Bukë-Pita-Pyllo

Bukë-Pita-Pyllo

BUKE DHE PITE E FRESHTE DHE AUTENTIKE DERGUAR NE DEREN TUAJ NGA BALKANFRESH

Ne, në Balkan Fresh, sigurojmë që në përzgjedhjen tonë të përfshijmë produkte që janë bërë me përbërësit më të mirë. Kjo do të sigurojë që ne t'u ofrojmë klientëve tanë asgjë tjetër përveç ushqimeve të shijshme dhe të sigurta. Buka dhe pitat tona ju garantojnë që do të keni një shije të këndshme që do t'ju transportojë drejt e në Mesdhe.

Ju gjithashtu mund të përzieni dhe përputhni markat tona pasi ato janë mjaft të gjithanshme për t'u shërbyer në sa më shumë mënyra që dëshironi. Qofshin feta sanduiç, supë, etj. Gjithashtu, ato janë të disponueshme në madhësi dhe shije të ndryshme.

Por ne nuk ndalemi vetëm tek buka dhe pita! Në BalkanFresh, ne kemi një përzgjedhje të madhe të importeve evropiane dhe mesdhetare. Dyqani ynë online ka gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një përvojë autentike mesdhetare në shtëpi, duke përfshirë ajvarin, djathin, ullinjtë dhe më shumë.

Eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë opsione të shijshme.

Filtro
loader_img
Bukë pita mesdhetare 10 copë (7 in) - ** NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$6.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Provoni receta të ndryshme me...
53348565035
Try different recipes with Mediterranean Pita Bread. You can make delicious pizzas and sandwiches with this soft and light pita bread. It is made in a traditional style with the best and fresh ingredients. Prepare pita chips and amaze your friends with your culinary skills. Order this classic delight of Middle Eastern cuisine and enjoy it with your family and friends.

Bukë pita mesdhetare 10 copë (7 in) - ** N...

from $6.00 from 1190487556139
Bukë mesdhetare pita me grurë të plotë 10 copë (7 in) - ** NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$6.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Provoni receta të ndryshme me...
53348565035
Try different recipes with Mediterranean Whole Wheat Pita Bread. You can make delicious pizzas and sandwiches with this soft and light pita bread. It is made in a traditional style with the best and fresh ingredients. Prepare pita chips and amaze your friends with your culinary skills. Order this classic delight of Middle Eastern cuisine and enjoy it with your family and friends.

Bukë mesdhetare pita me grurë të plotë 10 ...

from $6.00 from 7671765795058
Bukë Kontos Pita 10 copë (8 in) - ** NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$7.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Provoni receta të ndryshme me...
53348565035
Try different recipes with Kontos Pita Bread. You can make delicious pizzas and sandwiches with this soft and light pita bread. It is made in a traditional style with the best and fresh ingredients. Prepare pita chips and amaze your friends with your culinary skills. Order this classic delight of Middle Eastern cuisine and enjoy it with your family and friends.

Bukë Kontos Pita 10 copë (8 in) - ** NY, N...

from $7.00 from 7827828867314
Bukë pita mesdhetare 10 copë (7 in) - ** NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$3.33

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Provoni receta të ndryshme me...
53348565035
Try different recipes with Aladdin Plain Pita Pocket. You can make delicious pizzas and sandwiches with this soft and light pita bread. It is made in a traditional style with the best and fresh ingredients. Prepare pita chips and amaze your friends with your culinary skills. Order this classic delight of Middle Eastern cuisine and enjoy it with your family and friends.

Bukë pita mesdhetare 10 copë (7 in) - ** N...

from $3.33 from 7918355185906
Kontos Tandoori Naan (10 copë) 794G- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dorëzim**

$6.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Provoni receta të ndryshme me...
53348565035
Try different recipes with Kontos Tandoori Naan. You can make delicious pizzas and sandwiches with this soft and light naan bread. It is made in a traditional style with the best and fresh ingredients. Prepare delicious cuisine and amaze your friends with your culinary skills. Order this classic delight of Middle Eastern cuisine and enjoy it with your family and friends.

Kontos Tandoori Naan (10 copë) 794G- **NY,...

from $6.00 from 7872214270194
Lloshi Baked (E punuar me dorë) Filo Pastry 300GR- **VETEM Dorëzimi në Nju Jork**

$8.00

Eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me Ëmbëlsira Lloshi Baked (E punuar me dorë) Filo. Këto fletë fileto janë të holla dhe të bëra me brumë, pa ngurtësues apo maja, të përgatitura enkas për bakllava. Me jufka mund të bëni...
53348565035
Explore your culinary skills with Lloshi Baked (Handmade) Filo Pastry. These filo sheets are thin and made of dough, without raising agent or yeast, specially prepared for baklava. You can also make delicious and sweet dishes with jufka. You can fill these sheets with chopped pistachios and walnuts, pour honey on them, make yummy desserts for your friends and family.

Lloshi Baked (E punuar me dorë) Filo Pastr...

from $8.00 from 7530678747378
Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur pjesërisht) 480G- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$4.99

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Këto fletë të holla brumi...
53348565035
These thin sheets of dough are what you have dreamed of ever. If you like to make recipes with phyllo but have a busy lifestyle, this Omur Square Jufka is a perfect thing to work on. You can make delicious dishes with it, such as pies and pastries or main course dishes with ground meat and cheese. Your kids will also love your recipes made with Kore. It is a frozen item and popular among the Balkans and the Middle East.

Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur...

from $4.99 from 7931625832690
Brumë pastiçerie Zergut 496G- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$6.29

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Këto fletë të holla brumi...
53348565035
These thin sheets of dough are what you have dreamed of ever. If you like to make recipes with puff pastry but have a busy lifestyle, this Zergut Puff Pastry Dough is a perfect for you! You can make delicious dishes with it, add in some ground meat or cheese. Your kids will also love these!

Brumë pastiçerie Zergut 496G- **NY, NJ, CT...

from $6.29 from 7672756175090
Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur pjesërisht) 480G- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$5.55

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Këto fletë të holla brumi...
53348565035
These thin sheets of dough are what you have dreamed of ever. If you like to make recipes with phyllo but have a busy lifestyle, this Black Bull Polupecene Kore Fillo is a perfect thing to work on. You can make delicious dishes with it, such as pies and pastries or main course dishes with ground meat and cheese. Your kids will also love your recipes made with Kore. It is a frozen item and popular among the Balkans and the Middle East.

Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur...

from $5.55 from 1443185328171
Fletë Jami pjesërisht të pjekura Phyllo 450GR-**NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$4.44

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Fëmijëve tuaj...
53348565035
Your kids will love these phyllo sheets, filled with cheese and groundnuts, and drenched in honey! You can also make pies and pastries, or crispy bureks with these thin sheets of unleavened dough. With Jami Partially Baked Phyllo Sheets the possibilities are endless. Order today to explore your culinary skills and surprise your guests with savory and yummy dishes!

Fletë Jami pjesërisht të pjekura Phyllo 45...

from $4.44 from 7648858046706
Jami Phyllo Sheets (Jufka per Bakllava) 450GR-**NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzim**

$4.44

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Eksploroni aftësitë...
53348565035
Explore your culinary skills with Jami Phyllo Sheets. These phyllo sheets are thin and made of dough, without raising agent or yeast, specially prepared for baklava. You can also make delicious and sweet dishes with jufka. You can fill these dough sheets with chopped pistachios and walnuts, pour honey on them, then fold or roll, make yummy desserts for your friends and family.

Jami Phyllo Sheets (Jufka per Bakllava) 45...

from $4.44 from 1225977004075
Jami Phyllo Sheets (Jufka for Gibanica) 450GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzim**

$5.99

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Bëni byrekun tradicional të Ballkanit, gibanicën...
53348565035
Make the traditional pie of the Balkans, gibanica with these thin sheets of unleavened dough. You can also explore other sweet and savory recipes with these dough sheets. Make crispy phyllo, filled with cottage cheese, feta, eggs, sour cream and kaymak. You can have these mouthwatering pies on any occasion and your guests will enjoy them too. Order Jami Phyllo Sheets today and enjoy your meals.

Jami Phyllo Sheets (Jufka for Gibanica) 45...

from $5.99 from 1443183034411
Loading......