A perfect condiment to prepare homemade ajvar or your favourite salads. Zvijezda Suncokret Ulje is healthy sunflower oil, derived from the best quality sunflower seeds. It has a sharp flavour and unique aroma that distinguish it from others. If you love to make fried dishes or baked recipes, it is a necessary item in your pantry. Order Zvijezda Suncokret Ulje and make heartwarming recipes for your guests.

Zvijezda Suncokret Ulje (Vaj luledielli) 1LT

$9.99

Zvijezda Suncokret Ulje (Vaj luledielli) 1LT Zvijezda Suncokret Ulje (Vaj luledielli) 1LT becomes available.


Erëza perfekte për të përgatitur ajvarin e bërë vetë ose sallatat tuaja të preferuara. Zvijezda Suncokret Ulje është vaj luledielli i shëndetshëm, i përftuar nga farat më cilësore të lulediellit. Ka një shije të mprehtë dhe aromë unike që e dallojnë atë nga të tjerët. Nëse ju pëlqen të bëni pjata të skuqura ose receta të pjekura, është një artikull i domosdoshëm në qilarin tuaj. Porositni Zvijezda Suncokret Ulje dhe bëni receta të ngrohta për mysafirët tuaj. Pesha: 1 litër Aromë dhe aromë unike Vaj i shëndetshëmQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Uthull vere Koro (4%) 700ML

$3.00

Përgatitni receta të shijshme me uthull vere Koro. Rrjedh nga vera e kuqe, ka një shije të këndshme dhe të lezetshme. Mund ta përdorni për të bërë lloje të ndryshme ëmbëlsirash me fruta, për të bërë salcë apo...
53870034987
Prepare mouthwatering recipes with Koro Wine Vinegar. It is derived from red wine, has a savory and tangy taste. You can use it to make different types of desserts with fruits, make sauce or garnish salads. This excellent flavour enhancer will make your food extra delicious!You can also use Koro Wine Vinegar to marinate meats or vegetables. The acidity of this wine vinegar is lower than white vinegar.

Uthull vere Koro (4%) 700ML

from $3.00 from 4538718945355
Minerva Organike Greke EVOO 500ML

$15.99

Një kënaqësi e shëndetshme nga toka e pasur e Greqisë, Minerva Organic Greek EVOO përmban kolesterol të shëndetshëm i cili është thelbësor për zemrën. Recetat e bëra me fruta ulliri konsiderohen si pjata tradicionale në Greqi. Vaji ekstra...
53870034987
A delight from the rich soil of Greece, Minerva Organic Greek EVOO. Make recipes with this oil, it is considered the traditional dishes in Greece. Extra virgin olive oil derived from fresh and organic olives is also used to make delicious recipes, you can also drizzle on salads, pasta and seafood. Minerva Organic Greek EVOO order today!

Minerva Organike Greke EVOO 500ML

from $15.99 from 1072319791147
Vaj ulliri ekstra i virgjër Usta Berati 1LT

Sold Out

Një burim i pasur i polifenolit, vaji ekstra i virgjër i ullirit nga Berati e mban zemrën tuaj të shëndetshme duke parandaluar disa sëmundje të zemrës. Ai gjithashtu përmban disa vitamina dhe minerale dhe ruan peshën e ekuilibruar...
53870034987
A rich source of polyphenol, Extra Virgin Olive Oil From Berat keeps your heart healthy by preventing several heart diseases. It also contains several vitamins and minerals and maintains balanced body weight. You can make delicious vegetable salads and different recipes with Extra Virgin Olive Oil From Berat, which is made of the finest quality olives. Order today to make your diet healthy.

Vaj ulliri ekstra i virgjër Usta Berati 1LT

from $22.99 from 1862832357419
Uthull Rrushi i Kuq Top 350ML

$2.99

Nëse po luftoni me rritjen e peshës, kjo uthull frutash është perfekte për dietën tuaj të re. Uthulla e rrushit të kuq Top rrjedh nga rrushi më cilësor. Ai rregullon sheqerin në gjak dhe nivelet e glukozës...
53870034987
If you are fighting with increasing weight, this fruity vinegar is perfect for your new diet. Top Red Grape Vinegar is derived from the best quality grapes. It regulates the blood sugar and glucose levels in your body. Extremely nutritious red grape vinegar is a rich source of antioxidants. It is 100% natural and prepared without any preservatives. Top Red Grape Vinegar is also good for your teeth and hair.

Uthull Rrushi i Kuq Top 350ML

from $2.99 from 1647959867435
Vaj ulliri ekstra i virgjër Borshi 1LT

$17.77

Për t'i bërë recetat tuaja të shëndetshme, porosisni tani vaj ulliri ekstra të virgjër Borshi. Ky vaj ulliri është bërë nga ullinj të freskët të cilësisë premium dhe një erëz perfekt për të përgatitur sallatë perimesh dhe receta...
53870034987
Extra Virgin Olive Oil Borshi 1LT To make your recipes healthy, order Extra Virgin Olive Oil Borshi right now. This olive oil is made of premium quality fresh olives and a perfect condiment to prepare vegetable salad and other mouthwatering recipes. Extra virgin olive oil contains vitamins and minerals, it protects your heart from diseases and maintains proper body weight. Extra Virgin Olive Oil Borshi is full of antioxidants.

Vaj ulliri ekstra i virgjër Borshi 1LT

from $17.77 from 6127079882932
Vaj ulliri ekstra i virgjër Borshi 3LT

Sold Out

Për t'i bërë recetat tuaja të shëndetshme, porosisni tani vaj ulliri ekstra të virgjër Borshi. Ky vaj ulliri është bërë nga ullinj të freskët të cilësisë premium dhe një erëz perfekt për të përgatitur sallatë perimesh dhe...
53870034987
To make your recipes healthy, order Extra Virgin Olive Oil Borshi right now. This olive oil is made of premium quality fresh olives and a perfect condiment to prepare vegetable salad and other mouthwatering recipes. Extra virgin olive oil contains vitamins and minerals, it protects your heart from diseases and maintains proper body weight. Extra Virgin Olive Oil Borshi is full of antioxidants.

Vaj ulliri ekstra i virgjër Borshi 3LT

from $50.00 from 7530497704178