Ujë Mineral/Natyror

Ujë Mineral/Natyror

Qëndroni të hidratuar me ujin mineral të BalkanFresh

Shuani etjen dhe qëndroni të shëndetshëm me përzgjedhjen e ujit mineral të BalkanFresh, me burim nga burimet më të pastra. Blini tani dhe eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë opsione pijesh.

Filtro
loader_img
Ujë mineral Radenska 1.5LT (plastike)

$4.00

Mbajeni trupin tuaj gjithmonë të hidratuar me ujin mineral Radenska. Ai ka disa minerale që janë të dobishme për shëndetin tuaj fizik. Ky ujë mineral përmban magnez, natrium, kalcium dhe disa lëndë ushqyese të tjera thelbësore për trupin...
54631399467
Keep your body always hydrated with Radenska Mineral Water. It has several minerals that are beneficial for your physical health. This mineral water contains magnesium, sodium, calcium and several other essential nutrients for the human body. You can also use it to mix with juices. Order Radenska Mineral Water right now and get refreshed instantly.

Ujë mineral Radenska 1.5LT (plastike)

from $4.00 from 1086142873643
Ujë mineral Kiseljak 1.5LT (plastik)

Sold Out

Hidratoni trupin tuaj me këtë ujë mineral të shëndetshëm Kiseljak. Ai ka disa minerale që janë të dobishme për shëndetin tuaj fizik. Ky ujë mineral përmban magnez, natrium, kalcium dhe disa lëndë ushqyese të tjera thelbësore për trupin...
54631399467
Order this Kiseljak Mineral Water today and watch your guests enjoy it! You can also use it to mix with juices. Order Kiseljak Mineral Water right now. Remember to enjoy it chilled!

Ujë mineral Kiseljak 1.5LT (plastik)

from $2.22 from 6919072448692
Ujë Mineral San Pellegrino 750ML (Xham)

$3.99

Pije krejtësisht natyrale për të shuar etjen tuaj! Uji Mineral San Pellegrino përmban të gjitha mineralet vitale që i duhen trupit të njeriut si magnez, selen, natrium dhe kalcium. Mbani trupin tuaj të hidratuar dhe rigjallëroni energjinë...
54631399467
Perfectly natural drink to quench your thirst! San Peligrino Mineral Water contains all the vital minerals that the human body needs like magnesium, selenium, sodium and calcium. Keep your body hydrated and revive energy with this tasty mineral water. You can also use it to mix with juices and wines. A perfect refreshment anytime anywhere. Order San Peligrino Mineral Water today.

Ujë Mineral San Pellegrino 750ML (Xham)

from $3.99 from 7488370245874
Ujë Mineral Donat MG 1L

Sold Out

Uji Mineral Donat MG përmban mineralet më thelbësore brenda tij, magnez, selen, natrium dhe kalcium. Hidratoni trupin tuaj dhe ringjallni energjinë me këtë ujë mineral të shijshëm. Ndihmon në trajtimin e mëlçisë, veshkave dhe traktit tretës. Mund...
54631399467
Donat MG Mineral Water, a new tasty mineral water that you will enjoy. You can also use it to mix with juices.. A perfect refreshment anytime anywhere. Order Donat MG Mineral Water today.

Ujë Mineral Donat MG 1L

from $6.00 from 7595592777970
Ujë mineral Borsec 1.5LT (plastik)

$4.44

Hidratoni trupin tuaj me këtë ujë mineral të shëndetshëm Borsec. Ai ka disa minerale që janë të dobishme për shëndetin tuaj fizik. Ky ujë mineral përmban magnez, natrium, kalcium dhe disa lëndë ushqyese të tjera thelbësore për...
54631399467
Enjoy a refreshing beverage with this Borsec Mineral Water. You can also use it to mix with or enjoy it on its own. Remember to order extras because we know your guests will love it. Order Borsec Mineral Water right now and enjoy the taste!

Ujë mineral Borsec 1.5LT (plastik)

from $4.44 from 7689243066610
Ujë me gaz Glina 500ml

Sold Out

Hidratoni trupin tuaj me këtë ujë të gazuar të shëndetshëm Glina. Ai ka disa minerale që janë të dobishme për shëndetin tuaj fizik. Shërbejeni këtë ujë freskues në festën tuaj të radhës dhe të ftuarit tuaj do...
54631399467
Quench your thirst with this Glina Sparkling Water. It will become your favorite drinl Serve this refreshing water at your next party and your guests will thank you. You can also use it to mix with juices. Order Glina Sparkling Water today and you will be ordering more tomorrow!

Ujë me gaz Glina 500ml

from $2.00 from 7818274996466
Ujë i gazuar Glina 1.5LT

$4.44

Hidratoni trupin tuaj me këtë ujë të gazuar të shëndetshëm Glina. Ai ka disa minerale që janë të dobishme për shëndetin tuaj fizik. Shërbejeni këtë ujë freskues në festën tuaj të radhës dhe të ftuarit tuaj do...
54631399467
Enjoy this new Glina Sparkling Mineral Water. Serve this refreshing water at your next party and your guests will thank you. You can also use it to mix with juices. Order Glina Sparkling Mineral Water right now and get refreshed instantly.

Ujë i gazuar Glina 1.5LT

from $4.44 from 7909644304626
Rugove Spring Water 500ml

$1.33

Quench your thirst with this Rugove Spring Water. It will become your favorite drink to keep in the fridge! Serve this refreshing water at your next party and your guests will thank you. You can also use it to mix with juices or shakes. Order Rugove...
54631399467
Quench your thirst with this Rugove Spring Water. It will become your favorite drink to keep in the fridge! Serve this refreshing water at your next party and your guests will thank you. You can also use it to mix with juices or shakes. Order Rugove Spring Water today and you will be ordering more tomorrow!

Rugove Spring Water 500ml

from $1.33 from 8001167655154
Loading......