When hunger bites, treat yourself with this mouthwatering snack. 7 Days chocolate croissant is made of dough and rich chocolate filling. This croissant will melt in your mouth, and guess what happens next! A burst of chocolate inside. A single bite of this chocolate croissant will leave a sweet taste in your mouth. So, make your every day better with 7 Days Chocolate Croissant.

Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

$2.22

Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr becomes available.


Kur uria kafshon, trajtojeni veten me këtë meze të lehtë. Kroasani me çokollatë 7 Days është bërë me brumë dhe mbushje të pasur me çokollatë. Ky briosh pa organizma të modifikuar gjenetikisht do të shkrihet në gojën tuaj dhe do ta merrni me mend se çfarë do të ndodhë më pas! Një shpërthim çokollatë brenda. Një kafshatë e vetme e këtij brioshi me çokollatë do t'ju rikuperojë energjinë dhe do të jeni në gjendje të punoni gjatë gjithë ditës. Pra, bëjeni çdo ditë më të mirë me briosh me çokollatë 7 ditë. Pesha: 2,65 OZ (75 g) Brumë dhe çokollatë Pa OMGJQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

$2.22

Mbushja e pasur kremoze e vaniljes brenda e bën këtë briosh 7Days të butë dhe të shijshëm. Do të gjeni një shpërthim ëmbëlsie në çdo kafshatë dhe do t'i bëni ditët tuaja më të shijshme se kurrë. Ky...
406417244402
The rich creamy vanilla filling inside makes this 7Days croissant soft and delicious. You will find a burst of sweetness in every bite and make your days yummier than ever. This is a perfect snack from morning to evening, with or without a cup of coffee. You can try this alone or with your friends, anywhere, on any occasion. So don’t wait, order this package of happiness now!

Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1816194220075
Arra të përziera Extra Al Amira 450 GR

$12.99

Në kërkim të ushqimeve? Arrat e përziera Extra Al Amira janë përshtatja perfekte për dëshirat tuaja! Kjo paketë me arra të shijshme jo vetëm që do t'ju lehtësojë urinë, por do të kujdeset edhe për shëndetin tuaj....
57646383147
In search of snacks? Al Amira Extra Mixed Nuts are the perfect match for your cravings! This package of delicious nuts will become your favorite on-the-go snack. Al Amira Extra Mixed Nuts are perfect for any occasion and party. Make sure you remember to share with your family!

Arra të përziera Extra Al Amira 450 GR

from $12.99 from 7806564532466
Mini Rolls Ballkoni me Mbushje Kajsie 180GR

Sold Out

Butësi jashtë dhe mbushje e ëmbël me reçel kajsie brenda, Balconi Mini Rolls do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina e Italisë. Mund ta keni si një ëmbëlsirë...
406417244402
Softness outside and sweet apricot jam filling inside, Balconi Mini Rolls will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Mini Rolls with Apricot Filling alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Mini Rolls Ballkoni me Mbushje Kajsie 180GR

from $3.33 from 7874441281778
Mini Role Ballkoni me Mbushje Luleshtrydhe 180GR

$3.33

Butësi jashtë dhe mbushje e ëmbël me reçel luleshtrydhe brenda, Balconi Mini Rolls do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina e Italisë. Mund ta keni si një ëmbëlsirë në...
406417244402
Softness outside and sweet strawberry jam filling inside, Balconi Mini Rolls will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Mini Rolls with Strawberry Filling alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Mini Role Ballkoni me Mbushje Luleshtrydhe...

from $3.33 from 7874444722418
Balconi Mini Tiramisu 300GR

Sold Out

Butësi nga jashtë dhe mbushje e pasur me krem ​​mascarpone brenda, Balconi Mini Tiramisu do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina e Italisë. Mund ta keni si një...
406417244402
Softness outside and rich mascarpone cream filling inside, Balconi Mini Tiramisu will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Mini Tiramisu alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Balconi Mini Tiramisu 300GR

from $5.55 from 7874435645682
Balconi Rollino Kakao (çokollatë) 222 GR

Sold Out

Butësi jashtë dhe mbushje e pasur me çokollatë brenda, Dessert Balconi Rollino Kakao do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina italiane, e mbushur me çokollatë të shijshme. Mund...
406417244402
Softness outside and rich chocolate filling inside, Balconi Rollino Cacao Dessert will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy, topped with savory chocolate. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Rollino Cacao Dessert alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Balconi Rollino Kakao (çokollatë) 222 GR

from $4.33 from 7544874467570