Pijet Energjetike

Pijet Energjetike

Merrni një rritje të energjisë me pijet energjetike të BalkanFresh

Qëndroni plot energji gjatë gjithë ditës me përzgjedhjen e pijeve energjike të BalkanFresh. E bërë me përbërës natyralë dhe plot shije, merrni energjinë tuaj tani. Shikoni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë opsione pijesh.

Filtro
loader_img
Pije Energjetike Golden Eagle (Kanos) 250ml

Sold Out

Rigjallëroni energjinë tuaj me këtë pije energjike të ëmbël dhe të thartë. Nëse jeni një entuziast fitnesi ose një sportist, do t'ju ofrojë energji të mjaftueshme për të qëndruar në fushë. Pija energjetike Golden Eagle përbëhet nga ujë dhe sheqer...
405293957362
Enjoy this energy drink today.Golden Eagle Energy Drink will become the drink you always reach for. Enjoy it chilled for an even better experience. Your guests will be asking for more at your next gathering. Order today because we sell out quick!

Pije Energjetike Golden Eagle (Kanos) 250ml

from $2.22 from 4350554570827
Pije energjike B52 250 ml

$3.00

Përforcues i shkëlqyer i energjisë, pije me cilësi premium, që shërbehet më së miri kur ftohet me një fetë portokalli. Pija energjike B52 ju ndihmon të punoni gjatë gjithë ditës. Nëse jeni një entuziast fitnesi, ndihmon në rritjen...
405293957362
Excellent quality drink, best served when chilled with a single slice of orange. B52 Energy Drink will become your got to drink. Keep some at work, in your bag and even at home. Serve some up at your next party. Order B52 Energy Drink today and boost your energy to bring out the best performance of yours!

Pije energjike B52 250 ml

from $3.00 from 4484373938251
Nescafe Latte (Can) 180ML

$2.22

Never miss your morning coffee with this Nescafe Latte ! From now on make your coffee quickly! Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends. Make sure to serve it chilled for the...
405293957362
Never miss your morning coffee with this Nescafe Latte ! From now on make your coffee quickly! Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends. Make sure to serve it chilled for the best flavor! Order before we run out.

Nescafe Latte (Can) 180ML

from $2.22 from 8039060766962
Nescafe Cappuccino (Can) 250ML

Sold Out

Never miss your morning coffee with this Nescafe Cappuccino ! From now on make your coffee quickly! Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends. Make sure to serve it chilled for...
405293957362
Never miss your morning coffee with this Nescafe Cappuccino ! From now on make your coffee quickly! Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends. Make sure to serve it chilled for the best flavor! Order before we run out.

Nescafe Cappuccino (Can) 250ML

from $3.00 from 8039062175986
Kafe Turke Devolli Prince 500GR

Sold Out

Nëse jeni të dhënë pas një shije më të fortë të kafesë, kjo është kafeja më e mirë tradicionale për ju! Kjo kafe turke është një përzierje e pastër e kokrrave origjinale të kafesë me cilësi premium....
405293957362
If you are fond of tasty coffee, this is the best on-the-go drink for you! This Ama Iced Coffee Macchiato is a pure blend of premium-quality coffee. Try it once and you cannot resist ordering it again! Make sure to enjoy it chille

Kafe Turke Devolli Prince 500GR

from $2.55 from 7909649219826
Loading......