Mishrat hallall

Mishrat hallall

Porositni Mish Hallall Online nga BalkanFresh

Shijoni cilësinë dhe shijen e mishit hallall me përzgjedhjen e mishit të cilësisë së lartë nga BalkanFresh. Porosit tani dhe eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për opsione më të shijshme

Filtro
loader_img
Mish viçi i tymosur Halal (Suho Meso) i vëllait dhe motrës 1.3 LB

$28.88

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një recetë tradicionale e...
405293957362
A traditional main course recipe of Croatia, Serbia and Bosnia, smoked beef or Suho Meso is a delicious dish that can be served with cheese sandwiches or you can have this juicy beef with stew. This dried, cured, high-quality smoked beef is a rich source of proteins, seasoned with a signature blend of spices. You can also make yummy recipes with this Brother & Sister Halal Smoked Beef, so order this now and have mouthwatering dishes with your friends and family.

Mish viçi i tymosur Halal (Suho Meso) i vë...

from $28.88 from 4511414485067
Mish viçi i tymosur Halal (Suho Meso) 1.8LB për vëllanë dhe motrën

$39.99

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një burim...
405293957362
An excellent source of proteins, a delight from the land of Serbia, Bosnia and Croatia, Brother & Sister Halal Smoked Beef is made of high-quality cured and dried, hickory-smoked beef with a special blend of spices. You can have this juicy beef with sandwich and cheese, also make various dishes with your favourite ingredients. Order this Brother & Sister Halal Smoked Beef now and enjoy different recipes with your family.

Mish viçi i tymosur Halal (Suho Meso) 1.8L...

from $39.99 from 4387133784139
Apikoglou Soujouk Mild 1LB (Hallall)

$20.00

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Soujouk është sallam i tharë...
405293957362
Soujouk is dried beef sausage, made of premium quality meat and it's taste is enhanced because of garlic and hot red pepper seasonings. You will be amazed by experiencing the delicious culinary possibilities of soujouk! You can have it in different styles like pan sauté or grilled dish. But the traditional stew, made with tomatoes and navy beans is one of the best delicacies from Turkey which will give you an experience of taste!

Apikoglou Soujouk Mild 1LB (Hallall)

from $20.00 from 1076295630891
Merve Butcher Dried Beef Sausage 1LB (Halal)

$17.99

**NY, NJ, CT, MA UPS GROUND DELIVERY ONLY** All Other States PLEASE CHOOSE EXPEDITED SHIPPING. WE WILL NOT BE RESPONSIBLE FOR SPOILED PRODUCTS** Soujouk is dried beef sausage, made of premium quality meat and its taste...
405293957362
Soujouk is dried beef sausage, made of premium quality meat and its taste is enhanced because of garlic and red pepper seasonings. You will be amazed by experiencing the delicious culinary possibilities of Merve Beef Soujouk Butcher Style ! You can have it in different styles like pan sauté or grilled dish. But the traditional stew, made with tomatoes and navy beans is one of the best delicacies from Turkey which will give you an experience of taste!

Merve Butcher Dried Beef Sausage 1LB (Halal)

from $17.99 from 8039354138866
Merve Mish Soujouk Mid 1LB (Hallall)

$17.99

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Soujouk është sallam i tharë...
405293957362
Soujouk is dried beef sausage, made of premium quality meat and its taste is enhanced because of garlic and red pepper seasonings. You will be amazed by experiencing the delicious culinary possibilities of Merve Beef Soujouk Mild! You can have it in different styles like pan sauté or grilled dish. But the traditional stew, made with tomatoes and navy beans is one of the best delicacies from Turkey which will give you an experience of taste!

Merve Mish Soujouk Mid 1LB (Hallall)

from $17.99 from 4465662165067
Qofte Kofte Mesdhetare (Halal) 680G- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$23.33

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Mish i lëngshëm me lëng...
405293957362
Mouthwatering juicy meat of premium-quality beef. An excellent source of proteins, this frozen Kofte Mediterranean Meatballs is made of beef, seasoned with a signature blend of spices. Have them for your lunch or prepare evening snacks with it by topping sprinkled cheese. Order this Kofte Mediterranean Meatballs today and enjoy it with your friends and family.

Qofte Kofte Mesdhetare (Halal) 680G- **NY,...

from $23.33 from 7881988866290
Sale Pate pule Argeta Halal 95GR
Pate pule Argeta Halal 95GR

$3.50 $3.99

Përhapja e pulës Argeta Halal ka përhapur një përvojë të shijshme që nga viti 1967. Ky krem ​​pule i shijshëm është bërë nga mish pule hallall cilësore, qumësht, proteina soje dhe i kalitur me një përzierje të veçantë...
406715138290
Argeta Halal chicken spread has been spreading a delicious experience since 1967. This mouthwatering chicken spread is made of premium quality halal chicken meat, milk, soy protein and seasoned with a distinct blend of spices, zero added preservatives and without flavor enhancers. From morning to evening, you can have this yummy halal chicken pate for a different course of meals, especially purposeful for your busy schedule.

Pate pule Argeta Halal 95GR

from $3.50 from 7779081355506
Drekë viçi për vëllanë dhe motrën (Hallall) 200 GR

$6.00

Një mjet i vërtetë për ata që kanë orare të ngjeshur dhe duhet të anashkalojnë vaktet, ndaj mos u shqetësoni, tani e tutje, nuk keni pse të anashkaloni takimet apo vaktet tuaja! Kjo drekë e shijshme e viçit Brother...
406358360306
A true utility to those who have busy schedules and have to skip meals, so don’t worry, from now on, you don’t have to skip your meetings or meals! This delicious Brother & Sister Beef Luncheon is an easy on-the-go meal, have it for your breakfast, lunch, or dinner. You can have it on its own or try it with your favorite cheese sandwiches. An excellent source of proteins will keep you work all day long!

Drekë viçi për vëllanë dhe motrën (Hallall...

from $6.00 from 7698204721394
Brother & Sister Halal Beef Goulash 300GR

$7.77

Goulash i viçit është bërë me copa të vërteta viçi të trashë, të përgatitura në një salcë të shijshme, duke përdorur vetëm barishtet dhe erëzat më të mira. Po mendoni se çfarë të përgatisni për darkë? Ky gulash viçi...
405293957362
Beef Goulash is made with real chunky beef pieces prepared in a delicious sauce, using only the finest herbs and spices. Thinking of what to prepare for dinner? This beef goulash is a great solution for a quick and delicious meal.

Brother & Sister Halal Beef Goulash 300GR

from $7.77 from 7510120628466
Loading......