Furnizime për pjekje

Furnizime për pjekje

Ngritni lojën tuaj të pjekjes me Produktet e Pjekjes së BalkanFresh

Nga miellrat me cilësi të lartë deri tek përbërësit e specializuar, BalkanFresh ka gjithçka që ju nevojitet për të pjekur si profesionist. Në Balkan Fresh, ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh pjekjeje që përbëhen nga lloje të ndryshme të produkteve të miellit, krem ​​karamel, shije të ndryshme të pluhurit të pudingut dhe shumë të tjera.

Do t'ju pëlqejnë markat e ndryshme nga i gjithë Ballkani që ne ju ofrojmë. Nga këto kategori të pafundme pjekjeje, do të mund të eksperimentoni me pjekjen tuaj. Është e lehtë të bësh ëmbëlsira, biskota dhe byrekë të shijshëm. Mund të bëni edhe brumë në varësi të miellit tonë për të krijuar receta të ndryshme.

Pjekja është edhe art edhe shkencë, ndaj shikoni produktet tona që do t'ju përshtaten dhe do t'ju bëjnë përshtypje. Përbërës autentikë dhe me shije me burim nga Mesdheu dhe Evropa për nevojat tuaja të pjekjes.

Ngrini lojën tuaj të pjekjes në nivelin tjetër me gamën tonë të gjerë të produkteve të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë frymëzim për pjekje.

Filtro
loader_img
Misri i bardhë Polar 25LB

Sold Out

Një përbërës jetik për të bërë bukë pule të skuqur dhe bukë misri, ju gjithashtu mund të përgatisni biskota të shijshme me Miell misri të bardhë Polar. Ndihmon për të bërë një shtresë krokante jashtë recetave tuaja...
53348565035
A vital ingredient to make fried chicken and cornbread, you can also prepare delicious biscuits with Polar White Corn Meal. It helps to make a crunchy layer outside your fried recipes. A popular ingredient for traditional American recipes. Polar White Corn Meal makes your food yummier.

Misri i bardhë Polar 25LB

from $29.99 from 1026044231723
Five Roses Bakers Five Roses Flour 22LB- **Dorëzimi VETËM NYC**

Sold Out

Bëni ëmbëlsira dhe byrekë të shijshëm, tani në shtëpinë tuaj! Five Roses Bakers Five Roses Flour është bërë nga grurë me cilësi të lartë nga Kanadaja. Ky miell i imët gruri është i përsosur për të bërë...
53348565035
Make yummy cakes and pies, now at your home! Five Roses Bakers Five Roses Flour is made of premium quality wheat from Canada. This fine wheat flour is perfect to make cookies and bread. It contains riboflavin, folic acid, and amylase. Order Five Roses Bakers Five Roses Flour today and make various recipes for your kids.

Five Roses Bakers Five Roses Flour 22LB- *...

from $25.55 from 1048492277803
Miell Five Roses Bakers 5.5LB

Sold Out

Nëse ju pëlqen të bëni ëmbëlsira dhe biskota, ky është përbërësi më cilësor që po shikoni tani. Mielli Five Roses Bakers është bërë nga mielli kanadez i grurit me cilësi më të mirë, amilazë, acid folik dhe...
53348565035
If you like to make cakes and cookies, this is the best quality ingredient you are looking at right now. Five Roses Bakers Flour is made of the finest quality Canadian wheat flour, amylase, folic acid and riboflavin. You can make yummy cakes, pie crust, delicious cookies and various recipes with this all-purpose-use wheat flour. So hurry, order it right now and make sweet desserts with Five Roses Bakers Flour.

Miell Five Roses Bakers 5.5LB

from $10.10 from 1647986999339
Miell Gruri Klas T-400 (Zlatni Puder) 1KG

Sold Out

Një lloj i veçantë mielli gruri, që rrjedh nga gruri i cilësisë së lartë. Ai përmban gluten. Me këtë miell gruri mund të bëni receta të ndryshme. Përgatitni kek, bukë ose jufka, ky miell i imët gruri...
53348565035
A special kind of wheat flour, derived from premium quality wheat. It contains gluten. You can make different recipes with this wheat flour. Prepare cake, bread or jufka, this fine wheat flour is the best to make any of them! If you have a passion to make sweet desserts, this is the best primary ingredient you have ever thought of. Order Klas Wheat Flour T-400 right now prepare your favourite recipes.

Miell Gruri Klas T-400 (Zlatni Puder) 1KG

from $5.55 from 4516705075275
Miell Gruri Klas T-400 (Zlatni Puder) 2KG

$10.10

Jo çdo miell gruri është aq i veçantë sa mielli i grurit Klas T-400. Ju mund të bëni receta të shijshme për familjen dhe miqtë tuaj. Rrjedh nga gruri i cilësisë më të mirë. Një përbërës i...
53348565035
Not every wheat flour is as special as Klas Wheat Flour T-400. You can make delicious recipes for your family and friends. It is derived from the finest quality wheat. A perfect ingredient to prepare cake, phyllo sheets or bread. Klas Wheat Flour T-400 is the best item to explore your culinary skills. Order today and make yummy desserts to surprise your guests.

Miell Gruri Klas T-400 (Zlatni Puder) 2KG

from $10.10 from 1096648491051
Miell Baneasa Rusk (Pesmet) 500GR

$3.33

Bëni ëmbëlsira dhe byrekë të shijshëm, tani në shtëpinë tuaj! Baneasa Rusk Flour është bërë nga mielli i cilësisë premium nga Rumania. Ky miell i imët është i përsosur për të bërë biskota dhe bukë. Porositni sot...
53348565035
Make yummy cakes and pies, now at your home! Baneasa Rusk Flour  is made of premium quality flour from Romania. This fine flour is perfect to make cookies and bread.  Order Baneasa Rusk Flour today and make various recipes for your kids.

Miell Baneasa Rusk (Pesmet) 500GR

from $3.33 from 7847217070322
Miell Gruri Teuta (Miell) 1kg

$4.49

Nëse ju pëlqen të bëni ëmbëlsira dhe biskota, ky është përbërësi më cilësor që po shikoni tani. Mielli i grurit Teuta është bërë nga mielli i grurit të cilësisë më të mirë, amilaza, acidi folik dhe riboflavina....
53348565035
If you like to make cakes and cookies, this is the best quality ingredient you are looking at right now. Teuta Wheat Flour is made of the finest quality wheat flour, amylase, folic acid and riboflavin. You can make yummy cakes, pie crust, delicious cookies and various recipes with this all-purpose-use wheat flour. So hurry, order it right now and make sweet desserts with Teuta Wheat Flour.

Miell Gruri Teuta (Miell) 1kg

from $4.49 from 7660901531890
Dieta Misri i Bardhë 1 kg

Sold Out

Një komponent thelbësor për të bërë pulë të skuqur dhe bukë misri, ju gjithashtu mund të bëni biskota të shijshme me Dieta White Corn Meal. Ndihmon për të bërë një shtresë krokante jashtë recetave tuaja të skuqura....
405293957362
195.	Dieta White Corn Meal 1KG An essential component to make fried chicken and cornbread, you can also make delicious biscuits with Dieta White Corn Meal. It helps to make a crunchy layer outside your fried recipes. A popular ingredient for traditional American recipes. Dieta White Corn Meal makes your food yummier. So order this today and enjoy making crunchy and tasty dishes for your family.

Dieta Misri i Bardhë 1 kg

from $10.10 from 7496795783410
Miell Gruri Diamanti për Burek 1KG

Sold Out

Një komponent thelbësor për të bërë burek! Habisni familjen tuaj duke përgatitur ato receta të veçanta familjare. Mielli i Grurit Diamanti për Burek është elementi i përsosur i qilarit. Kështu që porosisni këtë sot dhe habi familjen tuaj gjatë...
53348565035
Albanian wheat flour Diamond Wheat Flour for Burek 1KG

Miell Gruri Diamanti për Burek 1KG

from $4.00 from 7530641096946
Miell gruri diamanti për ëmbëlsirë 1 kg

$4.00

Një komponent thelbësor për të bërë ëmbëlsirat tuaja të preferuara, ju gjithashtu mund të bëni biskota të shijshme me miell gruri diamanti. Ndihmon në përgatitjen e atyre recetave të veçanta familjare. Mielli i Grurit Diamanti është elementi kryesor i përsosur...
53348565035
Diamond Wheat Flour for Dessert

Miell gruri diamanti për ëmbëlsirë 1 kg

from $4.00 from 7530648109298
Miell Zito Pollog Tetovsko 5KG

$24.99

Nëse ju pëlqen të bëni ëmbëlsira dhe biskota, ky është përbërësi më cilësor që po shikoni tani. Mielli Zito Polog Tetovsko është bërë nga mielli i cilësisë më të mirë, amilaza, acidi folik dhe riboflavina. Ju mund të...
53348565035
If you like to make cakes and cookies, this is the best quality ingredient you are looking at right now. Zito Polog Tetovsko Flour is made of the finest quality flour, amylase, folic acid and riboflavin. You can make yummy cakes, pie crust, delicious cookies and various recipes with this all-purpose-use flour. So hurry, order it right now and make sweet desserts with Zito Polog Tetovsko Flour.

Miell Zito Pollog Tetovsko 5KG

from $24.99 from 7627788484850
Joker Trilece Mix- Tres Leches 800GR

Sold Out

Tani është shumë më e lehtë të bësh tortë të mrekullueshme me karamel me këtë përzierje Joker Trilece. Thjesht përzieni dhe shtoni erëzat tuaja të preferuara në të dhe trilece është gati për t'u shërbyer! Mund të hidhni salcë...
53348565035
Now making sumptuous caramel cake is much easier with this Joker Trilece Mix. Just mix and add your favourite condiments to it and mouthwatering trilece is ready to serve! You can pour caramel sauce on it to add flavour. A delicious dessert that will be loved by all. You can have it for any meal of the day or relish it with your evening coffee. Order Joker Trilece Mix today and enjoy with your friends and family.

Joker Trilece Mix- Tres Leches 800GR

from $8.00 from 6106507837620
Loading......