Artikuj të rinj

Artikuj të rinj
Produkte të reja të shtuara
Filtro
loader_img
Katun Djath i Bardhe Qumesht Lope 800GR

$22.22

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Djathë i butë, i bardhë...
405293957362
Soft, white cheese derived from pure milk of cow, a classic delight from the kitchens of Turkey. Katun Cow's Milk White Cheese has a slightly tangy flavor. You can make delicious cuisines with it, like Menemen or Meze platters. You can have this yummy cheese with bread and roasted vegetables. An essential ingredient to pasta recipes.

Katun Djath i Bardhe Qumesht Lope 800GR

from $22.22 from 1072393027627
Sagelo Ullinj Gjelbër Importues (Berat, Shqipëri) 700GR

$15.99

Përgatitni ushqime të shijshme me ullinj jeshil të importuar nga Sagelo. Këta ullinj janë kënaqësia tradicionale nga toka shqiptare. Ullinjtë e gjelbër me aromë mishi kripen për të përmirësuar shijen e tyre. Mund ta përdorni si përmirësues...
406715138290
Add flavors to your recipes with Sagelo Imported Green Olives . This is the perfect accompaniment you have always searched for. These green olives will become your new favorite snack. Order today and start tossing them in your salad.

Sagelo Ullinj Gjelbër Importues (Berat, Sh...

from $15.99 from 1390691483691
Gota Fruktal Dardha Nektar 200ml

$2.00

Rifreskohu me këtë gotë të ëmbël me nektar dardhë Fruktal më vete ose shtoni ujë të gazuar në të. Një pije e shijshme që do të kënaqë etjen tuaj në çast dhe do t'ju rikthehet gjithë energjia...
405293957362
Get refreshed with this sweet Fructal Pear Nectar Glass on its own or add sparkling water to it. A delicious drink that will satisfy your thirst instantly and you will get back all your energy after a drink. You can also pack some of these for a long trip or picnic and make your friends happy. Fructal Pear Nectar Glass is a perfect evening delight with light snacks. Order it today and enjoy it alone or with your friends.

Gota Fruktal Dardha Nektar 200ml

from $2.00 from 1619127566379
Chupa Chups Mega Lollipop (10 copë brenda)

Sold Out

Një kënaqësi e vërtetë për adhuruesit e ëmbëlsirave. Këto ëmbëlsira janë ato që keni ëndërruar ndonjëherë! Një kënaqësi e ëmbël për çdo fëmijë dhe një e preferuar e të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. Ju mund t'i keni këto...
406417244402
A true delight for candy-lovers. These lollipops are what you have ever dreamed of! A sweet treat for every kid and an all-time favourite for any age group. You can have these on the go when your craving something sweet. Order these Chupa Chups Mega Lollipop today and make your kid’s smile sweeter!

Chupa Chups Mega Lollipop (10 copë brenda)

from $18.00 from 1687294738475
Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur) 850G Kallaj

$12.59

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë Zanae Dolmadakia të shijshme. Ky...
53348466731
Zanae Dolmadakia (Stuffed Grape Leaves) 850G Tin - BalkanFresh

Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur)...

from $12.59 from 1745491099691
Brian's Cocktail Sald Cut 1000GR

$6.77

Një kombinim i shijshëm dhe i shëndetshëm i perimeve dhe frutave do t'i bëjë ditët tuaja më të shijshme se kurrë. Ka disa lëndë ushqyese jetike si vitamina, minerale, proteina dhe fibra. Ju mund ta keni këtë sallatë...
406715138290
A delicious combination of vegetables will make your days tastier than ever. You can have this salad on its own or you can relish it with meat staple. Brian's Cocktail Salad Cut is made of vegetables. So, order this yummy cocktail salad and add some flavour to your regular meals.

Brian's Cocktail Sald Cut 1000GR

from $6.77 from 4455317143627
Bukë drekë derri Gavrilovic 150gr

$5.55

Zbuloni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë bukë të shijshme të drekës së derrit Gavrilovic. Mund ta përhapni në bukë ose ta keni me sanduiçe, gjithashtu ta keni me perime dhe mish ose sipër sallatave, mund të provoni disa receta...
406358360306
Discover your culinary skills with this mouthwatering Gavrilovic Pork Luncheon Loaf. You can spread it on bread or have it with sandwiches, also have it with veggies and meats or topping on salads, you can try some delicious recipes with it. Order Gavrilovic Pork Luncheon Loaf today and make your meal yummier!

Bukë drekë derri Gavrilovic 150gr

from $5.55 from 4503477026891
Fasule të bardha maqedonase Brian's Tetovac 1LB

Sold Out

Këto fasule të bardha maqedonase janë të freskëta dhe përmbajnë disa lëndë ushqyese të rëndësishme. Mund t'i keni si recetë me fasule të pjekura ose mund të bëni supë me të. Në Serbi, supa me fasule të bardhë...
53348565035
These Macedonian white beans are fresh and delicious. You can have them as a baked bean recipe or can make soup with it. In Serbia, white bean soup is a popular dish. White bean is an important part of the Balkans’ delicacies. So, order these Brians Tetovac Macedonian White Beans today and prepare those delicious meals.

Fasule të bardha maqedonase Brian's Tetova...

from $5.55 from 4503493148747
Fasule të bardha Reis Dermason 1 kg

Sold Out

Fasulet e bardha Reis Dermason janë të freskëta dhe janë plot me lëndë ushqyese jetike. Përgatitni receta me fasule të pjekura ose bëni supë tradicionale serbe me to. Fasulja e bardhë është një pjesë e rëndësishme e...
53348565035
Reis Dermason White Beans are fresh and are full of vital nutrients. Prepare baked bean recipes or make traditional Serbian soup with them. White bean is an important part of the Balkans’ delicacies. Reis Dermason White Beans are rich sources of magnesium, vitamin B complex, proteins and fibre. So, order these healthy and tasty white beans today to enjoy a healthy life!

Fasule të bardha Reis Dermason 1 kg

from $9.99 from 4512862371915
DonCafe Minas Ground Kafe 500GR

Sold Out

Nëse jeni adhurues i kafesë, kjo është ajo që keni kërkuar gjithmonë. Një përzierje e përsosur e kokrrave të kafesë Minas do ta bëjë mëngjesin tuaj më të ndritshëm dhe do të keni energji për të punuar...
405293957362
If you are a coffee lover, this is what you have always searched for. A perfect blend of Minas coffee beans will make your morning brighter and you will have the energy to work all day long. The aroma of DonCafe Minas Ground Coffee is amazing and has the exact right amount of caffeine in it. These coffee beans are roasted at an accurate temperature to derive the best taste out of them. Order DonCafe Minas Ground Coffee today and experience the taste!

DonCafe Minas Ground Kafe 500GR

from $9.99 from 4669047177291
Detergjent i lëngshëm Ariel me Lenor 1.1L

Sold Out

E vështirë për të hequr njollat ​​e forta nga fustani juaj i preferuar? Provoni këtë detergjent të lëngshëm Ariel me lenor, i krijuar posaçërisht për të hequr njollat ​​e forta vetëm me një larje të vetme. Ju mund...
406717530354
Hard to remove tough stains from your favourite dress? Try this Ariel liquid detergent with lenor, specially developed to remove tough stain just in a single wash. You can use this detergent in a semi and automatic washer. It is powerful, protects colour of the dress and leaves a beautiful fragrance in your clothes after washing. Now, say bye-bye to tough stains and wear whatever, whenever you like!

Detergjent i lëngshëm Ariel me Lenor 1.1L

from $11.11 from 4670902861899
Spread Milka Lajthie 600GR

Sold Out

Bëni një mëngjes të shijshëm me këtë çokollatë kremoze me aromë lajthie. Mund ta përhapni në bukë të thekur me kore ose të bëni sanduiçe të shijshëm me këtë krem ​​lajthie Milka. Është gjithashtu një ëmbëlsirë perfekte...
57647038507
Make a delicious breakfast with this creamy chocolate with hazelnut flavour. You can spread it on crusty toast or make yummy sandwiches with this Milka Hazelnut Spread. It is also a perfect confectionary with wafers or crunchy biscuits. Explore this sumptuous chocolate cream’s taste with different kinds of dessert. Order Milka Hazelnut Spread today and enjoy the experience.

Spread Milka Lajthie 600GR

from $11.11 from 4670917738571
Loading......