tuaja. Mund ta shtoni këtë si bazë të një mikser kokteji. Shijojeni këtë në çdo...
405293957362
A deliciously refreshing drink, Kolinska Jupi is a caffeine-free orange flavoured fizzy beverage, a perfect delight for your evenings. You can add this as a base of a cocktail mixer. Enjoy this on any occasion and don’t forget to share it with your friends. Kolinska Jupi has a sweet and tangy flavour that will refresh you instantly. A constant juice in your refrigerator. Order today to enjoy anytime you like!

Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

from $4.00 from 1048571314219