Bosnja

Bosnja
Filtro
loader_img
Panxhari Banja Luka (Cvekla) 670GR

Sold Out

Një pjatë e shëndetshme e bërë veçanërisht për vegjetarianët, Panxhari i Banja Lukës është një burim i pasur vitaminash dhe mineralesh. Ai gjithashtu përmban kalium dhe fibra. Panxhari është efektiv për ata që vuajnë nga anemia. Gjithashtu zvogëlon rrezikun...
406715138290
Banja Luka Beetroot  is a delicious side dish especially for dinner time. Use it to enhance your favorite dishes. Enjoy it for an evening snack. The possibilites are endless. Order it and enjoy delicious recipes with salads and meat.

Panxhari Banja Luka (Cvekla) 670GR

from $4.44 from 7563912544498
Spread djathi i demit të zi (Kajmak) 1LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$11.11

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Djathi i bardhë kremoz dhe...
405293957362
Creamy, tangy white cheese Kajmak is popular among the Balkans and the Bosnians. Delicious cheese spread, made with whey, butter and milk from cow or sheep. You can spread it on bread or use it to make yummy recipes of meat. You can also make different recipes of pasta using Black Bull Cheese Spread as a condiment. Order this tasty Black Bull Cheese Spread (Kajmak) today and make your meals tastier!

Spread djathi i demit të zi (Kajmak) 1LB- ...

from $11.11 from 1144340217899
Demi i zi Hallall i tymosur (Suho Meso) 1LB

$21.11

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Mish viçi i tymosur i...
405293957362
Demi i zi Hallall i tymosur (Suho Meso) 1LB

Demi i zi Hallall i tymosur (Suho Meso) 1LB

from $21.11 from 6698049306804
Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur pjesërisht) 480G- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Këto fletë të holla brumi...
53348565035
These thin sheets of dough are what you have dreamed of ever. If you like to make recipes with phyllo but have a busy lifestyle, this Black Bull Polupecene Kore Fillo is a perfect thing to work on. You can make delicious dishes with it, such as pies and pastries or main course dishes with ground meat and cheese. Your kids will also love your recipes made with Kore. It is a frozen item and popular among the Balkans and the Middle East.

Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur...

from $5.55 from 1443185328171
Vëllai dhe Motra - Salcice hallall viçi (Cevapi i ngrirë) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$24.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Cevapi është një kënaqësi tradicionale...
405293957362
Cevapi is a traditional delight from the kitchens of the Balkans. These delicious sausages are made of premium quality selected beef meat and seasoned with a signature blend of spices. These juicy sausages are a rich source of protein and you can have them for any of your meals. Also, you can make yummy recipes with it. So, this frozen cevapi and enjoy with your friends and family.

Vëllai dhe Motra - Salcice hallall viçi (C...

from $24.00 from 1780172390443
Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Suxhuk Shqip) 1.4LB

$30.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Salcicet me lëng dhe të tymosur të viçit janë...
405293957362
Juicy and smoked beef sausages are made of premium-quality beef and seasoned with a pinch of blended spices. It is an Albanian recipe that makes these sausages savoury and delicious. A high resource of protein, Brother & Sister Albanian Beef Sausage can be used to cook different recipes. You can have the dishes made of these sausages at any time of the day. So try this with family and friends and order it again to enjoy more.

Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Su...

from $30.00 from 1872518217771
Fasule Brother & Sister me Mish viçi të Tymosur 425GR

$7.00

Recetë e shijshme, e lehtë dhe e shpejtë, veçanërisht e dobishme për ata që duhet të vrapojnë me një orar të ngjeshur. Këto fasule të konservuara me mish viçi të tymosur duhet të ngrohen në tigan dhe...
406358360306
Delicious, easy and quick made recipe, especially useful for those who have to run with a busy schedule. These canned beans with smoked beef need to be heated in the pan and your meal is prepared! You can have it for your lunch. Brother & Sister Beans With Smoked Beef is a yummy dish that is full of nutrients, made with fresh beans and premium-quality beef. It is an excellent resource of fibre, vitamins and proteins.

Fasule Brother & Sister me Mish viçi t...

from $7.00 from 5965698171060
Fasule Brother & Sister Me Salsiçe viçi të Tymosur 425GR

$6.00

Një burim i pasur me proteina, vitamina dhe fibra, kjo fasule e shijshme me sallam të tymosur viçi është një kënaqësi për ata që bëjnë një mënyrë jetese të zënë. Fasulet Brother & Sister With Smoked Mial Salusage...
406358360306
A rich source of proteins, vitamins and fibre, this mouthwatering beans with smoked veal sausage is a treat to those who lead a busy lifestyle. Brother & Sister Beans With Smoked Veal Sausage is made of fresh beans and high-quality selected cuts of beef. You just need to heat the recipe and your food is prepared. You can have this delicious meal for your lunch. Order this savoury canned recipe and enjoy it on your own!

Fasule Brother & Sister Me Salsiçe viç...

from $6.00 from 5965695844532
Mish viçi Brother & Sister - Mish viçi dhe viçi i ngrirë Cevapi 2LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$27.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Mish i lëngshëm me lëng...
405293957362
Mouthwatering juicy meat of premium-quality beef. An excellent source of proteins, this frozen cevapi is made of beef and veal, seasoned with a signature blend of spices. You can make different recipes with these sausages. Have them for your lunch or prepare evening snacks with it by topping sprinkled cheese. Order this Halal Veal Link Sausage today and enjoy it with your friends and family.

Mish viçi Brother & Sister - Mish viçi...

from $27.77 from 1686707503147
Mish viçi Brother & Sister - Salsiçe me lidhje viçi (Frozen Cevapi) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një burim i shkëlqyer proteinash,...
405293957362
An excellent source of protein, veal link sausages are made of selected cuts of premium quality meat and seasoned with a pinch of blended spices. You can have these juicy sausages for your breakfast or lunch, also you can make various recipes with these frozen cevapi. Order this Brother & Sister Beef - Veal Link Sausage (Frozen Cevapi) to enjoy your meal.

Mish viçi Brother & Sister - Salsiçe m...

from $24.00 from 1207624138795
Mish viçi Brother & Sister - Salcice me lidhje viçi (Frozen Sudzukice) 1,6LB-**NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$26.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një kënaqësi nga kuzhinat e...
405293957362
A delight from the kitchens of Bosnia. Delicious sausages, made of premium quality beef and a spicy blend. Veal link sausages are excellent resources of high protein. You can have it with cheese and bread, also make different recipes with it so that you can enjoy these juicy sausages with your friends and family. Hurry and order soon!

Mish viçi Brother & Sister - Salcice m...

from $26.00 from 1619058491435
Mish viçi Brother & Sister - Salcice me lidhje viçi Halal (Frozen Sudzukice) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$26.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një recetë e vërtetë boshnjake,...
405293957362
A true Bosnian recipe, made with the finest quality beef and a special blend of spices, these veal link sausages are extremely delicious with grilled cheese sandwich or you can try different dishes with it. A wonderful source of proteins. Have it for your heavy breakfast or lunch. Order these yummy sausages today and enjoy mouthwatering recipes.

Mish viçi Brother & Sister - Salcice m...

from $26.00 from 4387147153483
Loading......