Të gjitha ëmbëlsirat

Të gjitha ëmbëlsirat
Filtro
loader_img
Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

Sold Out

Kur uria kafshon, trajtojeni veten me këtë meze të lehtë. Kroasani me çokollatë 7 Days është bërë me brumë dhe mbushje të pasur me çokollatë. Ky briosh pa organizma të modifikuar gjenetikisht do të shkrihet në gojën tuaj...
406417244402
When hunger bites, treat yourself with this mouthwatering snack. 7 Days chocolate croissant is made of dough and rich chocolate filling. This croissant will melt in your mouth, and guess what happens next! A burst of chocolate inside. A single bite of this chocolate croissant will leave a sweet taste in your mouth. So, make your every day better with 7 Days Chocolate Croissant.

Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1780673380395
Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

$2.22

Mbushja e pasur kremoze e vaniljes brenda e bën këtë briosh 7Days të butë dhe të shijshëm. Do të gjeni një shpërthim ëmbëlsie në çdo kafshatë dhe do t'i bëni ditët tuaja më të shijshme se kurrë. Ky...
406417244402
The rich creamy vanilla filling inside makes this 7Days croissant soft and delicious. You will find a burst of sweetness in every bite and make your days yummier than ever. This is a perfect snack from morning to evening, with or without a cup of coffee. You can try this alone or with your friends, anywhere, on any occasion. So don’t wait, order this package of happiness now!

Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1816194220075
Alb Flavor Krem Karamel 500GR

Sold Out

Përgatitni ëmbëlsira të shijshme me Krem Caramel. Përbëhet nga lloje të ndryshme sheqeri të shkrirë. Mund ta keni më vete ose të bëni një toping perfekt mbi akullore. Mund ta përdorni gjithashtu për të përmirësuar shijen e...
57647038507
Prepare mouthwatering desserts with Krem Caramel. It is made of different kinds of melted sugar. You can have it on its own or make a perfect topping on ice cream. You can also use it to enhance the flavour of your delicious pudding. Order Krem Caramel to make your desserts yummier. This box of sweetness adds flavour to any sweet dish. Make sumptuous recipes and surprise your guests.

Alb Flavor Krem Karamel 500GR

from $6.67 from 4535090872395
Ballkon Torta Tiramisu 400GR

$6.77

Butësi jashtë dhe një mbushje e pasur brenda, Balconi Torta Tiramisu do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë. Është një krem ​​mascarpone prej kadifeje i mbyllur në një pandispanje të butë me çokollatë, një kënaqësi nga kuzhina italiane....
406417244402
Softness outside and a rich filling inside, Balconi Torta Tiramisu will give you delicious pleasure in every bite. It is a  velvety mascarpone cream enclosed in a soft chocolate sponge cake, a delight from the kitchen of Italy. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Torta Tiramisu alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Ballkon Torta Tiramisu 400GR

from $6.77 from 6596099440820
Balconi Torta Viennese Kajsi & Çokollatë 400GR

Sold Out

Butësi jashtë dhe një mbushje e pasur brenda, Balconi Torta Viennese Apricot & Chocolate do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë. Është një pandispanje e butë me çokollatë me mbushje reçeli kajsie dhe krem ​​kakao, një kënaqësi nga...
406417244402
Softness outside and a rich filling inside, Balconi Torta Viennese Apricot & Chocolate will give you delicious pleasure in every bite. It is a soft chocolate sponge cake with apricot jam and cocoa cream filling, a delight from the kitchen of Italy. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Torta Viennese Apricot & Chocolate alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Balconi Torta Viennese Kajsi & Çokolla...

from $6.77 from 6596102619316
Kuti mujore me varietet ballkanik (Abonim mujor)

$35.55

Kjo kuti përmban një përzierje ushqimesh ekzotike dhe ushqime ballkanike që do të jenë artikuj të rinj çdo muaj!
406417244402
Kuti mujore me varietet ballkanik (Abonim mujor)

Kuti mujore me varietet ballkanik (Abonim ...

from $35.55 from 7900972515570
Donia Lokum me Veshje Kakao 400GR

Sold Out

Kënaqni urinë tuaj me këtë shtresë të shijshme Donia Lokum me shtresë kakao. Është bërë nga erëza natyrale dhe të cilësisë më të mirë. Nëse dëshironi të hani një drekë të lehtë dhe të shpejtë, ky është...
406419046642
Satisfy your hunger with this delicious Donia Lokum w/ Cocoa Coating. It is made of natural and the finest quality condiments. If you want to have a light and quick lunch, this is the best meal for you. Or you can have it for your evening delights with a cup of hot tea. Donia Lokum w/ Cocoa Coating has rich aromatic flavour with a layer of cocoa on it. Hurry and order soon to make your days sweeter.

Donia Lokum me Veshje Kakao 400GR

from $5.55 from 4528799449163
Donia Zele Bonboni 300GR

$5.55

Çamçakëz të ëmbël të shijshëm, të preferuar për të gjitha grupmoshat. Nëse keni mall për ëmbëlsirat e përtypura, provoni këtë Donia Zele Bonboni të shijshme. Këto çamçakëz janë bërë nga lëng frutash dhe përbërës të aromatizuar. Fëmijëve...
406419046642
Delicious sweet gummies, a favourite for all age groups. If you have a craving for chewy sweets, try this yummy Donia Zele Bonboni. These gummies are made of fruit juice and flavoured ingredients. Your kids will love these sugar-coated, jelly-filled gummies. Order this package of sweetness today to enjoy with your kids. You can find different flavours inside!

Donia Zele Bonboni 300GR

from $5.55 from 4528800858187
Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

$6.67

Kur uria kafshon, trajtojeni veten me këtë meze të lehtë. Kroasani me çokollatë 7 Days është bërë me brumë dhe mbushje të pasur me çokollatë. Ky briosh pa organizma të modifikuar gjenetikisht do të shkrihet në gojën tuaj...
406417244402
When hunger bites, treat yourself with this mouthwatering snack. Dora3 Croissant with Apricot Filling is made with delicious sweet Apricot. This croissant will melt in your mouth, and guess what happens next! A burst of Apricot inside. A single bite of this croissant will make your day sweeter. So, make your every day better with Dora3 Croissant with Apricot Filling.

Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

from $6.67 from 7911967785202
Karamele të mbushura me luleshtrydhe Elit 400gr

$5.00

Lumturia e shijshme e mbështjellë brenda kësaj karamele me lëng të mbushur me fruta me luleshtrydhe. I mrekulloni fëmijët tuaj me këtë ëmbëlsirë të shijshme, të bërë me përbërës natyralë. Kjo karamele është një e preferuar e të...
406417244402
Delicious happiness wrapped inside this juicy Elit Strawberry Fruit Filled Candy. Amaze your kids with this yummy candy, made with natural ingredients. This candy is an all-time favourite for kids, you can also taste this and bring a sweet smile to your face. Order Elit Strawberry Fruit Filled Candy candy today and enjoy anytime with this flavoured sweet delight.

Karamele të mbushura me luleshtrydhe Elit ...

from $5.00 from 6600904605876
Eti Biscotte Toast Pa kripë 390GR

$5.55

Tani shijoni çajin tuaj me këto Eti Biscotte Toast Pa kripë. Kënaqësi krokante me kënaqësinë e ëmbëlsirës me një filxhan pijen tuaj të preferuar! Një rostiçeri e këndshme për çdo lloj pije! Një meze e lehtë e përsosur për...
406417244402
Now enjoy your tea with these Eti Biscotte Toast Salt-Free. Crunchy delight with the pleasure of sweet treat with a cup of your favorite drink! A delightful snack for any sort of beverage! A perfect snack for the evening and your kids will also love it. Order Eti Biscotte Toast Salt-Free right now to enjoy with your family.

Eti Biscotte Toast Pa kripë 390GR

from $5.55 from 7805543776498
Eti Biscotte Tost Me Krund 387GR

$5.55

Tani shijoni çajin tuaj me këto Eti Biscotte Toast me krunde. Kënaqësi krokante me kënaqësinë e ëmbëlsirës me një filxhan pijen tuaj të preferuar! Një rostiçeri e këndshme për çdo lloj pije! Një meze e lehtë e përsosur për...
406417244402
Now enjoy your tea with these Eti Biscotte Toast With Bran. Crunchy delight with the pleasure of sweet treat with a cup of your favorite drink! A delightful snack for any sort of beverage! A perfect snack for the evening and your kids will also love it. Order Eti Biscotte Toast With Bran right now to enjoy with your family.

Eti Biscotte Tost Me Krund 387GR

from $5.55 from 7805549510898
Loading......