These delicious Sejega Extra Gherkins are seasoned with delicious spices. These savoury gherkins are extremely delicious and you can have them with any of your meals. It enhances the flavour of your meals and you can use it to add taste to different recipes. This yummy Sejega Extra Gherkins have a sweet and tangy taste. So, hurry and order Sejega Extra Gherkins today to make your meals tastier!

Sejega Extra Gherkins 560GR

$8.59

Sejega Extra Gherkins 560GR Sejega Extra Gherkins 560GR becomes available.


Trangujve 100% natyralë, të freskëta janë të kalitur me një majë erëzash. Këto tranguj të shijshëm janë jashtëzakonisht të shijshëm dhe mund t'i konsumoni me çdo vakt. Ai rrit shijen e vakteve tuaja dhe mund ta përdorni për t'i shtuar shije recetave të ndryshme. Këto tranguj të shijshëm Brian kanë një shije të ëmbël dhe të mprehtë, e cila gjithashtu përbëhet nga disa vlera ushqyese. Ndaj, nxitoni dhe porosisni sot Gherkins Brian për t'i bërë ushqimet tuaja më të shijshme! Pesha: 720g tranguj të freskët 100% natyraleQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Turshi Podravka Kopra 670GR

$6.67

Një turshi e shijshme me shije të ëmbël dhe të thartë, i bën recetat tuaja më të shijshme. Turshitë e koprës Podravka janë burime të pasura me fibra dhe përmbajnë kalori të ulëta. Konsumojeni këtë turshi me...
406715138290
A savoury pickle that tastes sweet and sour, makes your recipes more flavourful. Podravka Dill Pickles are delicious. Have this pickle with a meat sandwich or try with Middle Eastern recipes. This yummy pickle will add flavours to every recipe. Also, have this wrapped in prosciutto and surprise your kids in their lunchbox. Order Podravka Dill Pickles now and enjoy with your close ones!

Turshi Podravka Kopra 670GR

from $6.67 from 1027253305387
Alb Flavor Specat e Verdha Me Gjizë 540GR

$10.10

Shijojeni këtë kënaqësi klasike më vete ose shijojeni si një pjatë anësore me mish të pjekur në skarë. Specat e Verdha me gjizë është plot me lëndë ushqyese thelbësore si proteina, vitamina dhe minerale. Këto speca të...
53348466731
Enjoy this classic delight on its own or relish it as a side dish of grilled meat. Yellow Peppers With Cottage Cheese is full of essential nutrients like proteins, vitamins and minerals. These stuffed peppers also contain antioxidants and reduce free radicals from your body. If you have a busy lifestyle, it is a perfect recipe to save your precious time. Order Yellow Peppers With Cottage Cheese right now to enjoy its delicious flavour.

Alb Flavor Specat e Verdha Me Gjizë 540GR

from $10.10 from 2179803316267
Gjethet e lakrës së bërë në shtëpi Marco Polo 1500 G- ** VETËM Dorëzimi në Nju Jork**

Sold Out

Nëse ju pëlqejnë recetat tradicionale, provoni gjethet e lakrës shtëpiake Marco Polo, të marinuara në shëllirë. Sasia e duhur e gjetheve të lakrës me aromë do t'i bëjë pjatat tuaja më të shijshme. Ju...
406715138290
If you like traditional recipes, try Marco Polo Homemade Cabbage Leaves, marinated in brine. The exactly right amount of flavoured cabbage leaves will make your dishes more delicious. You can fill these cabbage leaves with meat and onion, or you can make vegetarian dishes, with quinoa and tomato paste. So, give a classic surprise to your friends and family with these savoury cabbage leaves!

Gjethet e lakrës së bërë në shtëpi Marco P...

from $12.00 from 1088215154731
Speca të kuq të pjekur Brian 580gr

$6.77

Ky është një përmirësues i mrekullueshëm i shijes kur e shtoni në recetat e gatimit me mish dhe djathë. Mund ta përdorni gjithashtu si mbushje në sanduiçet tuaja të preferuara të picës ose djathit të pjekur në...
406715138290
This is a wonderful flavour enhancer when you add it to cook recipes with meat and cheese. You can also use it as toppings on your favourite pizza or grilled cheese sandwiches. Brian's Roasted Red Peppers are made of fresh red peppers, seasoned with a blend of spices before roasting them. 100% natural and delicious Brian's Roasted Red Peppers will make your meals yummier than ever.

Speca të kuq të pjekur Brian 580gr

from $6.77 from 1780663779371
Speca qershie të kuqe Vava me djathë 540gr

Sold Out

Eksploroni mundësitë e kuzhinës të kësaj oferte të Vava. Kjo recetë e shijshme e specave të kuq qershie me djathë do të bëjë ushqime shtesë të shijshme me një strukturë kremoze. Përdoreni atë si mbushje në picën tuaj...
406715138290
Explore the culinary possibilities of this offering of Vava. This mouthwatering recipe of red cherry peppers with cheese will make extra savoury meals with a creamy texture. Use it as the toppings on your favourite pizza or cook different recipes with it to add flavour to your meals.  Vava Red Cherry Peppers With Cheese is full of essential nutrients. Order it today and prepare heartwarming recipes for your guests.

Speca qershie të kuqe Vava me djathë 540gr

from $13.99 from 1648586948651
Sallatë dimri Vava 1000gr

Sold Out

Një sallatë perfekte për t'u shijuar krahas mishit të pjekur në skarë ose peshkut. Sallata dimërore Vava është bërë nga përbërësit 100% natyral dhe cilësor. Ai përmban perime të freskëta si karrota, lulelakër dhe speca. Kjo sallatë...
53348466731
A perfect salad to relish beside grilled meat or fish saute. Vava Winter Salad is made of 100% natural and the best quality ingredients. It contains fresh vegetables like carrots, cauliflower and peppers. This mixed vegetable salad is full of vital nutrients like proteins, fibre and minerals. You can have it on its own or try making out-of-box recipes with this mouthwatering delight. Order today and add flavour to your regular meals.

Sallatë dimri Vava 1000gr

from $8.99 from 4454658048075