Great Britain

Great Britain
Filtro
loader_img
Ahmad Tea Çaj Ceylon Opa (Çaj i lirshëm) 450GR

Sold Out

Nëse jeni adhurues i çajit, provoni këtë çaj të shijshëm dhe të mirë nga Londra. Kjo kuti e kuqe me çaj të lirshëm përmban gjethet më të mira dhe më të mëdha të çajit nga kodra e...
53868855339
If you are a tea-lover, try this flavoured, fine tea from London. This red box of loose tea contains the finest and largest tea leaves from the hillside of Ceylon. You can have this tea with milk or lemon and discover different yet delicious tastes out of it. This English tea is also an excellent gift to your family and friends. So, experience this epitome of taste on different occasions.

Ahmad Tea Çaj Ceylon Opa (Çaj i lirshëm) 4...

from $11.11 from 6600860893364
Koro Ginger and Chamomile Tea 32GR

$4.88

Are you a tea-lover? If yes, you cannot resist having this delicious tea! In every package of Koro Ginger and Chamomile Tea , there are 20 pieces of them. Keep some in your handbag, share with your friends. This...
53868855339
Are you a tea-lover? If yes, you cannot resist having this delicious tea! In every package of Koro Ginger and Camomile Tea , there are 20 pieces of them. Keep some in your handbag, share with your friends. This is a perfect gift for your friends and family. Order these teabags today and make your days deliciously elegant.

Koro Ginger and Chamomile Tea 32GR

from $4.88 from 7947474534642
Ahmad Tea Çaj i Zi Ceylon 40GR

$4.88

A jeni adhurues i çajit? Nëse po, nuk mund t'i rezistoni dot këtij çaji të kultivuar me shije të artë! Këto thasë çaji përmbajnë disa nga çajrat e shkëlqyer nga kodrat e Ceilonit. Në çdo paketë të...
53868855339
Are you a tea-lover? If yes, you cannot resist having this flavoured, golden coloured tea! These teabags are contained of some of the excellent teas from the hillsides of Ceylon. In every package of Ahmad Ceylon teabags, there are 20 pieces of them. This is a perfect gift for your friends and family as a token from London. Order these teabags today and make your days deliciously elegant.

Ahmad Tea Çaj i Zi Ceylon 40GR

from $4.88 from 6554054688948
Loading......