A flavoursome taste enhancer, Thomy Delikatess Mayonnaise is perfect to add to salads, meat recipes and sandwiches. You can also prepare delicious cuisines with this mustard mayonnaise. It is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A yummy Swiss preparation, try this once and make a permanent place for it in the pantry.

Majonezë Thomy Delikatess 165G

$7.89

Majonezë Thomy Delikatess 165G Majonezë Thomy Delikatess 165G becomes available.


Një përforcues i shijes, majoneza Thomy Delikatess është e përkryer për t'u shtuar në sallata, receta mishi dhe sanduiçe. Me këtë majonezë mustardë mund të përgatisni edhe kuzhina të shijshme. Është bërë me përbërësit më të mirë si të verdhën e vezës, vajin e lulediellit, mustardën dhe një përzierje të veçantë erëzash. Një përgatitje e shijshme zvicerane, provojeni një herë dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Pesha: 165g Majonezë e shijshme Përmirësues perfekt i shijesQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Vitaminka Hot Ketchup 300GR

$3.29

Vitaminka prezanton ketchup-in e shijshëm të nxehtë, të bërë me domate të freskëta, speca djegës dhe një përzierje të veçantë erëzash. Përgatitni receta të shijshme me këtë kënaqësi të nxehtë. Përhapeni atë në një sanduiç ose shijoni...
406715138290
Vitaminka presents delicious hot ketchup, made with fresh tomatoes, chilli peppers and a signature blend of spices. Prepare savoury recipes with this hot delight. Spread it on a sandwich or relish your favourite fries dipping in it. You can also explore your culinary skills with this hot sauce. Order Vitaminka Hot Ketchup today and make grilled meat or fish recipes with it.

Vitaminka Hot Ketchup 300GR

from $3.29 from 4455322517579
Salcë BBQ me mjaltë të tymosur Edeka 300gr

$4.44

Përbërësi i përsosur për të bërë BBQ të shijshëm në shtëpi. Salca BBQ me mjaltë e tymosur Edeka e bën biftekun tuaj të shijshëm dhe të shijshëm. Mund ta shtoni këtë për të bërë receta të ndryshme, më...
406715138290
The perfect ingredient to make delicious BBQ at home. Edeka Smoked Honey BBQ Sauce makes your steak delicious and mouthwatering. You can add this to make different recipes, best goes with chicken and sausages. It adds flavour to your meals. Order this Edeka Smoked Honey BBQ Sauce today and prepare various savoury recipes that will amaze your guests!

Salcë BBQ me mjaltë të tymosur Edeka 300gr

from $4.44 from 6896176234676
Pastë domate me koncentrat Oro Di Parma 200 GR (Tuba)

Sold Out

Ky tub përmban aromën e plotë të domateve. Pasta jonë e domates është bërë vetëm nga domate të pjekura nga dielli nga rajoni i Parmës. Oro Di Parma i qëron dhe i heq farat përpara se t'i trash në vakum...
406715138290
This tube contains the full flavour of tomatoes. Our tomato paste is made only from sun-ripened tomatoes from the Parma region. Oro Di Parma peels and de-seeds them before thickening them in a vacuum so that their aroma and nutritional value is preserved. With triple concentrated tomato paste, this process ensures that at the end, their product contains at least 36% of dry mass - a real taste explosion with a large quantity of valuable lycopin, which can be absorbed particularly well by the body.

Pastë domate me koncentrat Oro Di Parma 20...

from $4.99 from 7525878333682
Majonezë Thomy Delikatess 200 g

Sold Out

Një përforcues i shijes, majoneza Thomy Delikatess është e përkryer për t'u shtuar në sallata, receta mishi dhe sanduiçe. Me këtë majonezë mustardë mund të përgatisni edhe kuzhina të shijshme. Është bërë me përbërësit më të mirë...
406715138290
A flavoursome taste enhancer, Thomy Delikatess Mayonnaise is perfect to add to salads, meat recipes and sandwiches. You can also prepare delicious cuisines with this mustard mayonnaise. It is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A yummy Swiss preparation, try this once and make a permanent place for it in the pantry.

Majonezë Thomy Delikatess 200 g

from $8.39 from 6181929910452
Majonezë tradicionale Svijezda 165GR (Tuba)

Sold Out

Përgatitni receta të ngrohta me këtë kënaqësi tradicionale të Kroacisë. Majoneza tradicionale Svijezda bëhet me vaj luledielli të freskët dhe të verdhën e vezëve. Ai përmban vitamina dhe proteina. Një meze perfekte me krisur, ose mund të zhytni...
406715138290
Prepare heartwarming recipes with this traditional delight of Croatia. Zvijezda Traditional Mayonnaise is made with fresh sunflower oil and egg yolks. It contains vitamins and proteins. A perfect appetizer with crackers, or you can dip french fries in it. Zvijezda Traditional Mayonnaise, order today to experience the taste of it.

Majonezë tradicionale Svijezda 165GR (Tuba)

from $4.29 from 4400905814091
Thomy Majonezë Glass 250gr

Sold Out

Tani, bëni recetat tuaja të makaronave më të shijshme me Thomy Mayonese Glass. Me të mund të përgatisni edhe sallata të shijshme dhe receta mishi. Kjo majonezë është bërë me përbërësit më të mirë si të...
406715138290
Now, make your pasta recipes yummier with Thomy Mayonnaise Glass. You can also prepare delicious salads and meat recipes with it. This mayonnaise is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A savoury Swiss preparation, popular among the European countries will add extra flavour to your meals.

Thomy Majonezë Glass 250gr

from $9.49 from 6573608009908