Ushqim për fëmijë

Ushqim për fëmijë

Blini online ushqim për fëmijë të shëndetshëm dhe të shijshëm nga BalkanFresh

Edukoni të voglin tuaj me dashuri dhe fillimin më të mirë me ushqimin e shëndetshëm dhe të shijshëm për fëmijë të BalkanFresh, të bërë me përbërës të freskët, natyralë. Nuk ka përbërës artificialë apo kimikate në ushqimin tonë për fëmijë, duke siguruar ushqimin më të mirë për fëmijën tuaj.

Do të gjeni çokollatë, çokollatë lajthie, me shije biskotash dhe më shumë! Çdo produkt përfshin shije dhe vitamina të ndryshme, dhe në përgjithësi, lëndë ushqyese thelbësore për zhvillimin e fëmijëve tuaj.

Fëmija juaj nuk do të bëjë bujë rreth ngrënies sepse ne përfshijmë vetëm shijet më të mira! Këto gjithashtu përgatiten dhe treten shumë lehtë. Thjesht, ziejini në ujë dhe fëmija juaj ka një vakt të shëndetshëm, gati për të shkuar!

Ne jemi të pasionuar për t'u ofruar klientëve tanë produkte autentike evropiane dhe mesdhetare, pa kimikate dhe aditivë të dëmshëm. Pra, sigurohuni që të shikoni përzgjedhjen tonë të importuar të ushqimeve për fëmijë, si dhe të gjitha produktet tona të tjera ballkanike!

Filtro
loader_img
Podravka Lino Chocolino Lajthie 200GR

$6.49

Podravka ofron mëngjesin perfekt për fëmijët tuaj! Kjo Chocolino e shijshme lajthie përmban vitaminë B-kompleks, C dhe E. Fitesat e shijshme të drithërave, të shërbyera më së miri me qumësht është një vakt i shëndetshëm për fëmijët...
53869314091
Podravka is offering the perfect breakfast for your kids! This delicious Hazelnut Chocolino contains vitamin B-complex, C and E. Yummy cereal flakes, best served with milk is a healthy meal for children of 12 months and above. It can be prepared quickly and easy to digest. Podravka Hazelnut Chocolino is an all-time favourite for kids because of its double delight of chocolate and hazelnut flavours!

Podravka Lino Chocolino Lajthie 200GR

from $6.49 from 1717430222891
Podravka Lino Chocolino 200GR

Sold Out

Një vakt ushqyes për fëmijët tuaj, Podravka Lino Chocolino është një burim i shkëlqyer i vitaminës B1, B2, B6, C dhe E. Jo vetëm që këto thekon gruri janë të shëndetshëm, por kanë shije të shijshme kur shërbehen...
53869314091
A nutritious meal for your kids, Podravka Lino Chocolino is an excellent source of vitamin B1, B2, B6, C and E. Not only these wheat flakes are healthy but it tastes delicious when served with milk. Lino Chocolino contains a fair amount of starch, chocolate powder and sugar. Yummy breakfast that consists of essential nutrients for your children’s development. Order Podravka Lino Chocolino today and prepare a tasty meal for your kids.

Podravka Lino Chocolino 200GR

from $6.49 from 1225990275115
Podravka Lino Frutolino 200GR

$5.99

Bëni një vakt të gëzuar për fëmijët tuaj me Podravka Lino Frutolino. Thjesht zieni në ujë dhe përgatitet një vakt i shëndetshëm për fëmijën tuaj! Podravka Lino Frutolino përmban vitamina, acid folik, niacinë dhe kalcium. Ai përmban një...
53869314091
Make a happy meal for your kids with Podravka Lino Frutolino. Just boil in water and a healthy meal for your kid is prepared! Podravka Lino Frutolino contains vitamins, folic acid, niacin and calcium. It contains a mash of fresh fruits like apple and peach, whole milk powder and wheat semolina. This yummy and healthy meal is perfect for your kid’s growth and development.

Podravka Lino Frutolino 200GR

from $5.99 from 1225986965547
Podravka Lino Keksolino 200GR

$6.49

Përgatitni një vakt të shijshëm për fëmijët tuaj me Podravka Lino Keksolino. Thjesht zieni në ujë dhe përgatitet një vakt i shëndetshëm për fëmijën tuaj! Podravka Lino Keksolino përmban vitamina, acid folik, niacinë dhe kalcium. Ai përmban...
53869314091
Prepare a delicious meal for your kids with Podravka Lino Keksolino. Just boil in water and a healthy meal for your kid is prepared! Podravka Lino Keksolino contains vitamins, folic acid, niacin and calcium. It contains mashed biscuits and wheat grits, whole milk powder, butter and wheat semolina. This yummy and healthy meal is perfect for your kid’s growth and development.

Podravka Lino Keksolino 200GR

from $6.49 from 1225989357611
Podravka Lino Medolino 200GR

$5.99

Përgatitni një vakt të shijshëm për fëmijët tuaj me Podravka Medolino. Thjesht zieni në ujë dhe përgatitet një vakt i shëndetshëm për fëmijën tuaj! Podravka Medolino përmban vitamina, acid folik, niacinë dhe kalcium. Ai përmban biskota të...
53869314091
Prepare a delicious meal for your kids with Podravka Medolino. Just boil in water and a healthy meal for your kid is prepared! Podravka Medolino contains vitamins, folic acid, niacin and calcium. It contains mashed biscuits and wheat grits, whole milk powder, butter and wheat semolina. This yummy and healthy meal is perfect for your kid’s growth and development.

Podravka Lino Medolino 200GR

from $5.99 from 7620397727986
Jotis Drithëra Gruri me Qumësht & Fruta 300 GR (Kanose)

Sold Out

Jotis Drithëra Gruri me Qumësht dhe Fruta
53869314091
Prepare this delicious cereal for your baby with Jotis Wheat Cereal With Milk & Fruit. Just boil water and this quick meal is prepared! Jotis Wheat Cereal With Milk & Fruit is yummy and quick for those busy mornings before work. You can even add some to your babys milk or pour it in a bowl. Order this instant cereal today, you will thank us.

Jotis Drithëra Gruri me Qumësht & Frut...

from $12.22 from 7527953957106
Jotis Drithëra Gruri me Qumësht & Fruta 300 GR (Kanose)

Sold Out

Jotis Drithëra Gruri me Qumësht dhe Fruta
53869314091
Prepare this delicious cereal for your baby with Jotis Wheat Cereal With Milk. Just boil water and this quick meal is prepared! Jotis Wheat Cereal With Milk is yummy and quick for those busy mornings before work. You can even add some to your babys milk or pour it in a bowl. Order this instant cereal today, you will thank us.

Jotis Drithëra Gruri me Qumësht & Frut...

from $12.00 from 7911407550706
Ulker Baby Milk Biscuit 400GR

$5.00

Now, spread happiness to your baby with this delicious treat! Ulker Baby Milk Biscuit is soft enough for your baby to enjoy. A wonderful delight with a cup of hot milk. Toss it in your diaper bag for snacks on the...
53869314091
Now, spread happiness to your baby with this delicious treat! Ulker Baby Milk Biscuit is soft enough for your baby to enjoy. A wonderful delight with a cup of hot milk. Toss it in your diaper bag for snacks on the go. Serve it in a warm bowl of milk for a afternoon snack.

Ulker Baby Milk Biscuit 400GR

from $5.00 from 8039347978482
Loading......