Rusia

Rusia
Filtro
loader_img
Kubikë Sheqeri Dedo Kocka (Secer Kocka) 1000GR

$10.00

Kubat më të mirë të sheqerit që keni ëndërruar ndonjëherë. Dedo Sugar Cubes ose Secer Kocka është bërë në stilin ballkanik. Porositeni këtë paketë ëmbëlsie për të bërë çajin ose kafenë më të mirë. Është një përmirësues...
53348565035
The best sugar cubes that you have ever dreamed of. Dedo Sugar Cubes or Secer Kocka is made in Balkan style. Order this package of sweetness to make the best tea or coffee. It is a real taste enhancer when used in sweet recipes. Dedo Sugar Cubes are made of pure saccharose. To enjoy a flavourful drink order it right now.

Kubikë Sheqeri Dedo Kocka (Secer Kocka) 10...

from $10.00 from 1523100909611
Salsiçe Carnex Grill (Mish Viçi dhe Derri) 900GR

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një burim i mrekullueshëm proteinash,...
405293957362
A wonderful source of protein, made with the finest quality beef and pork, marinated with a special mix of spices. You can have them at any time of the day, will keep your energy to work all day long. You can also make different dishes with it but best served with grilled cheese and loaf. Order this yummy and juicy Carnex Grill Sausage today and enjoy with your friends and family.

Salsiçe Carnex Grill (Mish Viçi dhe Derri)...

from $8.88 from 6682477068468
Rolls Carnex Lean Lakra (Posna Sarma) 400gr

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Nëse ju...
406358360306
If you like traditional recipes, try Carnex Lean Cabbage Rolls. Ready in 10 minutes, this quick yet nutritious meal is made from the highest quality vegetables. Rich in proteins and fiber.

Rolls Carnex Lean Lakra (Posna Sarma) 400gr

from $4.00 from 7564004196594
Loading......