Konservat e reçelit

Konservat e reçelit
Filtro
loader_img
Spread me gjalpë kumbulle Podravka 350G

$6.99

Një kënaqësi kroate, Podravka Plum Butter Spread është një preferuar i të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. Përhapeni mbi bukë ose bëni puding, byrekë dhe receta të ndryshme të ëmbla që do të plotësojnë vaktin tuaj me një...
406715138290
A Croatian delight, Podravka Plum Butter Spread is an all-time favourite for any age group. Spread it on bread or make pudding, pies and different sweet recipes that will complete your meal with a sweet note. This delicious plum butter spread is made of fresh fruit and no added preservatives. Have it alone or enjoy it with your friends and family. Podravka Plum Butter Spread is a storehouse of carbohydrates.

Spread me gjalpë kumbulle Podravka 350G

from $6.99 from 4537408061515
Reçel me fruta të përziera Podravka 870GR

$8.89

Një i preferuar i të gjitha kohërave për fëmijët dhe të rriturit, Reçeli me fruta të përziera Podravka është bërë me fruta të freskëta pa aromë apo kimikate të shtuara. Përhapeni atë në bukë, petullat ose brioshin tuaj,...
406715138290
An all-time favourite for kids and adults, Podravka Mixed Fruit Jam is made with fresh fruits without added flavours or chemicals. Spread it on your bread, pancakes or croissant, you will be amazed by the heartwarming flavours of fresh fruits! This delicious jam is made of 100% natural and fresh ingredients. You can also prepare yummy desserts with this sweet delight.

Reçel me fruta të përziera Podravka 870GR

from $8.89 from 4429282541643
Vava Reçel Fiku 900GR

$9.99

Vava prezanton reçelin e shijshëm të fikut, i bërë me fruta 100% natyrale dhe të freskëta. Një recetë perfekte për ta bërë mëngjesin tuaj të shijshëm dhe të shëndetshëm. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel të ëmbël...
406715138290
Vava presents delicious fig jam, made with delicious figs! A perfect recipe to make your breakfast yummy and healthy. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. Spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it.

Vava Reçel Fiku 900GR

from $9.99 from 1666793111595
Reçel me kumbulla Vava 900GR

$9.99

Filloni ditën tuaj me këtë ëmbëlsirë të përhapur në bukë. Reçeli i shijshëm i kumbullës bëhet me kumbulla të freskëta, me cilësi të lartë dhe sheqer. Shijojeni këtë ofertë të Vavës me akullore ose në çfarëdo mënyre...
406715138290
Start your day with this sweet treat spreading on bread. Yummy plum jam is made with fresh, high-quality plum, and sugar. Enjoy this offering of Vava with ice cream or any way you like. Vava Plum Jam will make your meals sweeter and yummier. Order this pulpy jam to experience the sweetness of it! You can also have it with pancakes and bread. It does not contain genetically modified organisms.

Reçel me kumbulla Vava 900GR

from $9.99 from 4454666403915
Granny Secret Extra Jam Kajsi 375GR

$7.00

Tani, bëjeni mëngjesin tuaj më të shijshëm me këtë kajsi të shijshme Granny Secret Extra Jam. Është bërë nga kajsi 100% natyrale dhe e freskët, me gluten zero të shtuar. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel të ëmbël në...
406715138290
Now, make your breakfast yummier with this delicious Granny Secret Extra Jam Apricot. It is made of 100% natural and fresh apricot, with zero added gluten. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Granny Secret Extra Jam Apricot is a homemade jam that you can relish with different snacks

Granny Secret Extra Jam Kajsi 375GR

from $7.00 from 4332024922187
Granny Secret Extra Jam Fig 375GR

$7.00

Kjo recetë tradicionale e reçelit do të sjellë lumturi në tryezën tuaj të mëngjesit. Fëmijët tuaj do të jenë të kënaqur që do të kenë Granny Secret Extra Jam Fig në bukë ose akullore. Ky reçel i shijshëm është bërë...
406715138290
This traditional recipe of jam will bring happiness to your breakfast table. Your kids will be delighted of having Granny Secret Extra Jam Fig on their bread or icecream. This delicious jam is made of 100% natural and fresh ingredients. You can prepare mouthwatering dessert dishes with this and make your snacks sweeter. It is made of fig, ascorbic acid, lemon juice and water. Order today and enjoy with your family.

Granny Secret Extra Jam Fig 375GR

from $7.00 from 4332021612619
Spread Kajsie Podravka 860GR

$8.49

Përgatitni një mëngjes të shijshëm me këtë Spread të ëmbël Podravka Kajsi. Është bërë nga kajsi 100% natyrale dhe e freskët, me gluten zero të shtuar. Fëmijët tuaj do të dashurohen me këtë reçel të ëmbël. Mund...
406715138290
Make a delicious breakfast with this sweet Podravka Apricot Spread. It is made of 100% natural and fresh apricot, with zero added gluten. Your kids will fall in love with this sweet jam. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Podravka Apricot Spread is a yummy treat that you can relish with different snacks.

Spread Kajsie Podravka 860GR

from $8.49 from 1687278420011
Marco Polo Vishnje pa kok 680g

Sold Out

Kujdesuni për jetën tuaj të shëndetshme me Qershitë e Kosi Marco Polo. Këto qershi janë të freskëta dhe 100% natyrale. Ai përmban shumë lëndë ushqyese thelbësore si vitamina dhe minerale, gjithashtu është një burim i madh antioksidantësh. Qershitë...
406715138290
Take care of your healthy life with Marco Polo Pitted Sour Cherries. These cherries are fresh and 100% natural. It contains many essential nutrients like vitamins and minerals, also it is a great source of antioxidants. Cherries protect your body from inflammation and function as a perfect pain reliever. It decreases soreness in muscles. Marco Polo Pitted Sour Cherries are brined in natural vinegar with zero added preservatives.

Marco Polo Vishnje pa kok 680g

from $5.99 from 4575912001611
Granny Secret Extra Jam Kajsi 670GR

Sold Out

Dëshironi t'i shtoni pak shije mëngjesit tuaj? Porositni Granny Secret Extra Jam Apricot dhe përhapeni në bukë, petullat ose brioshin tuaj, do të keni një breshëri reçeli të freskët kajsie brenda gojës tuaj! Ky reçel i shijshëm është bërë...
406715138290
Want to add a little flavour to your breakfast? Order Granny Secret Extra Jam Apricot and spread it on your bread, pancakes or croissant, you will have a burst of fresh apricot jam inside your mouth! This delicious jam is made of 100% natural and fresh ingredients in a homemade style. You can also prepare yummy desserts with this sweet delight. Order Granny Secret Extra Jam Apricot today and make your kid’s breakfast tastier!

Granny Secret Extra Jam Kajsi 670GR

from $12.22 from 4593233756235
Reçeli i boronicës së egër Granny Secret 375GR

Sold Out

Shijoni ngrohtësinë e dashurisë së gjyshes me këtë reçel të ëmbël Granny Secret Wild Blueberry Reçel. Është bërë me boronica të egra 100% natyrale dhe të freskëta me zero konservues të shtuar. Përhapeni atë në bukën tuaj ose zhytni...
406715138290
Taste the warmth of grandmother’s love with this sweet Granny Secret Wild Blueberry Jam. It is made with 100% natural and fresh wild blueberries with zero added preservatives. Spread it on your bread or dip your favourite snacks in it and experience a burst of yumminess inside your mouth. You can also make sweet dessert recipes with it. Order Granny Secret Wild Blueberry Jam today and enjoy your breakfast!

Reçeli i boronicës së egër Granny Secret 3...

from $7.00 from 4668992454731
Podravka Cikla Panxhar i Kuq 660G

$6.99

Një pjatë e shëndetshme e bërë veçanërisht për vegjetarianët, Panxhari i Kuq Podravka Cikla është një burim i pasur vitaminash dhe mineralesh. Ai gjithashtu përmban kalium dhe fibra. Panxhari është efektiv për ata që vuajnë nga anemia. Gjithashtu...
406715138290
Order Podravka Cikla Red Beets and you will have a quick and easy snack. Use it as a side dish or incorporate it into your recipes. The possibilities are endless with this Podravka Cikla Red Beets. We promise, your guests will be impressed! This will become your families favorite.

Podravka Cikla Panxhar i Kuq 660G

from $6.99 from 4426982195275
Vava Reçel Fiku Gjithë Fruta 430GR

Sold Out

Shtojini një prekje të ëmbël mëngjesit tuaj të rregullt me ​​këtë ofertë të shijshme të Vava. Reçeli i fikut të plotë Vava është bërë me fiq 100% natyral dhe të freskët. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel...
53348466731
Add a sweet touch to your regular breakfast with this delicious offering of Vava. Vava Whole Fruit Fig Jam is made with 100% natural and fresh figs. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. Spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Vava Whole Fruit Fig Jam is extremely nutritious. Order this pulpy recipe and experience the sweetness of it.

Vava Reçel Fiku Gjithë Fruta 430GR

from $7.49 from 1624856002603
Loading......