Ullinj

Ullinj
Filtro
loader_img
Krinos Ullinj Kalamata 454GR

$6.00

Shtoni shije në recetat tuaja me Ullinjtë Krinos Kalamata. Ky është shoqërimi perfekt që keni kërkuar gjithmonë. Ullinj ushqyes, një pjatë ushqyese e bërë me përbërës natyralë. Këta ullinj janë burime të pasura me antioksidantë dhe rregullojnë kolesterolin në...
53868888107
Make mouthwatering recipes with Krinos Kalamata Olives. These olives are the traditional delight from the land of Greece. Semi-firm, brownish grey olives are brined to enhance their tastes. You can use it in your recipes. Order Krinos Kalamata Olives to make tasty foods and impress your guests!

Krinos Ullinj Kalamata 454GR

from $6.00 from 7683726016754
Krinos Ullinj Kalamate pa kokrra 454GR

$6.67

Shtoni shije në recetat tuaja me Ullinjtë Krinos Kalamata. Ky është shoqërimi perfekt që keni kërkuar gjithmonë. Ullinj ushqyes, një pjatë ushqyese e bërë me përbërës natyralë. Këta ullinj janë burime të pasura me antioksidantë dhe rregullojnë kolesterolin në...
53868888107
Make mouthwatering recipes with Krinos Pitted Kalamata Olives. These olives are the traditional delight from the land of Greece. Semi-firm, brownish grey olives are brined to enhance their tastes. You can use it in your recipes. Order Krinos Pitted Kalamata Olives to make tasty foods and impress your guests!

Krinos Ullinj Kalamate pa kokrra 454GR

from $6.67 from 7699941392626
Krinos Ullinj të Zi Grekë 454GR

$6.00

Bëni receta të shijshme me Ullinjtë e Zi grekë Krinos. Këta ullinj janë kënaqësia tradicionale nga vendi i Greqisë. Ullinjtë gjysmë të fortë, gri në kafe, kriposen për të përmirësuar shijen e tyre. Mund ta përdorni si përmirësues shije në...
53868888107
Make mouthwatering recipes with Krinos Greek Black Olives. These olives are the traditional delight from the land of Greece. Semi-firm, brownish grey olives are brined to enhance their tastes. You can use it in your recipes. Order Krinos Greek Black Olives to make tasty foods and impress your guests!

Krinos Ullinj të Zi Grekë 454GR

from $6.00 from 7841288683762
Ullinj jeshil të plasaritur Krinos 454GR

$6.00

Shtoni shije në recetat tuaja me Ullinj jeshil të plasaritur Krinos. Ky është shoqërimi perfekt që keni kërkuar gjithmonë. Ullinj të gjelbër ushqyes, një pjatë ushqyese e bërë me përbërës natyralë. Këta ullinj janë burime të pasura me antioksidantë...
53868888107
Add flavors to your recipes with Krinos Cracked Green Olives. This is the perfect accompaniment you have always searched for. These green olives work as a delicious side dish. These olives will become a staple in your home. Order today before we run out!

Ullinj jeshil të plasaritur Krinos 454GR

from $6.00 from 7683723034866
Krinos Ullinj Kalamata 454GR

Sold Out

Përbërësi i përsosur për të bërë një sallatë frutash tradicionale nga kuzhinat e grekëve. Këta ullinj rriten në rajonin e Kalamatës, një frut i shëndetshëm që ka një shije të fortë dhe cilësi mishi. Ulliri i Kalamatës...
406715138290
Make mouthwatering recipes with Krinos Kalamata Olives. These olives are the traditional delight from the land of Greece. Semi-firm, brownish grey olives are brined to enhance their tastes. You can use it in your recipes. Order Krinos Kalamata Olives to make tasty foods and impress your guests!

Krinos Ullinj Kalamata 454GR

from $6.00 from 1088228786219
Ullinj të zi grek Krinos 454G (16Oz)

Sold Out

Bëni receta të shijshme me Ullinjtë e Zi grekë Krinos. Këta ullinj janë kënaqësia tradicionale nga vendi i Greqisë. Ullinjtë gjysmë të fortë, gri në kafe, kriposen për të përmirësuar shijen e tyre. Mund ta përdorni si...
406715138290
Add flavors to your recipes with Krinos Greek Black Olives. This is the perfect accompaniment you have always searched for. These greek black olives work as a delicious side dish. These olives will become a staple in your home. Order today before we run out!

Ullinj të zi grek Krinos 454G (16Oz)

from $5.55 from 1088228229163
Krinos Olive Medley 454G (16oz)

Sold Out

Një recetë e shijshme, e bërë me katër lloje të ndryshme ullinjsh. Krinos Olive Medley është një pjatë e njohur për adhuruesit e ullirit. Mund t’i keni me djathë të shkrirë kremoz, si meze....
406715138290
A delicious recipe, made with four different kinds of olives. Krinos Olive Medley is a popular dish for the olive-lovers. You can have them with creamy melted cheese, as an appetizer. A wonderful source of antioxidants and vitamins, Krinos Olive Medley is filled with Kalamata, Nafplion, Cracked Green and Gaeta olives. Order right now and experience the taste of Greek tradition!

Krinos Olive Medley 454G (16oz)

from $5.00 from 1088234749995
Krinos Ullinj jeshil të plasaritur 227gr

$5.00

Shtoni shije në recetat tuaja me Ullinj jeshil të plasaritur Krinos. Ky është shoqërimi perfekt që keni kërkuar gjithmonë. Ullinj të gjelbër ushqyes, një pjatë ushqyese e bërë me përbërës natyralë. Këta ullinj janë burime të pasura me antioksidantë...
406715138290
Add flavors to your recipes with Krinos Cracked Green Olives. This is the perfect accompaniment you have always searched for. Nutritious green olives, a delicious side dish. These olives will become a staple in your home. Order today before we run out!

Krinos Ullinj jeshil të plasaritur 227gr

from $5.00 from 7639011393778
Krinos Oil Cured Olives 283GR

$5.00

Një recetë e shijshme, e bërë me katër lloje të ndryshme ullinjsh. Krinos Olive Medley është një pjatë e njohur për adhuruesit e ullirit. Mund t’i keni me djathë të shkrirë kremoz, si meze....
406715138290
Krinos Oil Cured Olives 283GR

Krinos Oil Cured Olives 283GR

from $5.00 from 7911413678322
Royal Valley Whole Green Olives 700GR

$4.99

Shtoni shije në recetat tuaja me Ullinjtë e Gjelbër të Mbretërisë së Valley. Ky është shoqërimi perfekt që keni kërkuar gjithmonë. Ullinj të gjelbër ushqyes, një pjatë ushqyese e bërë me përbërës natyralë. Këta ullinj janë burime të pasura...
53868888107
Add flavors to your recipes with Royal Valley Whole Green Olives. This is the perfect accompaniment you have always searched for. These green olives will become your new favorite snack. These whole green olives will become your childrens favorite! Order today and start tossing them in your salad.

Royal Valley Whole Green Olives 700GR

from $4.99 from 7878201770226
Alb Shije Ullinj Zrdava Mbushur Me Hudhra (Ullinj) 550GR

$7.77

Përgatitni receta të ngrohta me ullinj, të mbushura me hudhër. Kjo delikatesë shqiptare është një kënaqësi tradicionale në shumë kultura. Përdoreni atë si një përmirësues shije në recetat tuaja ose bëni sallata të shijshme me të. Ullinjtë Zrdava...
406715138290
Prepare heartwarming recipes with this Zrdava Olives Filled With garlic olives. This Albanian delicacy is a traditional delight in many cultures. Use it as a flavor enhancer in your recipes or make mouthwatering salads with it. Order this delicious preparation today and explore your culinary creativity!

Alb Shije Ullinj Zrdava Mbushur Me Hudhra ...

from $7.77 from 7579380711666
Philippos Flavors Ullinj të tharë Kalamata 1KG

$14.99

Përbërësi i përsosur për të bërë një sallatë frutash tradicionale nga kuzhinat e grekëve. Këta ullinj rriten në rajonin e Kalamatës, një frut i shëndetshëm që ka një shije të fortë dhe cilësi mishi. Ulliri i Kalamatës...
406715138290
Order Philippos Flavors Dried Kalamata Olives today and prepare delicious recipes. The possibilites are endless. Toss them in a salad, use it as a side dish. You can even chop them up and mix into our favorite recipes. Philippos Flavors Dried Kalamata Olives will become your favorite snack!

Philippos Flavors Ullinj të tharë Kalamata...

from $14.99 from 7847272382706
Loading......