Të gjitha ushqimet

Të gjitha ushqimet
Filtro
loader_img
Kuti mujore me varietet ballkanik (Abonim mujor)

$35.55

Kjo kuti përmban një përzierje ushqimesh ekzotike dhe ushqime ballkanike që do të jenë artikuj të rinj çdo muaj!
406417244402
Kuti mujore me varietet ballkanik (Abonim mujor)

Kuti mujore me varietet ballkanik (Abonim ...

from $35.55 from 7900972515570
Bambi Choco Lane 135GR

$3.33

Një ndeshje e përkryer për pijet tuaja në mëngjes ose në mbrëmje. Konsumoni këto biskota Bambi Choco Lane me pijet tuaja të preferuara ose më vete. Këto biskota të shijshme choco lane janë bërë nga plazma lane me...
406417244402
A perfect match for your morning or evening drinks. Have these Bambi Choco Lane biscuits with your favourite drinks or on their own. These yummy choco lane biscuits are made of plasma lane with a chocolate filling inside. You will find a burst of chocolate in each bite of these crunchy biscuits. Order these delicious Bambi Choco Lane today and don’t forget to share with your friends!

Bambi Choco Lane 135GR

from $3.33 from 1028896227371
Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

Sold Out

Një mëngjes i shijshëm për fëmijë, Bambi Lane Ground zakonisht shërbehet me qumësht. Ky qull i shijshëm kremoz është ushqyes dhe siguron energji për të funksionuar gjatë gjithë ditës. Bambi Lane Ground është forma me...
406417244402
A delicious breakfast for kids, Bambi Lane Ground is usually served with milk. This yummy creamy porridge is nutritious and provides the energy to function the entire day. Bambi Lane Ground is the grounded form of biscuit, having a familiar taste like graham crackers. You can also use it as an ingredient in baked recipes. Don’t forget to store it in a cool and dry place. Order this right now and make your kids’ meal yummier!

Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

from $4.44 from 1028891934763
Bambi Lane Plazma 300GR

Sold Out

Rostiçeri ushqyese dhe perfekte për çdo grupmoshë, jashtëzakonisht efektive për fëmijët. Yummy Bambi Lane Plazma është krokante dhe më e shijshme kur shërbehet me qumësht ose lëng. Fëmijët tuaj mund ta hanë këtë rostiçeri të shijshme në...
406417244402
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Bambi Lane Plazma 300GR

from $5.00 from 1026933948459
Biskota Bambi Lane Posno 300GR

$5.00

Rostiçeri ushqyese dhe perfekte për çdo grupmoshë, jashtëzakonisht efektive për fëmijët. Biskotat e shijshme Bambi Lane Posno janë krokante dhe më të shijshme kur shërbehen me qumësht ose lëng. Fëmijët tuaj mund ta hanë këtë rostiçeri të shijshme...
406417244402
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Biskota Bambi Lane Posno 300GR

from $5.00 from 7869252206834
Bambi Plazma Lane 600GR

Sold Out

Sa e shijshme aq edhe ushqyese, rostiçeri më i mirë për fëmijët tuaj që keni menduar ndonjëherë. Bambi Plazma Lane është një kombinim i përsosur me qumësht ose lëng. Fëmijëve tuaj do t'ju pëlqejë t'i shijojnë këto...
406417244402
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Bambi Plazma Lane 600GR

from $9.00 from 1026937946155
Biskota Kras Petit Beurre 480GR

$5.55

Tani shijoni çajin tuaj me këto Biskota Kras Tea. Është bërë nga miell gruri, sheqer, gjalpë, mjaltë dhe ekstrakt vanilje. Kënaqësi krokante me kënaqësinë e ëmbëlsirës me një filxhan pijen tuaj të preferuar! Është një kombinim i biskotave dhe...
406417244402
Now enjoy your tea with theseBambi

Biskota Kras Petit Beurre 480GR

from $5.55 from 7931624095986
Biskota e bluar Bambi Zlatni Pek 285GR

Sold Out

Një mëngjes i shijshëm për fëmijë, Biskota e grirë Bambi Zlatni Pek zakonisht shërbehet me qumësht. Ky qull i shijshëm kremoz është ushqyes dhe siguron energji për të funksionuar gjatë gjithë ditës. Biskota e bluar Bambi Zlatni...
57646383147
A delicious breakfast for kids, Bambi Zlatni Pek Ground Biscuit is usually served with milk. This yummy creamy porridge is nutritious and provides the energy to function the entire day. Bambi Zlatni Pek Ground Biscuit is the grounded form of biscuit, having a familiar taste like graham crackers. You can also use it as an ingredient in baked recipes. Don’t forget to store it in a cool and dry place. Order this right now and make your kids’ meal yummier!

Biskota e bluar Bambi Zlatni Pek 285GR

from $2.66 from 7563852218610
Biskota sanduiç me banane Biskotello 200gr

$3.33

Këto biskota sanduiçësh janë perfekte për të kënaqur dëshirat tuaja për ushqime! Mund ta pini edhe me kafe ose ndonjë nga pijet tuaja të preferuara. Këto biskota të shijshme janë të mbushura me banane kremoze , në çdo kafshatë,...
406417244402
These Sandwich Cookies are perfect to satisfy your cravings for snacks! You can also have it with coffee or any of your favourite drinks. These delicious biscuits are filled with creamy banana, in every bite, you will find a burst of sweetness inside your mouth. Enjoy it alone or with your friends, any time, anywhere! Once you have Biscotello Banana Sandwich Cookies, you will never resist ordering again.

Biskota sanduiç me banane Biskotello 200gr

from $3.33 from 7874455830770
Biskota sanduiç me luleshtrydhe Biskotello 200gr

$3.33

Këto biskota sanduiçësh janë perfekte për të kënaqur dëshirat tuaja për ushqime! Mund ta pini edhe me kafe ose ndonjë nga pijet tuaja të preferuara. Këto biskota të shijshme janë të mbushura me luleshtrydhe kremoze , në çdo kafshatë, do...
406417244402
These Sandwich Cookies are perfect to satisfy your cravings for snacks! You can also have it with coffee or any of your favourite drinks. These delicious biscuits are filled with creamy Strawberry, in every bite, you will find a burst of sweetness inside your mouth. Enjoy it alone or with your friends, any time, anywhere! Once you have Biscotello Strawberry Sandwich Cookies, you will never resist ordering again.

Biskota sanduiç me luleshtrydhe Biskotello...

from $3.33 from 7874454782194
Biskota sanduiç me vanilje Biskotello 200 GR

$3.33

Këto biskota sanduiçësh janë perfekte për të kënaqur dëshirat tuaja për ushqime! Mund ta pini edhe me kafe ose ndonjë nga pijet tuaja të preferuara. Këto biskota të shijshme janë të mbushura me vanilje kremoze , në çdo kafshatë,...
406417244402
These Sandwich Cookies are perfect to satisfy your cravings for snacks! You can also have it with coffee or any of your favourite drinks. These delicious biscuits are filled with creamy vanilla, in every bite, you will find a burst of sweetness inside your mouth. Enjoy it alone or with your friends, any time, anywhere! Once you have Biscotello Vanilla Sandwich Cookies, you will never resist ordering again.

Biskota sanduiç me vanilje Biskotello 200 GR

from $3.33 from 7874453340402
Casali Choco Banana 150GR

Sold Out

Çokollatë e shijshme, e mbushur me krem ​​bananeje. Në çdo kafshatë të kësaj, do të keni një shpërthim çokollate dhe banane brenda gojës tuaj! Casali Mini Schoko Bananen do t'ju ofrojë një rostiçeri të shijshme në mbrëmje....
57646383147
Delicious chocolate, filled with banana cream. In every bite of this, you will have a burst of chocolate and banana inside your mouth! Casali Choco Banana will provide you a delicious evening snack. Grab one whenever you are hungry. A perfect bite size for midnight cravings. Order Casali Choco Banana and your family will thank you!

Casali Choco Banana 150GR

from $5.00 from 7920291479794
Loading......