Miell

Miell
Filtro
loader_img
Five Roses Bakers Five Roses Flour 22LB- **Dorëzimi VETËM NYC**

Sold Out

Bëni ëmbëlsira dhe byrekë të shijshëm, tani në shtëpinë tuaj! Five Roses Bakers Five Roses Flour është bërë nga grurë me cilësi të lartë nga Kanadaja. Ky miell i imët gruri është i përsosur për të bërë...
53348565035
Make yummy cakes and pies, now at your home! Five Roses Bakers Five Roses Flour is made of premium quality wheat from Canada. This fine wheat flour is perfect to make cookies and bread. It contains riboflavin, folic acid, and amylase. Order Five Roses Bakers Five Roses Flour today and make various recipes for your kids.

Five Roses Bakers Five Roses Flour 22LB- *...

from $25.55 from 1048492277803
Misri i bardhë Polar 25LB

Sold Out

Një përbërës jetik për të bërë bukë pule të skuqur dhe bukë misri, ju gjithashtu mund të përgatisni biskota të shijshme me Miell misri të bardhë Polar. Ndihmon për të bërë një shtresë krokante jashtë recetave tuaja...
53348565035
A vital ingredient to make fried chicken and cornbread, you can also prepare delicious biscuits with Polar White Corn Meal. It helps to make a crunchy layer outside your fried recipes. A popular ingredient for traditional American recipes. Polar White Corn Meal makes your food yummier.

Misri i bardhë Polar 25LB

from $29.99 from 1026044231723
Miell Gruri Klas T-400 (Zlatni Puder) 1KG

Sold Out

Një lloj i veçantë mielli gruri, që rrjedh nga gruri i cilësisë së lartë. Ai përmban gluten. Me këtë miell gruri mund të bëni receta të ndryshme. Përgatitni kek, bukë ose jufka, ky miell i imët gruri...
53348565035
A special kind of wheat flour, derived from premium quality wheat. It contains gluten. You can make different recipes with this wheat flour. Prepare cake, bread or jufka, this fine wheat flour is the best to make any of them! If you have a passion to make sweet desserts, this is the best primary ingredient you have ever thought of. Order Klas Wheat Flour T-400 right now prepare your favourite recipes.

Miell Gruri Klas T-400 (Zlatni Puder) 1KG

from $5.55 from 4516705075275
Miell Gruri Klas T-400 (Zlatni Puder) 2KG

$10.10

Jo çdo miell gruri është aq i veçantë sa mielli i grurit Klas T-400. Ju mund të bëni receta të shijshme për familjen dhe miqtë tuaj. Rrjedh nga gruri i cilësisë më të mirë. Një përbërës i...
53348565035
Not every wheat flour is as special as Klas Wheat Flour T-400. You can make delicious recipes for your family and friends. It is derived from the finest quality wheat. A perfect ingredient to prepare cake, phyllo sheets or bread. Klas Wheat Flour T-400 is the best item to explore your culinary skills. Order today and make yummy desserts to surprise your guests.

Miell Gruri Klas T-400 (Zlatni Puder) 2KG

from $10.10 from 1096648491051
Podravka Dolcela Pluhur pjekje (Prasak Za Pecivo) 12GR

$0.99

Eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë përbërës të përsosur që keni kërkuar gjithmonë. Pluhuri për pjekje Podravka/Prasak Za Pecivo është një agjent i shkëlqyeshëm i rritjes për receta të ndryshme, ndihmon në përgatitjen e ëmbëlsirave dhe...
53348565035
Explore your culinary abilities with this perfect ingredient that you have always searched for. Podravka Baking Powder/Prasak Za Pecivo is an excellent raising agent for various recipes, helps to make delicious cakes and pastries or your favourite desserts. It contains starch, sodium carbonates, and diphosphates. Order Podravka Baking Powder/Prasak Za Pecivo today and prepare yummy dishes for your guests.

Podravka Dolcela Pluhur pjekje (Prasak Za ...

from $0.99 from 1027185377323
Franck Instant Palenta (Krupica) 450g

$2.22

Një recetë e lehtë nga toka e Italisë, polenta është një vakt i shijshëm që do t'ju kursejë kohë nëse keni një orar të ngjeshur. Franck Instant Palenta mund të përgatitet dhe shërbehet si qull. Një vakt ushqyes...
53348565035
An easy recipe from the land of Italy, polenta is a delicious meal that will save you time if you have a busy schedule. Franck Instant Palenta can be prepared and served as a porridge. A nutritious meal for any age group. You can add butter and cheese to add extra flavour to it. It is best served with meat toppings and yummy with eggplant recipes. Franck Instant Palenta is made of premium quality corn grits and without any added chemicals.

Franck Instant Palenta (Krupica) 450g

from $2.22 from 4517721309259
Miell Five Roses Bakers 5.5LB

Sold Out

Nëse ju pëlqen të bëni ëmbëlsira dhe biskota, ky është përbërësi më cilësor që po shikoni tani. Mielli Five Roses Bakers është bërë nga mielli kanadez i grurit me cilësi më të mirë, amilazë, acid folik dhe...
53348565035
If you like to make cakes and cookies, this is the best quality ingredient you are looking at right now. Five Roses Bakers Flour is made of the finest quality Canadian wheat flour, amylase, folic acid and riboflavin. You can make yummy cakes, pie crust, delicious cookies and various recipes with this all-purpose-use wheat flour. So hurry, order it right now and make sweet desserts with Five Roses Bakers Flour.

Miell Five Roses Bakers 5.5LB

from $10.10 from 1647986999339
Podravka Dolcela Mix Pancake (Palacinke) 200GR

$4.19

Tani, bërja e petullave është më e lehtë me Podravka Pancake Mix. Nëse keni një orar të ngjeshur, është absolutisht e përkryer për ju që të gatuani ushqime të shpejta. Kjo përzierje petullash përmban sheqer, miell, qumësht...
53348565035
Now, making pancakes is easier with Podravka Pancake Mix. If you have a busy schedule, it is absolutely perfect for you to make quick meals. This pancake mix contains sugar, flour, milk and eggs. Your kids will also love it. Just prepare the dough and cook, your yummy breakfast is ready to serve with honey or chocolate spread. Order Podravka Pancake Mix now and experience the taste of it!

Podravka Dolcela Mix Pancake (Palacinke) 2...

from $4.19 from 5965687586996
Miell Gruri Diamanti për Burek 1KG

Sold Out

Një komponent thelbësor për të bërë burek! Habisni familjen tuaj duke përgatitur ato receta të veçanta familjare. Mielli i Grurit Diamanti për Burek është elementi i përsosur i qilarit. Kështu që porosisni këtë sot dhe habi familjen tuaj gjatë...
53348565035
Albanian wheat flour Diamond Wheat Flour for Burek 1KG

Miell Gruri Diamanti për Burek 1KG

from $4.00 from 7530641096946
Miell gruri diamanti për ëmbëlsirë 1 kg

$4.00

Një komponent thelbësor për të bërë ëmbëlsirat tuaja të preferuara, ju gjithashtu mund të bëni biskota të shijshme me miell gruri diamanti. Ndihmon në përgatitjen e atyre recetave të veçanta familjare. Mielli i Grurit Diamanti është elementi kryesor i përsosur...
53348565035
Diamond Wheat Flour for Dessert

Miell gruri diamanti për ëmbëlsirë 1 kg

from $4.00 from 7530648109298
Miell Zito Pollog Tetovsko 5KG

$24.99

Nëse ju pëlqen të bëni ëmbëlsira dhe biskota, ky është përbërësi më cilësor që po shikoni tani. Mielli Zito Polog Tetovsko është bërë nga mielli i cilësisë më të mirë, amilaza, acidi folik dhe riboflavina. Ju mund të...
53348565035
If you like to make cakes and cookies, this is the best quality ingredient you are looking at right now. Zito Polog Tetovsko Flour is made of the finest quality flour, amylase, folic acid and riboflavin. You can make yummy cakes, pie crust, delicious cookies and various recipes with this all-purpose-use flour. So hurry, order it right now and make sweet desserts with Zito Polog Tetovsko Flour.

Miell Zito Pollog Tetovsko 5KG

from $24.99 from 7627788484850
Maja e thatë e menjëhershme Podravka Dolcela 35G (4+1 falas)

Sold Out

Tani, bërja e ëmbëlsirave të ngrohta është më e lehtë se kurrë! Maja e thatë e çastit Podravka është një përbërës i përsosur për të përgatitur shpejt recetat tuaja të ëmbla. Ai përmban Saccharomyces cerevisiae, një burim i...
53348565035
Now, making heartwarming desserts is easier than ever! Podravka Instant Dry Yeast is a perfect ingredient to make your sweet recipes quickly. It contains Saccharomyces cerevisiae, a rich source of vitamin B-complex and proteins. Prepare delicious dishes like restaurant now at your home! Order Podravka Instant Dry Yeast now and surprise your guests with your culinary skills.

Maja e thatë e menjëhershme Podravka Dolce...

from $2.49 from 1027180527659
Loading......