Erëza dhe Erëza

Erëza dhe Erëza
Filtro
loader_img
Qese Vegeta Podravka 500GR

$9.99

Nëse jeni duke kërkuar për një përmirësues shije, ndaloni së lëvizuri tani! Çanta Vegeta Podravka është përbërësi perfekt për recetat tuaja që keni kërkuar gjithmonë. Përgatitni ushqime të shijshme me mish ose perime, thjesht shtoni Vegetën gjatë...
406715138290
If you are searching for a flavour enhancer, stop scrolling now! Podravka Vegeta Bag is the perfect ingredient for your recipes that you have always searched for. Make delicious meals with meat or vegetables, just add Vegeta while cooking and experience the amazing taste in your food. Order Podravka Vegeta Bag today and make your meals yummier with this special blend of spices!

Qese Vegeta Podravka 500GR

from $9.99 from 1026000650283
Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR

$10.29

Bëni gatime të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni vegjetën gjatë gatimit dhe do të përjetoni një shije të këndshme në...
406715138290
Make savoury dishes just by adding Podravka Vegeta to your favourite recipes. Prepare salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and you will experience a mouthwatering taste in your meal. You can add this to any recipe and your preparations will be yummier! Podravka Vegeta Bag does not contain any artificial flavour enhancer.

Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR

from $10.29 from 1026002845739
Qese Vegjeta Podravka 1KG

$16.99

Tani e tutje, vaktet tuaja do të jenë më të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja. Bëni gatime të shijshme me mish derri, viçi ose pule, thjesht spërkatni këtë ofertë të Podravka gjatë gatimit dhe...
406715138290
From now on, your meals will be more delicious just by adding Podravka Vegeta to your recipes. Make delicious dishes with pork, beef or chicken, just sprinkle this offering of Podravka while cooking and your recipe will be flavoursome! Also, you can add Vegeta to soups, stew or pasta recipes. Podravka Vegeta Bag is made of a signature blend of spices that will let you experience a magical taste!

Qese Vegjeta Podravka 1KG

from $16.99 from 1048485756971
Piper i kuq i ëmbël i bluar Vispak (paprika) 100gr

Sold Out

Përgatitni pjata të ngrohta me specin e kuq të ëmbël të bluar Vispak. Ky spec i ëmbël jo vetëm që i shton shije recetave tuaja, por gjithashtu prodhon një teksturë të këndshme në vaktin tuaj. Thjesht shtoni një...
406715138290
Make heartwarming dishes with Vispak Ground Sweet Red Pepper. This sweet pepper not only adds flavour to your recipes but also produce a mouthwatering texture in your meal. Just add a pinch to your favourite soups or make grilled meat with this red pepper and experience the taste of it. Order this 100% natural and fresh ground red pepper to make your recipes yummier.

Piper i kuq i ëmbël i bluar Vispak (paprik...

from $2.69 from 1027191865387
Përzierje erëzash me shkopinj mishi të grirë Podravka Fant 40GR

$1.99

Tani, restoranti është në shtëpinë tuaj! Fant Seasoning Mix për mish të grirë është një përzierje perfekte për të përgatitur pjata të shijshme si bukë mishi dhe skuqura. Ju mund të përgatisni receta të shijshme për çdo rast...
406358360306
Podravka Fant Minced Meat Sticks Seasoning Mix 40GR - BalkanFresh

Përzierje erëzash me shkopinj mishi të gri...

from $1.99 from 1780652015659
Shaker Podravka Vegeta Seasoning Shaker 170GR

Sold Out

Një erëz ideale për të përmirësuar shijen e recetave tuaja. Shaker Podravka Vegeta Seasoning përmban perime të thata dhe një përzierje erëzash. Jo vetëm që i bën pjatat tuaja më të shijshme, por gjithashtu përbëhet nga lëndë ushqyese...
406715138290
An ideal condiment to enhance the taste of your recipes.  Podravka Vegeta Seasoning Shaker contains dried vegetables and a mixture of spices. It not only makes your dishes tastier but it also consists of healthy nutrients. Prepare your delicious salads, heartwarming soups or yummy pasta recipes,  Podravka Vegeta Seasoning Shaker brings out the natural flavour of the dishes.

Shaker Podravka Vegeta Seasoning Shaker 170GR

from $5.89 from 1861512626219
Podravka Vegeta Natyral 300GR

$8.88

Përgatitni receta të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta Natural në pjatat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni Vegetën gjatë gatimit dhe përjetoni shijet natyrale të recetave tuaja. Ai përbëhet nga 30%...
406715138290
Prepare mouthwatering recipes just by adding Podravka Vegeta Natural to your favourite dishes. Make salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and experience the natural tastes of your recipes. It consists of 30% dried vegetables like carrots, onions, leeks and garlic. Podravka Vegeta Natural does not contain any artificial flavour enhancer.

Podravka Vegeta Natyral 300GR

from $8.88 from 1026006548523
Podravka Fant Erëza për Fasule 60GR

$1.99

Përgatitni receta me fasule meksikane, tani në shtëpinë tuaj! Përzierja e erëzave për fasule është bërë me përbërës të cilësisë së lartë dhe erëza të zgjedhura. Shtoni këtë përzierje pikante në recetat tuaja të fasuleve dhe përjetoni shijen e...
406358360306
Prepare Mexican beans recipes, now at your home! Seasoning Mix for Beans is made with high-quality ingredients and selected spices. Add this spicy blend to your beans recipes and experience the savory flavor of your dishes. You can also explore the culinary possibilities of this seasoning mix. So, order Seasoning Mix for Beans right now and get ready to cook heartwarming recipes for your family.

Podravka Fant Erëza për Fasule 60GR

from $1.99 from 1780654669867
Kripë Solana (Krupna) 1 kg

Sold Out

Kripa përmban lëndë ushqyese jetike për trupin tuaj dhe kripa Solana është më e pastërta që do të gjeni gjithmonë. Ai përbëhet nga minerale thelbësore si natriumi, kaliumi dhe kalciumi. Sasia e saktë e duhur e kripës ndihmon...
406715138290
Salt contains vital nutrients for your body and Solana Salt is the purest one you will always find. It consists of essential minerals like sodium, potassium, and calcium. The exact right amount of salt helps the body to function properly. It is also important to make your recipes flavoursome, salt also aids the human body to maintain electrolyte balance and protects from malfunctions. Order Solana Salt to provide your body with proper nutrients.

Kripë Solana (Krupna) 1 kg

from $2.99 from 1674899816491
Fantasia Konzervans 5GR

Sold Out

Një pije freskuese, e lehtë për t'u përgatitur, thjesht përzieni dhe pijeni! Kjo pije e shijshme është bërë nga kastraveci. Mund ta hani me ushqime të lehta për kënaqësitë tuaja të mbrëmjes. Kjo pije e ëmbël jo vetëm...
406715138290
A refreshing beverage, easy to prepare, just mix and drink! This delicious drink is made of cucumber. You can have it with light snacks for your evening delights. This sweet drink will not just refresh you but you will get your energy back. Enjoy Fantasia Konzervans with your friends and family. Hurry and order soon to have a refreshing time with your guests. You can add a splash of sparkle water or soda to it.

Fantasia Konzervans 5GR

from $0.88 from 4634532741195
Aroma Fix Beans Mix (Pasulj) 60GR

$2.00

Gatim i lehtë, i shijshëm Aroma Fix Beans Mix është një kënaqësi për veten në orarin tuaj të ngjeshur. Kjo është bërë nga fasule dhe e kalitur me erëza të njohura. Ju mund ta hani këtë në drekën...
406358360306
Easy cooking, delicious Aroma Fix Beans Mix is a treat for yourself in your busy schedule. This is made of beans and seasoned with signature spices. You can have this in your lunch or make your dinner special with your friends or family. Fix beans mix can be prepared quickly. Also, beans are excellent sources of vitamins and antioxidants. Try this once and you cannot resist ordering it again!

Aroma Fix Beans Mix (Pasulj) 60GR

from $2.00 from 4633938493515
Fantasia Vinobran 10GR

Sold Out

Keni nevojë të ruani ushqimin për kohën më të gjatë? Nëse po, po shikoni artikullin e duhur tani. Provoni Fantasia Vinobran për të ruajtur frutat ose perimet tuaja. Duhet të përdorni 1 gram për 1 kg fruta...
406715138290
Do you need to preserve food for the longest time? If yes, you are looking at the right item right now. Try Fantasia Vinobran to preserve your fruits or vegetables. You need to use 1 gram for 1kg of fruits or vegetables. Fantasia Vinobran contains potassium metabisulphite that keeps the vegetables fresh. Order this today and enjoy fresh vegetables with Fantasia Vinobran. Follow the instructions carefully.

Fantasia Vinobran 10GR

from $0.88 from 4634531070027
Loading......