Biskota

Biskota
Filtro
loader_img
Bambi Plazma Lane 600GR

Sold Out

Sa e shijshme aq edhe ushqyese, rostiçeri më i mirë për fëmijët tuaj që keni menduar ndonjëherë. Bambi Plazma Lane është një kombinim i përsosur me qumësht ose lëng. Fëmijëve tuaj do t'ju pëlqejë t'i shijojnë këto...
406417244402
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Bambi Plazma Lane 600GR

from $9.00 from 1026937946155
Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

Sold Out

Një mëngjes i shijshëm për fëmijë, Bambi Lane Ground zakonisht shërbehet me qumësht. Ky qull i shijshëm kremoz është ushqyes dhe siguron energji për të funksionuar gjatë gjithë ditës. Bambi Lane Ground është forma me...
406417244402
A delicious breakfast for kids, Bambi Lane Ground is usually served with milk. This yummy creamy porridge is nutritious and provides the energy to function the entire day. Bambi Lane Ground is the grounded form of biscuit, having a familiar taste like graham crackers. You can also use it as an ingredient in baked recipes. Don’t forget to store it in a cool and dry place. Order this right now and make your kids’ meal yummier!

Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

from $4.44 from 1028891934763
Biskota Çaji Kras Domacica 300GR

$5.00

Tani shijoni çajin tuaj me këtë Biskota Domacica të mbuluar me çokollatë Kras. Përbëhet nga miell gruri, sheqer, gjalpë, lajthi dhe kakao. Vaferat krokante brenda dhe çokollata kremoze jashtë do t'ju ofrojnë një ëmbëlsi të mbingarkuar! Është një...
406417244402
Now enjoy your tea with this Kras Chocolate covered Tea Biscuits Domacica. It is made of wheat flour, sugar, butter, hazelnut and cocoa. Crunchy wafers inside and creamy chocolate outside will offer you an overloaded sweetness! It is a combination of cookies and biscuits, a delightful snack for any sort of beverage! Order Kras Chocolate covered Tea Biscuits Domacica today to enjoy with your family.

Biskota Çaji Kras Domacica 300GR

from $5.00 from 1079474094123
Biskota Kras Petit Beurre 480GR

Sold Out

Tani shijoni çajin tuaj me këto Biskota Kras Tea. Është bërë nga miell gruri, sheqer, gjalpë, mjaltë dhe ekstrakt vanilje. Kënaqësi krokante me kënaqësinë e ëmbëlsirës me një filxhan pijen tuaj të preferuar! Është një kombinim i biskotave dhe...
406417244402
Now enjoy your tea with these Kras Tea Biscuits. Crunchy delight with the pleasure of sweet treat with a cup of your favorite drink! It is a combination of cookies and biscuits, a delightful snack for any sort of beverage! A perfect snack for the evening and your kids will also love it. Order Kras Tea Biscuits right now to enjoy with your family.

Biskota Kras Petit Beurre 480GR

from $5.55 from 1079450992683
Podravka Lino Chocolino 200GR

Sold Out

Një vakt ushqyes për fëmijët tuaj, Podravka Lino Chocolino është një burim i shkëlqyer i vitaminës B1, B2, B6, C dhe E. Jo vetëm që këto thekon gruri janë të shëndetshëm, por kanë shije të shijshme kur shërbehen...
53869314091
A nutritious meal for your kids, Podravka Lino Chocolino is an excellent source of vitamin B1, B2, B6, C and E. Not only these wheat flakes are healthy but it tastes delicious when served with milk. Lino Chocolino contains a fair amount of starch, chocolate powder and sugar. Yummy breakfast that consists of essential nutrients for your children’s development. Order Podravka Lino Chocolino today and prepare a tasty meal for your kids.

Podravka Lino Chocolino 200GR

from $6.49 from 1225990275115
Kras Tea Rings Biskota Cajni Kolutici 500GR

Sold Out

Një trajtim i përsosur me çajin tuaj të mëngjesit. Këto Biskota Kras Tea Rings Cajni Kolutici janë të shijshme dhe të shijshme. Biskota në formë unaze, të pjekura në temperaturën e duhur. Një ndeshje klasike për çaj....
406417244402
A perfect treat with your morning tea. These Kras Tea Rings Biscuits Cajni Kolutici are delicious and tasty. Ring-shaped biscuits, baked at the exact right temperature. A classic match for tea. You can also have these biscuits for your evening snacks, or anywhere at any time. Have it alone or share it with your friends, these biscuits will satisfy your hunger in a yummy way. Hurry and order soon!

Kras Tea Rings Biskota Cajni Kolutici 500GR

from $5.55 from 1026917072939
Biskota Takovo Isleri Eurocrem 250GR

Sold Out

Tani shijoni shijet e dyfishta të vaniljes dhe lajthisë në një paketë të vetme. Biskota Takovo Isleri Eurocream është një ndeshje e përkryer për kafenë ose çajin tuaj të mbrëmjes. Mund ta keni vetëm ose ta ndani...
406417244402
Now enjoy dual flavours of vanilla and hazelnut in a single package. Takovo Isleri Eurocream Biscuit is a perfect match for your evening coffee or tea. You can have it alone or share it with your close one. These chocolate-coated soft biscuits are full of calories. Have it whenever you feel hungry. Order Takovo Isleri Eurocream Biscuit immediately and experience this sweet delight.

Biskota Takovo Isleri Eurocrem 250GR

from $7.49 from 1048556732459
Bambi Lane Plazma 300GR

Sold Out

Rostiçeri ushqyese dhe perfekte për çdo grupmoshë, jashtëzakonisht efektive për fëmijët. Yummy Bambi Lane Plazma është krokante dhe më e shijshme kur shërbehet me qumësht ose lëng. Fëmijët tuaj mund ta hanë këtë rostiçeri të shijshme në...
406417244402
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Bambi Lane Plazma 300GR

from $5.00 from 1026933948459
Bambi Choco Lane 135GR

$3.33

Një ndeshje e përkryer për pijet tuaja në mëngjes ose në mbrëmje. Konsumoni këto biskota Bambi Choco Lane me pijet tuaja të preferuara ose më vete. Këto biskota të shijshme choco lane janë bërë nga plazma lane me...
406417244402
A perfect match for your morning or evening drinks. Have these Bambi Choco Lane biscuits with your favourite drinks or on their own. These yummy choco lane biscuits are made of plasma lane with a chocolate filling inside. You will find a burst of chocolate in each bite of these crunchy biscuits. Order these delicious Bambi Choco Lane today and don’t forget to share with your friends!

Bambi Choco Lane 135GR

from $3.33 from 1028896227371
Podravka Lino Chocolino Lajthie 200GR

$6.49

Podravka ofron mëngjesin perfekt për fëmijët tuaj! Kjo Chocolino e shijshme lajthie përmban vitaminë B-kompleks, C dhe E. Fitesat e shijshme të drithërave, të shërbyera më së miri me qumësht është një vakt i shëndetshëm për fëmijët...
53869314091
Podravka is offering the perfect breakfast for your kids! This delicious Hazelnut Chocolino contains vitamin B-complex, C and E. Yummy cereal flakes, best served with milk is a healthy meal for children of 12 months and above. It can be prepared quickly and easy to digest. Podravka Hazelnut Chocolino is an all-time favourite for kids because of its double delight of chocolate and hazelnut flavours!

Podravka Lino Chocolino Lajthie 200GR

from $6.49 from 1717430222891
Unazë Ulker Albeni Biskotë e veshur me çokollatë me mbushje karamel 344GR

$6.99

Zgjedhja perfekte për adhuruesit e çokollatës! Ulker prezanton biskota krokante me kënaqësi të dyfishtë. Këto biskota lyhen me çokollatë dhe mbushen me krem ​​karamel të pasur. Një trajtim i ëmbël me kënaqësi krokante dhe të butë. Merrni një...
406417244402
The perfect choice for chocolate lovers! Ulker presents crunchy biscuits with double delight. These biscuits are coated with chocolate and filled with rich caramel cream. A sweet treat of crunchy and soft delight. Grab one whenever you feel hungry. You can also use these biscuits to make ice cream or your favourite desserts. Order Ulker Albeni Chocolate Coated Biscuit With Caramel Filling and experience the taste of it.

Unazë Ulker Albeni Biskotë e veshur me çok...

from $6.99 from 1358753890347
Podravka Lino Keksolino 200GR

$6.49

Përgatitni një vakt të shijshëm për fëmijët tuaj me Podravka Lino Keksolino. Thjesht zieni në ujë dhe përgatitet një vakt i shëndetshëm për fëmijën tuaj! Podravka Lino Keksolino përmban vitamina, acid folik, niacinë dhe kalcium. Ai përmban...
53869314091
Prepare a delicious meal for your kids with Podravka Lino Keksolino. Just boil in water and a healthy meal for your kid is prepared! Podravka Lino Keksolino contains vitamins, folic acid, niacin and calcium. It contains mashed biscuits and wheat grits, whole milk powder, butter and wheat semolina. This yummy and healthy meal is perfect for your kid’s growth and development.

Podravka Lino Keksolino 200GR

from $6.49 from 1225989357611
Loading......