Patate të skuqura

Patate të skuqura
Filtro
loader_img
Vipa Ketchup Patate Patate 75GR

Sold Out

Trajtoni dëshirat tuaja të mbrëmjes me këtë kënaqësi krokante. Patate të skuqura Vipa Ketchup janë bërë nga patate të freskëta dhe të kalitura me një përzierje të veçantë erëzash. Mund ta keni ku të doni. Paketoni këto patate...
57646383147
Treat your evening cravings with this crunchy delight. Vipa Ketchup Potato Chips are made of fresh potatoes and seasoned with a special blend of spices. You can have it wherever you want. Pack these chips in your kids’ lunchbox and make them happy. A perfect match for your favourite beverage. Try this sweet and spicy offering of Vipa once and you will make a permanent place for it in the pantry!

Vipa Ketchup Patate Patate 75GR

from $2.49 from 7530569171186
Vipa patate të skuqura rigon 140gr

$2.69

Trajtojeni veten me këto ushqime krokante sa herë që ndiheni të uritur! Patate të skuqura Vipa Oregano janë bërë nga patate të freskëta dhe të kalitura me rigon. Një rostiçeri perfekte për kënaqësinë tuaj të mbrëmjes. Provojeni...
57646383147
Treat yourself with these crunchy munchies whenever you feel hungry! Vipa Oregano Potato Chips are made of fresh potatoes and seasoned with oregano. A perfect snack for your evening delight. Try this once and you cannot resist ordering it again. These potato chips have a sweet and spicy flavour. Munch it with your favourite beverage. Order Vipa Oregano Potato Chips soon to experience the best quality chips!

Vipa patate të skuqura rigon 140gr

from $2.69 from 7530575331570
Foudounia e shijshme 95GR

$4.39

Një e preferuar e të gjitha kohërave të fëmijëve tuaj, shije e shijshme. Foudounia e shijshme është bërë nga patate të freskëta me një përzierje të veçantë shijesh. Një rostiçeri e shijshme mbrëmjeje për ju dhe familjen tuaj. Ju...
57646383147
An all-time favorite of your kids, delicious flavor. Tasty Foudounia are made of fresh potatoes with a signature blend of flavors. A yummy evening snack for you and your family. You can also have this whenever you are hungry, great munchies. Order to enjoy with your family on the movie nights!

Foudounia e shijshme 95GR

from $4.39 from 7872198705394
Loading......