Karamele

Karamele
Filtro
loader_img
Kafjala Pionir me Lajthi 100GR

$3.19

Surprizoni fëmijët tuaj me karamele me lajthi Pionir dhe ata do të mbyten me këtë ëmbëlsirë. Kjo karamele është bërë me pluhur qumështi të plotë, yndyrë bimore, shurup glukoze, shije artificiale dhe lajthi. Kafja e shijshme e veshur me...
406417244402
Surprise your kids with Pionir Toffee With Hazelnut and they will be overwhelmed with this sweet treat. This candy is made with whole milk powder, vegetable fat, glucose syrup, artificial flavours and hazelnut. Caramel coated tasty toffee and hazelnut in the centre is a true delight after every meal. Order Pionir Toffee With Hazelnut and enjoy it alone or with your friends.

Kafjala Pionir me Lajthi 100GR

from $3.19 from 1027161653291
Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Kafe 400GR

$6.67

Ofroni këtë kafe të shijshme frutash Kras Kiki Tutti Frutti për fëmijët tuaj dhe bëjini të lumtur. Këto karamele janë bërë nga lëng frutash natyral, pluhur frutash, shurup glukoze dhe shije natyrale. Çdo paketë përmban karamele me...
406417244402
Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Toffee

Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Kafe 400GR

from $6.67 from 1144299356203
Zemra me mjaltë me çokollatë Pionir 350 GR

Sold Out

Shijoni këtë kënaqësi të shijshme pas çdo vakti, Torta me mjaltë me çokollatë Pionir ka një aromë të shijshme që do të lërë një shije të ëmbël brenda jush. Kjo tortë e shkrirë në gojë ka një...
406417244402
Have this yummy delight after every meal, Pionir Chocolate Coated Honey Cake has a delicious flavour that will leave a sweet aftertaste within you. This melt-in-mouth cake has a layer of chocolate outside and a natural honey flavour. A perfect match for your evening treat with a cup of coffee, or you can have it whenever you feel hungry. Order Pionir Chocolate Coated Honey Cake now and enjoy it with your close ones.

Zemra me mjaltë me çokollatë Pionir 350 GR

from $7.49 from 1780175011883
Evropa Zele Bonboni 500GR

Sold Out

Përhapni buzëqeshje të ëmbla me këto ëmbëlsira të shijshme! Këto karamele të përtypura janë të mbushura me pelte dhe kanë një shije të shijshme. Evropa Zele Bonboni ka shije të ndryshme karamele, një preferencë për të gjitha grupmoshat....
406419046642
Spread sweet smiles with these yummy sweet candies! These chewy candies are filled with jelly and have a delicious taste. Evropa Zele Bonboni has different flavours of candies, a preference for all age groups. You can make tasty desserts with these flavoured candies or have your evening delight with a cup of hot coffee. Don’t forget to share! Order Evropa Zele Bonboni today.

Evropa Zele Bonboni 500GR

from $10.00 from 1687342153771
Kras Bronhi Karamele 100gr

$2.00

Po kërkoni freskues të frymëmarrjes? Nëse po, Bronhi Toffee është ëmbëlsira më e mirë që po kërkoni. Ka një aromë mentoli dhe është e përzier me barishte mesdhetare. Ajo freskon frymëmarrjen tuaj dhe rrit besimin tuaj mes...
406417244402
Looking for breath fresheners? If yes, Bronhi Toffee is the best candy that you are searching for. It has a menthol aroma and is blended with Mediterranean herbs. It freshens your breath and boosts your confidence among people. This toffee also contains sweetened condensed milk, sugar, caramel, glucose syrup and eggs. Order this yummy candy once and you will never be able to resist ordering again!

Kras Bronhi Karamele 100gr

from $2.00 from 4429286342731
Chupa Chups Mega Lollipop (10 copë brenda)

Sold Out

Një kënaqësi e vërtetë për adhuruesit e ëmbëlsirave. Këto ëmbëlsira janë ato që keni ëndërruar ndonjëherë! Një kënaqësi e ëmbël për çdo fëmijë dhe një e preferuar e të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. Ju mund t'i keni këto...
406417244402
A true delight for candy-lovers. These lollipops are what you have ever dreamed of! A sweet treat for every kid and an all-time favourite for any age group. You can have these on the go when your craving something sweet. Order these Chupa Chups Mega Lollipop today and make your kid’s smile sweeter!

Chupa Chups Mega Lollipop (10 copë brenda)

from $18.00 from 1687294738475
Karamele pelte frutash Kras Zele Bomboni 200GR

$3.33

Këto karamele përtypëse do ta bëjnë ditën tuaj më të ëmbël! Një i preferuar i të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. Këto karamele të shijshme janë të mbushura me pelte dhe shtresë sheqeri jashtë. Surprizoni fëmijët tuaj me...
406417244402
These chewy candies will make your day sweeter! An all-time favourite for any age group. These delicious candies are filled with jelly and sugar coating outside. Surprise your kids with a package of Kras Jelly Sugar Coated Candy. It has different flavours and is a perfect delight after a meal. You can use these candies to prepare yummy desserts. Order today and enjoy this sweet pleasure.

Karamele pelte frutash Kras Zele Bomboni 2...

from $3.33 from 1144307482667
Karamele pas natës Evropa 100gr

$2.22

Freskojeni gojën me këto karamele të shijshme, freskojeni frymëmarrjen dhe bëjini mëngjesin tuaj të shkëlqejë! Kjo karamele e mbushur fort është një ëmbëlsirë për mëngjesin tuaj. Këto karamele të shijshme janë të mbështjella me letra tërheqëse. Candy Evropa After Night...
406417244402
Freshen your mouth with these yummy candies, freshen your breath, and make your morning shiny! This hard-filled candy is a sweet treat to your morning. These delicious candies are wrapped in attractive papers. Evropa After Night Candy reduces the chance of heart attack and stroke in your body. Order these candies today and start a fresh morning with them!

Karamele pas natës Evropa 100gr

from $2.22 from 1648604217387
Kras Strawberry Candy 275G (çantë)

$3.33

Lumturia e shijshme e mbështjellë brenda kësaj karamele me lëng Kras Strawberry. I mrekulloni fëmijët tuaj me këtë ëmbëlsirë të shijshme, të bërë me përbërës natyralë. Kjo karamele është një e preferuar e të gjitha kohërave për fëmijët,...
406417244402
Delicious happiness wrapped inside this juicy Kras Strawberry Candy. Amaze your kids with this yummy candy, made with natural ingredients. This candy is an all-time favourite for kids, you can also taste this and bring a sweet smile to your face. Also, you can prepare amazing dessert recipes with these candies. Order Kras Strawberry Candy today and enjoy anytime with this flavoured sweet delight.

Kras Strawberry Candy 275G (çantë)

from $3.33 from 1647961636907
Karamele Kras Unicorn mbushur me fruta 275GR

$4.00

Përhapni buzëqeshje të ëmbla me këto ëmbëlsira të shijshme! Këto karamele të ngurta të veshura janë të mbushura me pelte dhe kanë një shije të shijshme. Karamelet Kras Unicorn Fruit Filled Candy ka shije të ndryshme karamele, një preferencë...
406417244402
Spread sweet smiles with these yummy sweet candies! These solid coated candies are filled with jelly and have a delicious taste. Kras Unicorn Fruit Filled Candy has different flavors of candies, a preference for all age groups. You can make tasty desserts with these flavored candies or have your evening delight with your favorite drink. Don’t forget to share! Order Kras Unicorn Fruit Filled Candy today.

Karamele Kras Unicorn mbushur me fruta 275GR

from $4.00 from 1027160178731
Donia Zele Bonboni 300GR

$5.55

Çamçakëz të ëmbël të shijshëm, të preferuar për të gjitha grupmoshat. Nëse keni mall për ëmbëlsirat e përtypura, provoni këtë Donia Zele Bonboni të shijshme. Këto çamçakëz janë bërë nga lëng frutash dhe përbërës të aromatizuar. Fëmijëve...
406419046642
Delicious sweet gummies, a favourite for all age groups. If you have a craving for chewy sweets, try this yummy Donia Zele Bonboni. These gummies are made of fruit juice and flavoured ingredients. Your kids will love these sugar-coated, jelly-filled gummies. Order this package of sweetness today to enjoy with your kids. You can find different flavours inside!

Donia Zele Bonboni 300GR

from $5.55 from 4528800858187
Karamele Kras mente 100gr

$2.49

Një freskues i mahnitshëm i frymëmarrjes, i mbushur me çokollatë dhe krem ​​lajthie. Kras Peppermint Candy ka një shtresë solide mente jashtë dhe kënaqësi kremoze brenda! Hani atë pas çdo vakti për të përjetuar këtë kënaqësi kremoze...
406417244402
An amazing breath freshener, filled with chocolate and hazelnut cream. Kras Peppermint Candy has a solid coating of peppermint outside and creamy pleasure inside! Have it after every meal to experience this creamy after-meal delight with peppermint flavour. These delicious candies are made of natural flavours and are free of genetically modified organisms.

Karamele Kras mente 100gr

from $2.49 from 6081825439924
Loading......