Peshku i konservuar

Peshku i konservuar

Blini online peshkun autentik të konservuar nga BalkanFresh

Kënaquni me shijen e pasur të peshkut të konservuar të BalkanFresh, me burim nga deti Adriatik. E përkryer për snacking ose gatim, shijoni guximin e Ballkanit. Shfletoni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë opsione ushqimesh deti

Filtro
loader_img
Sale Pate Argeta Tuna 95GR
Pate Argeta Tuna 95GR

Sold Out

Pateja me ton Argeta është një meze perfekte, mund t'i hani edhe për drekën tuaj, të përhapur në bukë ose sanduiçe, veçanërisht të destinuara për një mënyrë jetese të ngarkuar. Kjo recetë e shijshme e përhapjes së tonit...
406715138290
Argeta tuna pate is a perfect appetizer, you can also have them for your lunch, spreading on bread or sandwiches, especially purposeful for a busy lifestyle. This delicious recipe of tuna spread is made with high-quality tuna fish, seasoned with a blend of distinct spices, without preservatives and flavour enhancers. Argeta tuna spread will make your meals yummier. Order this mouthwatering tuna pate today and your meals will be tastier than ever!

Pate Argeta Tuna 95GR

from $4.00 from 1025895661611
Sale Pate Salmon Argeta 95GR
Pate Salmon Argeta 95GR

$4.00 $4.44

Peshku salmon i cilësisë premium, i kalitur me një përzierje pikante, kjo pate salmoni e shijshme është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për dollitë ose sanduiçet tuaja. Ky salmon i konservuar është më i dobishëm kur duhet të...
406715138290
Premium quality salmon fish, seasoned with a spicy blend, this mouthwatering salmon pate is what you have ever dreamed of for your toasts or sandwiches. This canned salmon spread is more useful when you have to maintain a busy schedule. Easy on-the-go meal, you can also have it as an appetizer. Zero added preservatives and without flavour enhancers. Order this delicious salmon pate today and spread happiness in your meals!

Pate Salmon Argeta 95GR

from $4.00 from 1025909751851
Pate Tuna Minerva 75GR

$7.49

Minerva Tuna Pate është një meze perfekte, mund t'i hani edhe për drekën tuaj, të përhapur në bukë ose sanduiçe, veçanërisht të destinuara për një mënyrë jetese të ngarkuar. Kjo recetë e shijshme e përhapjes së tonit është bërë...
406715138290
Minerva Tuna Pate is a perfect appetizer, you can also have them for your lunch, spreading on bread or sandwiches, especially purposeful for a busy lifestyle. This delicious recipe of tuna spread is made with high-quality tuna fish, seasoned with a blend of distinct spices, without preservatives and flavor enhancers. Minerva Tuna Pate will make your meals yummier. Order this mouthwatering tuna pate today and your meals will be tastier than ever!

Pate Tuna Minerva 75GR

from $7.49 from 7672813093106
Pate me erëza ton Minerva 75GR

$7.49

Minerva Spiced Tuna Pate është një meze perfekte, mund t'i hani edhe për drekën tuaj, të përhapura në bukë ose sanduiçe, veçanërisht të destinuara për një mënyrë jetese të ngarkuar. Kjo recetë e shijshme e përhapjes së tonit është...
406715138290
Minerva Spiced Tuna Pate is a perfect appetizer, you can also have them for your lunch, spreading on bread or sandwiches, especially purposeful for a busy lifestyle. This delicious recipe of tuna spread is made with high-quality tuna fish, seasoned with a blend of distinct spices, without preservatives and flavor enhancers. Minerva Spiced Tuna Pate will make your meals yummier. Order this mouthwatering tuna pate today and your meals will be tastier than ever!

Pate me erëza ton Minerva 75GR

from $7.49 from 7672816664818
Sardelet Eva në vaj vegjetal 115 GR

$3.33

Sardelet janë kënaqësi të vërteta për ata që kanë shije të peshkut gjysmë të papërpunuar! Këto nuk janë vetëm të shijshme, por përmbajnë vlera ushqyese edhe për shëndetin tuaj. Sardelet Eva në vaj vegjetal përbëhet nga acid yndyror...
406715138290
These Eva Sardines in vegetanle Oil are delicious and will give you an amazing experience with a yummy flavour! Eva Sardines will become a staple in your pantry! Try different new recipes with these mouthwatering sardines. The possibilites are endless.

Sardelet Eva në vaj vegjetal 115 GR

from $3.33 from 6595940810932
Sardelet Eva në vaj vegjetal me limon 115 g

Sold Out

Një burim i pasur i acideve yndyrore omega-3 ul presionin e gjakut dhe e mban zemrën tuaj të shëndetshme. Ka agjentë anti-inflamatorë dhe vitaminë C që mbrojnë enët e gjakut. Sardelet Eva në vaj vegjetal me limon...
406715138290
A rich source of omega-3 fatty acid lowers your blood pressure and keeps your heart healthy. It has anti-inflammatory agents and vitamin C that protect the blood vessels. Eva Sardines in Vegetable Oil With Lemon is also delicious and has a slightly sour flavour. You can make mouthwatering recipes with these sardines and surprise your guests with your culinary skills!

Sardelet Eva në vaj vegjetal me limon 115 g

from $3.33 from 6595952214196
Sardelet Eva në vaj ulliri ekstra të virgjër me paprikë të tymosur dhe piper 115 GR

$4.44

Sardelet e shijshme në vaj ulliri do t'ju japin një përvojë të mrekullueshme me një aromë të shijshme! Sardelet Eva në vaj ulliri janë jashtëzakonisht ushqyese dhe e mbajnë sistemin tuaj të tretjes të freskët. Ai gjithashtu...
406715138290
These Eva Sardines in Extra Virgin Olive Oil with Smoked Paprika and Pepper are Delicious and will give you an amazing experience with a yummy flavour! Eva Sardines will become a staple in your pantry! Try different new recipes with these mouthwatering sardines. The possibilites are endless.

Sardelet Eva në vaj ulliri ekstra të virgj...

from $4.44 from 7579962310898
Tun i ngurtë SuperFresh në vaj ulliri (Hallal) 2x160GR

$9.99

Peshk ton cilësor në vaj ulliri. Ky ton i konservuar është më i dobishëm kur duhet të mbani një orar të ngjeshur. Vakt i lehtë në lëvizje, mund ta keni edhe si meze. Zero konservues të shtuar...
406715138290
Premium quality tuna fish in olive oil. This canned tuna is more useful when you have to maintain a busy schedule. Easy on-the-go meal, you can also have it as an appetizer. Zero added preservatives and without flavor enhancers. Order this delicious Superfresh Solid Tuna in Olive Oil today and spread happiness in your meals!

Tun i ngurtë SuperFresh në vaj ulliri (Hal...

from $9.99 from 7727558066418
Loading......