Gazrat e gazuara

Gazrat e gazuara
Filtro
loader_img
Jupi Cockta 1.5LT

Sold Out

Pije freskuese sllovene që mund ta përdorni për të bërë kokteje të ndryshme. Jupi Cockta përbëhet nga 11 lloje të ndryshme barishtesh, trëndafili i qenve, portokalli dhe limoni. Një pije e vazhdueshme për festën tuaj në shtëpi....
405293957362
Slovenian soft drink that you can use to make different cocktails. Jupi Cockta is made of 11 different kinds of herbs, dog rosehip, orange and lemon. A constant drink for your house party. Your guests will enjoy this sweet and fizzy drink too. Jupi Cockta does not contain caffeine. It will satisfy your thirst and leave a sweet aftertaste. Order it right now and refrigerate to enjoy a chilly drink with your favourite snacks!

Jupi Cockta 1.5LT

from $4.00 from 1281199177771
Jupi Cockta 275ML ​​(Xham)

Sold Out

Shuani etjen me këtë pije të ëmbël dhe me gaz, Jupi Cockta. Mund ta përdorni si bazë të mikserit tuaj të koktejit ose ta keni më vete. Kjo pije është e përkryer për çdo rast dhe do të...
405293957362
Quench your thirst with this sweet and fizzy drink, Jupi Cockta. You can use it as a base of your cocktail mixer or have it on its own. This drink is perfect for any occasion and will be the favourite of your guests. Jupi Cockta does not contain caffeine. It is made of dog rosehip, lemon, orange and 11 kinds of special herbs. You can enjoy it with your favourite snacks. Order today and make your house party special!

Jupi Cockta 275ML ​​(Xham)

from $2.00 from 1281199112235
Spezi Cola and Orange 1.5LT

Sold Out

Pije freskuese që mund ta përdorni për të bërë kokteje të ndryshme. Obala Grupa Spezi, një pije e vazhdueshme për festën tuaj në shtëpi. Të ftuarit tuaj do ta shijojnë gjithashtu këtë pije të ëmbël dhe të gazuar....
405293957362
Soft drink that you can use to make different cocktails. Obala Grupa Spezi, a constant drink for your house party. Your guests will enjoy this sweet and fizzy drink too. Obala Grupa Spezi is delicious. It will satisfy your thirst and leave a sweet aftertaste. Order it right now and refrigerate to enjoy a chilly drink with your favorite snacks!

Spezi Cola and Orange 1.5LT

from $5.79 from 7824591290610
Strumka Gazoza Dardhë Sodë 1.5LT

Sold Out

Rifreskohu në mbrëmjet e nxehta të verës me Sodën e Dardhës Strumka Gazoza. Shijojeni atë me ushqime të lehta ose merreni me mëngjesin tuaj. Shijoni pijen me Dardhë Strumka Gazoza në çdo rast ose pini vetëm. Ju gjithashtu mund...
405293957362
Refresh yourself in hot summer evenings with Strumka Gazoza Pear Soda. Enjoy it with light snacks or take it with your breakfast. Relish Strumka Gazoza Pear Soda on any occasion or have it alone. You can also add sparkling water to enhance its flavor. Try it as the base of a cocktail mixer or your fruit smoothies in the morning. Order this drink today and refresh yourself with fresh pear!

Strumka Gazoza Dardhë Sodë 1.5LT

from $5.99 from 7707724644594
Kolinska Jupi mandarinë 1.5L

$4.00

Një pije freskuese e shijshme, Kolinska Jupi Tangerine është një pije e gazuar me shije mandarine pa kafeinë, një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet tuaja. Mund ta shtoni këtë si bazë të një mikser kokteji. Shijojeni këtë...
405293957362
A deliciously refreshing drink, Kolinska Jupi Tangerine is a caffeine-free mandarin flavored fizzy beverage, a perfect delight for your evenings. You can add this as a base of a cocktail mixer. Enjoy this on any occasion and don’t forget to share it with your friends. Kolinska Jupi Tangerine has a sweet and tangy flavor that will refresh you instantly. A constant juice in your refrigerator. Order today to enjoy anytime you like!

Kolinska Jupi mandarinë 1.5L

from $4.00 from 7824583131378
Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

$4.00

Një pije freskuese e shijshme, Kolinska Jupi është një pije e gazuar me shije portokalli pa kafeinë, një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet tuaja. Mund ta shtoni këtë si bazë të një mikser kokteji. Shijojeni këtë në çdo...
405293957362
A deliciously refreshing drink, Kolinska Jupi is a caffeine-free orange flavoured fizzy beverage, a perfect delight for your evenings. You can add this as a base of a cocktail mixer. Enjoy this on any occasion and don’t forget to share it with your friends. Kolinska Jupi has a sweet and tangy flavour that will refresh you instantly. A constant juice in your refrigerator. Order today to enjoy anytime you like!

Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

from $4.00 from 1048571314219
Kolinska Jupi (Xham) .25L

$2.00

Një pije freskuese pa kafeinë, e bërë me sheqer, lëng portokalli dhe acid citrik është një bazë e përkryer për smoothie-t tuaja të mëngjesit ose mikserin e koktejve. Kolinska Jupi do të kënaqë etjen tuaj menjëherë dhe...
405293957362
A caffeine-free refreshing drink, made of sugar, orange juice and citric acid is a perfect base for your morning smoothies or cocktail mixer.  Kolinska Jupi will satisfy your thirst instantly and has a sweet taste. It is a perfect delight for the summer evenings with light snacks. Carbonated drink that can be enjoyed on any occasion.

Kolinska Jupi (Xham) .25L

from $2.00 from 1027220865067
Dardhë Gazoza 330ML (Kanose)

Sold Out

Freskues i shijshëm dhe qetësues për ditët apo mbrëmjet e nxehta të verës. Mund ta shijoni këtë Dardhë Gazoza me ushqime të lehta, ose mund ta hani pranë çdo vakti. Shijojeni atë në çdo rast ose keni vetëm. Ju gjithashtu...
405293957362
Delicious and soothing refreshment for hot summer days or evenings. You can relish this Gazoza Pear with light snacks, or you can have it beside any meal. Enjoy it on any occasion or have it alone. You can also add sparkling water to enhance its flavour. Try it as the base of a cocktail mixer or your fruit smoothies in the morning. Order Gazoza Pear today and refresh yourself with fresh pear!

Dardhë Gazoza 330ML (Kanose)

from $2.00 from 7581431857394
Aranxhata Classic (Can) 330ML

$3.00

A true delight for the juice-lovers! Aranxhata Classic Can offers you perfect refreshment at any time and anywhere. It is a fruit-based soda that will quench your thirst and refresh you within a moment! Order Aranxhata Classic Can and...
405293957362
A true delight for the juice-lovers! Aranxhata Classic Can offers you perfect refreshment at any time and anywhere. It is a fruit-based soda that will quench your thirst and refresh you within a moment! Order Aranxhata Classic Can and make your house parties extra refreshing!

Aranxhata Classic (Can) 330ML

from $3.00 from 7964823093490
Aranxhata Exotic (Can) 330ML

Sold Out

A true delight for the juice-lovers! Aranxhata Exotic Can offers you perfect refreshment at any time and anywhere. It is a fruit-based soda that will quench your thirst and refresh you within a moment! Order Aranxhata Exotic Can...
405293957362
A true delight for the juice-lovers! Aranxhata Exotic Can offers you perfect refreshment at any time and anywhere. It is a fruit-based soda that will quench your thirst and refresh you within a moment! Order Aranxhata Exotic Can and make your house parties extra refreshing!

Aranxhata Exotic (Can) 330ML

from $3.00 from 7964778627314
Aranxhata Rose (Can) 330ML

$3.00

A true delight for the juice-lovers! Aranxhata Rose Can offers you perfect refreshment at any time and anywhere. It is a fruit-based soda that will quench your thirst and refresh you within a moment! Order Aranxhata Rose Can and make your...
405293957362
A true delight for the juice-lovers! Aranxhata Rose Can offers you perfect refreshment at any time and anywhere. It is a fruit-based soda that will quench your thirst and refresh you within a moment! Order Aranxhata Rose Can and make your house parties extra refreshing!

Aranxhata Rose (Can) 330ML

from $3.00 from 7965003546866
Fanta Shokata 1.75LT

$6.00

Të mërzitur nga soda e zakonshme? Dëshironi të provoni diçka të re? Porositni Fanta Shokata, ajo ka një shije lulesh dhe të lezetshme, e bërë nga lule plaku natyral me limon, do t'ju shuajë etjen dhe do t'ju...
405293957362
Bored of regular soda? Want to try something new? Order Fanta Shokata, it has a floral and tangy taste, made of natural elderflower with lemon, will quench your thirst, and absolutely refresh you! Use this shokata as the base of your cocktail mixer. You can have this for your evening delights.

Fanta Shokata 1.75LT

from $6.00 from 1027218047019
Loading......