Perime të freskëta

Perime të freskëta

Bleni perime të freskëta dhe të shijshme online nga BalkanFresh

Shtojini shije dhe ushqim ushqimeve tuaja me perimet e freskëta dhe të shijshme të BalkanFresh, të marra në vend dhe të dërguara në derën tuaj. Blini tani dhe eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë opsione të shijshme.

Filtro
loader_img
Piper zile të verdhë për copë*** VETËM DËRGIM NË NYC***

$1.49

Bëni sallata të shijshme ose recetat tuaja të preferuara me këto speca të freskëta të verdhë. Këto speca zile janë burime të shkëlqyera të vitaminës A dhe C, janë gjithashtu të pasura me kalium. Specat e verdhë...
405293957362
Make yummy salads or your favourite recipes with these fresh yellow bell peppers. These bell peppers are excellent sources of vitamin A and C, these are also rich in potassium. Yellow bell peppers act as an anticoagulant substance in your body and reduce the risk of heart diseases. Full of antioxidants, yellow bell peppers contain fibre and iron. It also regulates the blood pressure in the human body.

Piper zile të verdhë për copë*** VETËM DËR...

from $1.49 from 6921965928628
Romaine Martuce *** VETËM DORËZIM NYC***

$2.99

Përgatitni sallata të mrekullueshme me këtë marule 100% natyrale dhe të freskët Romaine. Është një burim i madh i disa lëndëve ushqyese thelbësore, përmban vitaminë C, fibra dhe minerale. Marule është gjithashtu e dobishme për të mbajtur...
405293957362
Prepare amazing salads with this 100% natural and fresh Romaine Lettuce. It is a great source of several essential nutrients, contains vitamin C, fibre and minerals. Lettuce is also helpful to keep your bones healthy and maintain a strong immune system. It helps for the growth of muscle and nerve functions. Since it is a low-calorie diet, you can consume Romaine Lettuce daily.

Romaine Martuce *** VETËM DORËZIM NYC***

from $2.99 from 6921964847284
Tufë brokoli *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$4.59

Një perime ushqyese, burime të vitaminës C, vitaminës A dhe zinkut. Brokoli gjithashtu përmban beta karoten dhe luteinë. E bën lëkurën tuaj më të butë dhe më të lëmuar, gjithashtu e mbron atë nga disa lloje të...
405293957362
A nutritious vegetable, resources of vitamin C, vitamin A and zinc. Broccoli also contains beta carotene and lutein. It makes your skin softer and smoother, also protects it from certain kinds of oxidative damage. Rich source of fibre, excess consumption can cause digestion issues. You can have it by adding in vegetable salad, with a pinch of salt and pepper and olive oil.

Tufë brokoli *** VETËM DËRGIM NË NYC***

from $4.59 from 6921963798708
Kokë lakër për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$7.95

Perimet jashtëzakonisht ushqyese, kokat e lakrës janë të mira për shëndetin tuaj. Lakra 100% natyrale, të freskëta, me të mund të bëni ushqime të shijshme. Ndihmon në mbrojtjen e trupit tuaj nga sëmundjet e zemrës, rrit nivelet...
405293957362
159.	Cabbage Head Per Piece *** NYC DELIVERY ONLY*** Extremely nutritious vegetable, cabbage heads are good for your health. 100% natural, fresh cabbages, you can make delicious food items with it. It helps to protect your body from heart diseases, increases the levels of lutein, beta carotene in your body, and is full of antioxidants. Decreases inflammation and oxidized LDL. These fresh cabbages also contain vitamin C and vitamin K.

Kokë lakër për copë *** VETËM DËRGIM NË NY...

from $7.95 from 6894521188532
Patate për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$0.51

Perime jashtëzakonisht ushqyese, patatja jo vetëm që është e mirë për shëndetin tuaj, por gjithashtu mund ta bëni të shijshme natën tuaj të filmit me patate të skuqura krokante. Me këtë patate 100% natyrale, të freskët, përgatisni...
405293957362
Extremely nutritious vegetable, potato is not only good for your health but you can also make your movie-night delicious with crunchy french fries. With this 100% natural, fresh potato, prepare delicious food items. It helps to protect your body from heart diseases, controls blood sugar in your body, and is full of antioxidants. A rich source of proteins and fibre, potato also helps to lose weight.

Patate për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

from $0.51 from 6890937385140
Limon për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$0.66

Limoni i freskët, një frut i shijshëm ushqyes, i bën recetat tuaja të shijshme. Ka disa përfitime ushqyese, është një burim i pasur i vitaminës C dhe antioksidantëve, përmirëson funksionet e veshkave dhe parandalon gurët. Limonët gjithashtu...
405293957362
Fresh lemon, a nutritious tangy fruit, makes your recipes delicious. It has several nutritious benefits, is a rich source of vitamin C and antioxidants, improves kidney functions and prevents stone. Lemons also decrease the possibility of cancer and protect your health from anaemia. A yummy immunity booster that also takes care of your digestive tract.

Limon për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

from $0.66 from 6890934272180
Piper jeshil për copë*** VETËM DËRGIM NË NYC***

$1.11

Një burim i pasur i vitaminës C dhe hekurit, speci i kuq jeshil është një perime plot me lëndë ushqyese. Rregullon qarkullimin e gjakut dhe ul shkallën e radikaleve të lira nga trupi juaj. Është gjithashtu plot me antioksidantë....
405293957362
A rich source of vitamin C and iron, green red pepper is a vegetable that is full of nutrients. It regulates the flow of blood circulation and decreases the rate of free radicals from your body. It is also full of antioxidants. It also aids to prevent anemia in some cases. You can prepare delicious recipes with this delicious vegetable. Make yummy cuisines with cheese and meat stuffed in green pepper and bring happiness to your guests!

Piper jeshil për copë*** VETËM DËRGIM NË N...

from $1.11 from 6890932601012
Piper i kuq per cope*** VETËM DËRGIM NË NYC***

$2.49

Një perime ushqyese për të apasionuarit pas shëndetit! Ai ul sheqerin në gjak dhe zvogëlon mundësinë e anemisë. Speci i kuq përmban një sasi të lartë të antioksidantëve. Ai është gjithashtu një burim i shkëlqyer i vitaminës A...
405293957362
A nutritious vegetable for health enthusiasts! It lowers blood sugar and decreases the possibility of anaemia. Red pepper contains a high amount of antioxidants. It is also a great source of vitamin A and C. Red pepper also acts against inflammations and reduces a fair amount of bad cholesterol if taken regularly. Order it today and boost your immune system.

Piper i kuq per cope*** VETËM DËRGIM NË NY...

from $2.49 from 6890930438324
Hudhra për copë*** VETËM DORËZIM NË NYC***

$3.33

Perime ushqyese, gjithashtu 100% natyrale dhe përmirësuese e shijes popullore! Hudhra është një burim i shkëlqyer i antioksidantëve dhe alicinës, ajo ka disa përfitime shëndetësore. Ai ul stresin oksidativ në rast të presionit të lartë të gjakut, një përforcues i...
405293957362
Nutritious vegetable, also 100% natural and popular taste enhancer! Garlic is an excellent source of antioxidants and allicin, it has several health benefits. It decreases oxidative stress in case of high blood pressure, a recommended immunity booster. Other than health benefits, garlic is an important condiment for Chinese cuisines. You can prepare delicious recipes with this nutritious vegetable.

Hudhra për copë*** VETËM DORËZIM NË NYC***

from $3.33 from 6890927718580
Qepe për tufë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$1.99

Nëse jeni duke kërkuar për një perime të shëndetshme dhe të shijshme, Scallions janë absolutisht perfekte për të përgatitur një sallatë ose për të zbukuruar recetat tuaja të pjekura në skarë. Këto qepë të freskëta janë burime...
405293957362
If you are searching for a healthy and tasty vegetable, Scallions are absolutely perfect to prepare a salad or garnish your grilled recipes. These fresh scallions are great sources of vitamin B-complex, vitamin C and several vital vitamins. Full of antioxidants, scallions protect your bones and muscles. This vegetable is rich in fibre. Order Scallions today and prepare nutritious recipes.

Qepe për tufë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

from $1.99 from 6890924179636
Patëllxhan për copë *** VETËM DORGIM NË NYC***

$3.33

Perimet ushqyese përmbajnë lëndë ushqyese jetike si vitamina C, kompleksi B dhe A, perfekte për ata që janë diabetikë. Ai përmban gjithashtu kalium dhe tiaminë, një burim i mrekullueshëm i fibrave dhe hekurit, që ju ndihmon të humbni...
405293957362
Nutritious vegetable contains vital nutrients like vitamin C, B complex, and A, perfect for those who are diabetic. It also contains potassium and thiamine, a wonderful source of fibre and iron, helps you to lose weight naturally. You can make delicious recipes with it, bake or grill with different spices. Eggplant is full of antioxidants too. Order today and aid your health with the necessary nutrients!

Patëllxhan për copë *** VETËM DORGIM NË NY...

from $3.33 from 6890922606772
Kungull i njomë për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$0.99

Një perime e shëndetshme, me pak kalori dhe e pasur me fibra. Kungull i njomë gjithashtu përmban vitamina dhe minerale. Është gjithashtu një burim i madh i antioksidantëve. Ai ndihmon sistemin tuaj të tretjes dhe përmirëson funksionet e...
405293957362
A healthy vegetable, low in calories and rich in fibre. Zuchini also contains vitamins and minerals. It is a great source of antioxidants too. It helps your digestive system and improves the functions of the gastrointestinal tract. Make delicious salad recipes with this nutritious vegetable and enjoy with your close ones. You can consume Zuchini on a daily basis but maintain the recommended amount.

Kungull i njomë për copë *** VETËM DËRGIM ...

from $0.99 from 6890920181940
Loading......