Shtëpia më e Shitur

Shtëpia më e Shitur
Filtro
loader_img
Çokollatë Italiane Nutella (Glass) e importuar 725GR

Sold Out

Një lyerje e shijshme në bukën ose sanduiçet tuaja. Nutella Chocolate Hazelnut Spread ka një aromë të shijshme lajthie. Zhytni biskotat tuaja të preferuara në të ose bëni gatime ëmbëlsirash të ëmbla, fëmijët tuaj do të dashurohen...
57647038507
A yummy spread on your bread or sandwiches. Nutella Chocolate Hazelnut Spread has a delicious hazelnut flavour. Dip your favourite cookies in it or make sweet dessert dishes, your kids will fall in love with this amazing chocolate spread. You can also have it with your preferred ice cream or simply have it on its own! Order Nutella Chocolate Hazelnut Spread and explore its culinary possibilities.

Çokollatë Italiane Nutella (Glass) e impor...

from $20.00 from 7544897732850
Brother & Sister Pili Chicken Bologna (Pileci Parizer) 1LB

$8.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Pulë e gatuar në mënyrë perfekte, një kënaqësi me...
405293957362
Perfectly cooked chicken, a delight with rich proteins. Have it with a sandwich or make different dishes with your favourite ingredients. Brother & Sister Pili Chicken Bologna is made of premium-quality chicken with a special blend of spices. It is an easy on-the-go meal, especially useful for those who run faster with their busy schedules. Have this delicious chicken bologna for your quick lunch or heavy breakfast.

Brother & Sister Pili Chicken Bologna ...

from $8.00 from 6915787587764
Suxhuk viçi i tymosur i vëllait dhe motrës (Govedja Cajna) 1,1 LB

$26.66

**NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRAJTIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një kënaqësi nga kuzhina e Ballkanit,...
405293957362
A delight from the kitchen of the Balkans, made with the finest quality meat, mixed with a special spicy blend and dried. A wonderful source of proteins, perfect for breakfast or lunch, best served with a grilled cheese sandwich. You can prepare other dishes with it too. Order this yummy smoked beef sausage and try different dishes!

Suxhuk viçi i tymosur i vëllait dhe motrës...

from $26.66 from 6858555523252
Kras Frondi Maxi Çokollatë & Vafer Vanilje 250GR

$3.33

Meshë krokante me çokollatë jashtë dhe krem ​​i pasur me vanilje brenda, një rostiçeri perfekte për çdo kohë. Ju mund ta keni këtë meshë të shijshme në shtëpi ose në vendin tuaj të punës. Kras Frondi Maxi Chocolate...
406417244402
Crunchy chocolate wafer outside and rich vanilla cream inside, a perfect snack for any time. You can have this yummy wafer at home or at your workplace. Kras Frondi Maxi Chocolate & Vanilla Wafer is made of wheat flour, sugar, vegetable oil, cocoa powder and vanilla cream. Share it with your friends or have it alone. Order  Kras Frondi Maxi Chocolate & Vanilla Wafer and enjoy this amazing delight.

Kras Frondi Maxi Çokollatë & Vafer Van...

from $3.33 from 6734125334708
Kras Frondi Maxi Nougat Wafer 250GR

Sold Out

Keni këtë kënaqësi krokante sa herë që ju pëlqen, një ëmbëlsirë e shijshme pas çdo vakti! Vafer krokante, e mbushur me krem ​​nougat do ta dyfishojë lumturinë tuaj me çdo kafshatë. Wafer Kras Frondi Maxi Nougat është...
406417244402
Have this crunchy pleasure whenever you like, a delicious dessert after every meal! Crispy wafer, filled with nougat cream will make your happiness double with every bite. Kras Frondi Maxi Nougat Wafer is a yummy delight and your kids will love it too. You can have it topping on ice cream or have it on its own. Order Kras Frondi Maxi Nougat Wafer today and enjoy your evening snacks.

Kras Frondi Maxi Nougat Wafer 250GR

from $4.00 from 6734116389044
Meshë me çokollatë Kras Frondi Maxi 250GR

Sold Out

Kjo kënaqësi e shijshme krokante do të kënaqë urinë tuaj me ëmbëlsi shtesë! Vafera me çokollatë Kras Frondi Maxi përgatitet me miell gruri, sheqer, pluhur kakao dhe përforcues shije. Do të gjeni një shtresë krokante çokollate jashtë...
406417244402
This delicious crunchy delight will satisfy your hunger with extra sweetness! Kras Frondi Maxi Chocolate Wafer is prepared with wheat flour, sugar, cocoa powder and flavour enhancer. You will find a crunchy layer of chocolate outside and rich chocolate cream inside, a sweet treat after every meal. Order Kras Frondi Maxi Chocolate Wafer and get a dual flavour of happiness!

Meshë me çokollatë Kras Frondi Maxi 250GR

from $4.00 from 6734108557492
Mish viçi i tymosur Brother & Sister (Suho Meso) 1,1 LB

$24.44

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** I bërë nga viçi...
405293957362
Made of the finest quality beef, seasoned with a special blend of spices, hickory-smoked beef is juicy and mouthwatering. You can have this delicious meat with grilled cheese sandwich or you can prepare different styles of recipes with it. An excellent source of protein, have it on any occasion, a true delight of Bosnia, Croatia and Serbia. Order this savoury Suho Meso today and enjoy various recipes with it.

Mish viçi i tymosur Brother & Sister (...

from $24.44 from 6073803047092
MAMA's Mild Ajvar 550GR

$13.33

Ajvari i mrekullueshëm MAMA's Mild, është një pjatë e shijshme që vjen nga toka e Maqedonisë. Është bërë me speca zile të freskëta dhe patëllxhanë që piqen dhe piqen në skarë deri në perfeksion, dhe më pas pasterizohen...
406715138290
The wonderful MAMA's Mild Ajvar, is a delicious dish that hails from the land of Macedonia. It is made with fresh bell peppers and eggplants that are roasted and grilled to perfection. MAMA's Mild Ajvar spread is perfect for any meal, whether you're having it for lunch, as a dip, or as an easy on-the-go meal. You can even serve it as a main dish or a side one to complement your favorite meals.

MAMA's Mild Ajvar 550GR

from $13.33 from 1704325840939
MAMA's Hot Ajvar 550GR

$13.33

Recetë e pjatës kryesore të ujitjes së gojës nga toka e Maqedonisë. Ky Ajvar i shijshëm i nxehtë është bërë nga patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje të veçantë të erëzave të...
406715138290
Mouthwatering main course recipe from the land of Macedonia. This delicious hot Ajvar is made of fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a signature blend of hot spices. Easy on-the-go meal, you can have this chemical-free, yummy recipe as a main course or as a side dish, at any time from morning to evening. Flavourful MAMA's Hot Ajvar is nutritious too. To enjoy alone or with your friends, order soon!

MAMA's Hot Ajvar 550GR

from $13.33 from 1704325021739
Spread me çokollatë Nutella me lajthi 950gr

$14.44

Një lyerje e shijshme në bukën ose sanduiçet tuaja. Nutella Chocolate Hazelnut Spread ka një aromë të shijshme lajthie. Zhytni biskotat tuaja të preferuara në të ose bëni gatime ëmbëlsirash të ëmbla, fëmijët tuaj do të dashurohen...
57647038507
A yummy spread on your bread or sandwiches. Nutella Chocolate Hazelnut Spread has a delicious hazelnut flavour. Dip your favourite cookies in it or make sweet dessert dishes, your kids will fall in love with this amazing chocolate spread. You can also have it with your preferred ice cream or simply have it on its own! Order Nutella Chocolate Hazelnut Spread and explore its culinary possibilities.

Spread me çokollatë Nutella me lajthi 950gr

from $14.44 from 1266800066603
Shkopinj gjevrek të kripur Kras Vic 230 GR

Sold Out

A e gjeni veten duke kërkuar vazhdimisht ushqime të shëndetshme me shije të mirë? Shkopinj gjevrek të kripur Kras Vic janë trajtimi i përsosur për nevojat tuaja të ushqimit. E bërë me...
57646383147
Looking for healthy snacks? Order Kras Vic Salted Pretzel Sticks today. It is made with the finest quality ingredients and a perfect treat with melted cheese or chocolate cream. You can also prepare mouthwatering recipes with these pretzel sticks. It has a sweet and salty taste. A wonderful delight for your evening snacks. Pack it in your kids’ lunch box and surprise them with crunchy happiness!

Shkopinj gjevrek të kripur Kras Vic 230 GR

from $2.22 from 1144287232043
Sale Amita Nektar Pjeshke 1L
Amita Nektar Pjeshke 1L

$5.55 $6.99

Me të vërtetë një kënaqësi për adhuruesit e lëngjeve, ky nektar i shijshëm pjeshke është bërë nga pjeshkë të pjekura nga vendi i Greqisë. Mund ta përdorni si bazë të shijshme për smoothie-n tuaj...
405293957362
Indeed a delight for juice lovers, this delicious peach nectar is made of ripened peaches from the land of Greece. You can use it as the savory base for your morning yogurt smoothie or fruit smoothie. Its sweetness adds a different piquancy to the juice that you will love.

Amita Nektar Pjeshke 1L

from $5.55 from 1086079926315
Loading......