Add flavour to your regular meals with this savoury homemade lutenica. You can make heartwarming recipes of meat or chicken, or you can cook out-of-box dishes for your guests with it. Vava Home Made Lutenica is made of all-natural ingredients like fefferoni, garlic, tomato and carrot. This yummy preparation has nutritional benefits too. Order Vava Home Made Lutenica soon and enjoy making amazing recipes!

Vava Home Made Lutenica 550GR

$11.99

Vava Home Made Lutenica 550GR Vava Home Made Lutenica 550GR becomes available.


Shtojini shije vakteve tuaja të zakonshme me këtë lutenica të shijshme shtëpiake. Ju mund të bëni receta të ngrohta me mish ose pulë, ose mund të gatuani me të pjata jashtë kutisë për mysafirët tuaj. Vava Home Made Lutenica është bërë nga përbërës tërësisht natyralë si fefferoni, hudhra, domate dhe karrota. Ky preparat i shijshëm ka edhe përfitime ushqyese. Porosit Vava Home Made Lutenica së shpejti dhe kënaquni duke bërë receta të mrekullueshme! Pesha: 550g 100% natyrale Përmirësues perfekt i shijesQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Biljana Ajvar Mild Spread 670GR

Sold Out

Një ëmbëlsirë e shijshme nga toka e Maqedonisë e bërë me patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje erëzash. Mund ta keni më vete ose ta përhapni në tost ose sanduiçe. Ushqim i shijshëm...
406715138290
A savoury treat from the land of Macedonia made with fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a blend of spices. You can have it on its own or spread it on toast or sandwiches. Chemical-free, delicious food, easy on-the-go meal especially useful for those who have a busy lifestyle. You can also use it to cook different recipes. Order this mouthwatering Biljana Ajvar Mild Spread today and make your meals yummier!

Biljana Ajvar Mild Spread 670GR

from $10.00 from 1027225026603
Ajvar i butë Bash shtëpiak 290GR

$8.88

Një pjatë e mrekullueshme kryesore nga toka e Maqedonisë do t'jua bëjë ditën më të shijshme se kurrë. Kjo pjatë e shijshme është bërë me speca zile dhe patëllxhanë të freskët, të pjekur dhe të pjekur në...
406715138290
A wonderful main course dish from the land of Macedonia will make your day yummier than ever. This delicious dish is made of fresh bell peppers and eggplants, roasted and grilled, pasteurized. It is a homemade recipe and absolutely chemical-free. You can have it for your lunch, easy on-the-go meal, take it as a main dish or a side one, nutritious food. So, why waiting? Order Bash Homemade Mild Ajvar and add flavour to your meals!

Ajvar i butë Bash shtëpiak 290GR

from $8.88 from 1648613490731
MAMA's Mild Ajvar 550GR

$13.33

Ajvari i mrekullueshëm MAMA's Mild, është një pjatë e shijshme që vjen nga toka e Maqedonisë. Është bërë me speca zile të freskëta dhe patëllxhanë që piqen dhe piqen në skarë deri në perfeksion, dhe më pas pasterizohen...
406715138290
The wonderful MAMA's Mild Ajvar, is a delicious dish that hails from the land of Macedonia. It is made with fresh bell peppers and eggplants that are roasted and grilled to perfection. MAMA's Mild Ajvar spread is perfect for any meal, whether you're having it for lunch, as a dip, or as an easy on-the-go meal. You can even serve it as a main dish or a side one to complement your favorite meals.

MAMA's Mild Ajvar 550GR

from $13.33 from 1704325840939
MAMA's Hot Ajvar 550GR

$13.33

Recetë e pjatës kryesore të ujitjes së gojës nga toka e Maqedonisë. Ky Ajvar i shijshëm i nxehtë është bërë nga patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje të veçantë të erëzave të...
406715138290
Mouthwatering main course recipe from the land of Macedonia. This delicious hot Ajvar is made of fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a signature blend of hot spices. Easy on-the-go meal, you can have this chemical-free, yummy recipe as a main course or as a side dish, at any time from morning to evening. Flavourful MAMA's Hot Ajvar is nutritious too. To enjoy alone or with your friends, order soon!

MAMA's Hot Ajvar 550GR

from $13.33 from 1704325021739
Ajvar me spec të pjekur të butë shtëpiak Vava 520 GR

$13.99

Një kënaqësi tradicionale nga toka e Maqedonisë e bërë me patëllxhanë të freskët, speca, fefferoni dhe hudhër, të kalitur me një përzierje erëzash. Përhapeni atë në bukë të thekur me kore ose sanduiçe, ose mund të bëni receta...
406715138290
A traditional delight from the land of Macedonia made with fresh eggplants, peppers, fefferoni and garlic, seasoned with a blend of spices. Spread it on crusty toast or sandwiches, or you can make out-of-box recipes with this savoury preparation. Try this homemade roasted pepper ajvar with meat and cheese or as a side dish. Order this flavoursome Vava Homemade Mild Roasted Pepper Ajvar today and make your meals yummier!

Ajvar me spec të pjekur të butë shtëpiak V...

from $13.99 from 1624811733035
Biljana Hot Ajvar 670GR

Sold Out

Bërë me patëllxhanë të freskët dhe speca zile të cilësisë së lartë, të kalitur me një përzierje erëzash të nxehta. Një ëmbëlsirë e shijshme për recetat tuaja, ky Ajvar i nxehtë mund të përdoret për të gatuar...
406715138290
Made with high-quality, fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a blend of hot spices. A savoury treat to your recipes, this hot Ajvar can be used to cook different recipes in order to add flavours. You can also have it as a spread on crusty toast or bread. It’s an on-the-go meal for those who run with busy schedules. Try this delicious Macedonian food once and you will order it again.

Biljana Hot Ajvar 670GR

from $7.77 from 1027226665003