A perfect appetizer, experience this olive pate with crackers or spread it on your favourite dish. Vegetarian Olive Pate has a meaty texture and is seasoned with the finest quality ingredients. Try making out-of-box recipes with this delicious preparation. Also, this olive pate is easy to take on the go. Order Vegetarian Olive Pate and take a tour of taste with it!

Pate Ulliri Aneta 100gr

$3.00

Pate Ulliri Aneta 100gr Pate Ulliri Aneta 100gr becomes available.


Një meze perfekte, provojeni këtë pate ulliri me biskota ose përhapeni në pjatën tuaj të preferuar. Pateja Vegjetariane e Ullirit ka një strukturë mishi dhe është e kalitur me përbërësit më cilësor. Provoni të bëni receta jashtë kutisë me këtë përgatitje të shijshme. Është plot me lëndë ushqyese jetike si fibra, minerale dhe proteina. Gjithashtu, kjo pate ulliri është një burim i pasur antioksidantësh. Porosit Pate Ulliri Vegjetarian dhe bëj një turne shijesh me të! Pesha: 100g Plot me lëndë ushqyese E bërë nga ullinj të freskëtQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Sale Pate pule Argeta 95gr
Pate pule Argeta 95gr

$3.50 $3.99

Lloji i pulës Argeta ka përhapur një eksperiencë të shijshme që nga viti 1967. Kjo përhapje e shijshme e pulës është bërë nga mish pule, qumësht, proteina soje cilësore dhe e kalitur me një përzierje të veçantë erëzash,...
406715138290
Argeta chicken spread has been spreading a delicious experience since 1967. This mouthwatering chicken spread is the perfect staple in your pantry. From morning to evening, you can have this yummy chicken pate for a different course of meals. Especially for your busy schedule.

Pate pule Argeta 95gr

from $3.50 from 1025904476203
Sale Pate pule Argeta Halal 95GR
Pate pule Argeta Halal 95GR

Sold Out

Përhapja e pulës Argeta Halal ka përhapur një përvojë të shijshme që nga viti 1967. Ky krem ​​pule i shijshëm është bërë nga mish pule hallall cilësore, qumësht, proteina soje dhe i kalitur me një përzierje të veçantë...
406715138290
Argeta Halal chicken spread has been spreading a delicious experience since 1967. This mouthwatering chicken spread is made of premium quality halal chicken meat, milk, soy protein and seasoned with a distinct blend of spices, zero added preservatives and without flavor enhancers. From morning to evening, you can have this yummy halal chicken pate for a different course of meals, especially purposeful for your busy schedule.

Pate pule Argeta Halal 95GR

from $3.50 from 7779081355506
Sale Spread pule pikante Argeta 95gr
Spread pule pikante Argeta 95gr

$3.50 $3.99

Llak i shijshëm i pulës, i bërë nga mish pule cilësore, qumësht, proteina soje dhe i kalitur me një përzierje erëzash. Pa konservues dhe përmirësues të shijes. Mund ta keni si meze ose për drekën tuaj, duke e...
406715138290
Delicious chicken spread, made of premium quality chicken meat, milk, soy protein, and seasoned with a blend of spices. Without preservatives and flavour enhancers. You can have this as an appetizer or for your lunch, spreading on bread, toast or sandwiches. Mouthwatering Argeta chicken pate is more useful when you have a busy lifestyle. To enjoy with your family, order this yummy spicy chicken spread now and experience the taste!

Spread pule pikante Argeta 95gr

from $3.50 from 1025916272683
Sale Pate Argeta Tuna 95GR
Pate Argeta Tuna 95GR

Sold Out

Pateja me ton Argeta është një meze perfekte, mund t'i hani edhe për drekën tuaj, të përhapur në bukë ose sanduiçe, veçanërisht të destinuara për një mënyrë jetese të ngarkuar. Kjo recetë e shijshme e përhapjes së tonit...
406715138290
Argeta tuna pate is a perfect appetizer, you can also have them for your lunch, spreading on bread or sandwiches, especially purposeful for a busy lifestyle. This delicious recipe of tuna spread is made with high-quality tuna fish, seasoned with a blend of distinct spices, without preservatives and flavour enhancers. Argeta tuna spread will make your meals yummier. Order this mouthwatering tuna pate today and your meals will be tastier than ever!

Pate Argeta Tuna 95GR

from $4.00 from 1025895661611
Sale Pate Salmon Argeta 95GR
Pate Salmon Argeta 95GR

$4.00 $4.44

Peshku salmon i cilësisë premium, i kalitur me një përzierje pikante, kjo pate salmoni e shijshme është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për dollitë ose sanduiçet tuaja. Ky salmon i konservuar është më i dobishëm kur duhet të...
406715138290
Premium quality salmon fish, seasoned with a spicy blend, this mouthwatering salmon pate is what you have ever dreamed of for your toasts or sandwiches. This canned salmon spread is more useful when you have to maintain a busy schedule. Easy on-the-go meal, you can also have it as an appetizer. Zero added preservatives and without flavour enhancers. Order this delicious salmon pate today and spread happiness in your meals!

Pate Salmon Argeta 95GR

from $4.00 from 1025909751851
Podravka Tea Time Pate 100GR

Sold Out

Një kombinim perfekt i mishit të viçit dhe derrit, i kalitur me një përzierje pikante, kjo pate e shijshme është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për tostet ose sanduiçet tuaja. Kjo Pate Kohë e Çajit Podravka është më...
406715138290
A perfect combination of beef and pork meat, seasoned with a spicy blend, this mouthwatering pate is what you have ever dreamed of for your toasts or sandwiches. This Podravka Tea Time Pate is more useful when you have to maintain a busy schedule. Make your meals quickly, you can also have it as an appetizer. Zero added colours and full of rich ingredients. Order this delicious Podravka Tea Time Pate today and spread happiness in your meals!

Podravka Tea Time Pate 100GR

from $2.29 from 6919102562484