Familjare

Familjare

Blini produkte shtëpiake në BalkanFresh

Gjeni gjithçka që ju nevojitet për shtëpinë tuaj në BalkanFresh. Nga produktet e pastrimit te kujdesi personal, ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh shtëpiake për lehtësinë tuaj. Eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë opsione.

Filtro
loader_img
Tenxhere kafeje Emo 4cm

$10.00

Bëni lloje të ndryshme kafeje në këtë tenxhere të mrekullueshme kafeje. Emo Coffee Pot është prej smalti, për këtë arsye përgatit kafen më shpejt dhe ruan shijen origjinale të kafesë. Kjo tenxhere është krijuar posaçërisht për të bërë kafe...
406717530354
Make different kinds of coffee in this amazing coffee pot. Emo Coffee Pot is made of enamel, which is why it prepares coffee faster and keeps the original taste of coffee. This pot is specially developed to make Turkish-style coffee. So order Emo Coffee Pot to make your favorite one in it and enjoy the bright mornings or chilly evenings of the winter.

Tenxhere kafeje Emo 4cm

from $10.00 from 7689234317554
Tenxhere kafeje Emo 6CM

Sold Out

Bëni lloje të ndryshme kafeje në këtë tenxhere të mrekullueshme kafeje. Emo Coffee Pot është prej smalti, për këtë arsye përgatit kafen më shpejt dhe ruan shijen origjinale të kafesë. Kjo tenxhere është krijuar posaçërisht për të...
406717530354
Make different kinds of coffee in this amazing coffee pot. Emo Coffee Pot is made of enamel, which is why it prepares coffee faster and keeps the original taste of coffee. This pot is specially developed to make Turkish-style coffee. So order Emo Coffee Pot to make your favourite one in it and enjoy the bright mornings or chilly evenings of the winter.

Tenxhere kafeje Emo 6CM

from $12.12 from 1007855468587
Tenxhere kafeje Metalac 6cm

$23.99

Bëni lloje të ndryshme kafeje në këtë tenxhere të mrekullueshme kafeje. Tenxherja Metalac Coffee Pot është prej smalti, për këtë arsye përgatit kafen më shpejt dhe ruan shijen origjinale të kafesë. Kjo tenxhere është krijuar posaçërisht për të...
406717530354
Make different kinds of coffee in this amazing coffee pot. Metalac Coffee Pot is made of enamel, which is why it prepares coffee faster and keeps the original taste of coffee. This pot is specially developed to make Turkish-style coffee. So order Metalac Coffee Pot to make your favourite one in it and enjoy the bright mornings or chilly evenings of the winter.

Tenxhere kafeje Metalac 6cm

from $23.99 from 4550078758987
Tenxhere kafeje Metalac 12CM

$29.99

Bëni lloje të ndryshme kafeje në këtë tenxhere të mrekullueshme kafeje. Tenxherja Metalac Coffee Pot është prej smalti, për këtë arsye përgatit kafen më shpejt dhe ruan shijen origjinale të kafesë. Kjo tenxhere është krijuar posaçërisht për të bërë kafe...
406717530354
Make different kinds of coffee in this amazing coffee pot. Metalac Coffee Pot is made of enamel, which is why it prepares coffee faster and keeps the original taste of coffee. This pot is specially developed to make Turkish-style coffee. So order Metalac Coffee Pot to make your favorite one in it and enjoy the bright mornings or chilly evenings of the winter.

Tenxhere kafeje Metalac 12CM

from $29.99 from 7541857091826
Tenxhere kafeje me smalt metalik (bezhë) 4 inç

$15.99

Porositeni këtë tenxhere speciale të smaltit për të bërë ekskluzivisht kafe në të! Tenxherja e kafesë me smalt METALAC përgatit kafenë më shpejt se tenxheret e tjera për shkak të formës dhe materialit të saj. Ju mund të bëni lloje...
406717530354
Order this special enamel pot to make exclusively coffee in it! METALAC Enamel Coffee Pot prepares coffee faster than other pots because of its shape and material. You can make different kinds of coffee, especially Turkish style coffee. This pot will let you have the original flavor and taste of your favorite coffee. Hurry! Order soon and enjoy with your friends over a cup of hot coffee!

Tenxhere kafeje me smalt metalik (bezhë) 4...

from $15.99 from 7635008258290
Tenxhere kafeje me smalt (bezhë) 5 inç

Sold Out

Porositeni këtë tenxhere speciale të smaltit për të bërë ekskluzivisht kafe në të! Tenxherja me smalt METALAC Dzezva e përgatit kafenë më shpejt se tenxheret e tjera për shkak të formës dhe materialit të saj. Ju mund...
406717530354
Order this special enamel pot to make exclusively coffee in it! METALAC Dzezva Enamel Coffee Pot prepares coffee faster than other pots because of its shape and material. You can make different kinds of coffee, especially Turkish style coffee. This pot will let you have the original flavour and taste of your favourite coffee. Hurry! Order soon and enjoy with your friends over a cup of hot coffee!

Tenxhere kafeje me smalt (bezhë) 5 inç

from $18.99 from 7473985224946
Tenxhere kafeje me smalt (bezhë) 5 inç

$29.99

Porositeni këtë tenxhere speciale të smaltit për të bërë ekskluzivisht kafe në të! Tenxherja me smalt METALAC Dzezva e përgatit kafenë më shpejt se tenxheret e tjera për shkak të formës dhe materialit të saj. Ju mund...
406717530354
Order this special enamel pot to make exclusively coffee in it! Metalac Enamel Coffee Pot  prepares coffee faster than other pots because of its shape and material. You can make different kinds of coffee, especially Turkish style coffee. This pot will let you have the original flavour and taste of your favourite coffee. Hurry! Order soon and enjoy with your friends over a cup of hot coffee!

Tenxhere kafeje me smalt (bezhë) 5 inç

from $29.99 from 7911425048818
Tenxhere kafeje me smalt Metalac (Lavanda) 4CM

$15.99

Porositeni këtë tenxhere speciale të smaltit për të bërë ekskluzivisht kafe në të! Tenxherja e kafesë me smalt Metalac përgatit kafenë më shpejt se tenxheret e tjera për shkak të formës dhe materialit të saj. Ju mund të bëni...
65080983595
Tenxhere kafeje me smalt Metalac (Lavanda) 4CM

Tenxhere kafeje me smalt Metalac (Lavanda)...

from $15.99 from 7662865613042
Kafe turke 4cm

$20.99

Kafeja e bën mëngjesin tuaj më të ndritshëm, ndaj mos e humbisni pijen freskuese të mëngjesit për oraret tuaja të ngjeshur! Tani, bërja e llojit tuaj të preferuar të kafesë është më e lehtë dhe më e...
417745109234
Coffee makes your mornings brighter, so never miss your morning refreshment for your busy schedules! Now, making your favourite kind of coffee is easier and quicker with this Turkish Coffee Pot. It looks elegant and made of copper. It prepares coffee faster and keeps the natural flavour of the coffee. This pot is specifically made to prepare Turkish-style coffee. So order Turkish Coffee Pot to make different kinds of coffee.

Kafe turke 4cm

from $20.99 from 1771759206443
Kafe Yuksel 5cm

$13.49

Yuksel prezanton këtë tenxhere kafeje të dobishme, të krijuar posaçërisht për të përgatitur kafe në stilin turk. Kjo tenxhere kafeje mund të jetë prej çeliku inox ose alumini, ndihmon në përgatitjen e shpejtë të kafesë dhe ruan...
417745109234
Yuksel presents this handy coffee pot, specially made to prepare Turkish style coffee. This coffee pot can be made of stainless steel or aluminium, helps to make coffee quickly and keeps the natural flavour of your favourite beverage. This coffee pot can also be made of brass or silver. Order Yuksel Coffee Pot today and keep it in your luggage if you are going for hiking or picnic.

Kafe Yuksel 5cm

from $13.49 from 6072668618932
Gota çaji turk pasabahçe me dorezë të madhe 6 copë

$13.99

Pini një filxhan çaj të shijshëm dhe aromatik në këtë gotë çaji turk me një dorezë të madhe. Kjo dorezë i mban gishtat tuaj të mbrojtur nga nxehtësia e filxhanit. Gjithashtu zvogëlon shanset e spërkatjes së çajit në...
417745109234
Have a cup of delicious and aromatic tea in this Turkish tea glass with a large handle. This handle keeps your fingers protected from the heat of the cup. It also reduces the chances of splashing tea on your clothes. Pasabahce Turkish Tea Glasses with Large Handle come with a set of 6 pieces. They look elegant and classic. Order these glasses now and have a cup of tea with your guests.

Gota çaji turk pasabahçe me dorezë të madh...

from $13.99 from 6884772839604
Gotë çaji Pasabahçe 6 copë

$9.99

Një kënaqësi e përsosur për ata që duan të hyjnë në një bisedë me një gotë çaj! Pasabahce Tea Glass ka një set prej 6 gotash dhe e mban çajin tuaj të nxehtë. Këto gota kanë një pamje...
417745109234
A perfect delight for those who love to get into a conversation with a glass of tea! Pasabahce Tea Glass has a set of 6 glasses and it keeps your tea hot. These glasses have a pale but elegant look and are absolutely ideal for your kitchen. Your guests will be pleased to by having tea in these glasses. Order Pasabahce Tea Glass today and enjoy tea with your friends.

Gotë çaji Pasabahçe 6 copë

from $9.99 from 1639757512747
Loading......