Rreth Nesh

A keni vendosur ndonjëherë të kryeni një detyrë të vogël në tregun tuaj lokal, vetëm për të përfunduar duke humbur orë të panumërta të ditës? Nuk je i vetmi. Ndërsa bënim blerje në të gjithë tregun tonë lokal evropian, edhe ne kuptuam se sa joefikas ishte sistemi i vjetër.

Po sikur të mund të thjeshtoni përvojën komplekse të blerjeve dhe të shijoni ushqime të freskëta të dërguara direkt në derën tuaj? Kjo ide radikale frymëzoi misionin tonë për të prishur plotësisht mënyrën se si njerëzit blinin ushqime evropiane.

Prej aty lindi BalkanFresh . Ky shërbim inovativ synon të thjeshtojë përvojën tuaj të blerjeve në dy hapa të thjeshtë: thjesht porositni ushqimet që ju nevojiten në internet dhe më pas dërgojini ato direkt në derën tuaj të hyrjes nga stafi ynë miqësor.

Në qytetin e Nju Jorkut, mund të prisni që porosia juaj të arrijë në të njëjtën ditë nëse vendoset para orës 13:00. Porositë mbi 99 dollarë mund të shijojnë edhe transportin falas nga ne! Pavarësisht nga ushqimet që porositni, ne do të zgjedhim gjithmonë produktet më të freskëta me dashuri dhe do të sigurojmë kujdesin më të madh në dorëzimin e tyre.

Në fund të fundit, të gjithë ne këtu në BalkanFresh po kërkojmë të tejkalojmë pritshmëritë tuaja më të mëdha. Që nga momenti kur vendosni një porosi deri në momentin e dorëzimit të tij, gjithmonë mund të kontaktoni me një nga anëtarët tanë nëpërmjet telefonit, bisedës ose emailit në çdo kohë. Klientët tanë janë gjithmonë prioriteti ynë numër 1 dhe pa ju, nuk do të kishim ne!

Faleminderit shumë që gjetët kohë për të mësuar më shumë rreth misionit tonë. Biznesi juaj do të thotë bota për ne dhe ne mezi presim t'ju shërbejmë së shpejti! Nëse keni ndonjë pyetje ose koment rreth shërbimit tonë, do të donim të dëgjonim nga ju.

Thjesht na dërgoni një linjë në (718) 710-0516 ose na dërgoni email në info@balkanfresh.com .

Le të transformojmë së bashku tregjet ushqimore të Evropës, një dërgesë në një kohë!

Me dashuri,

Familja BalkanFresh