Sllovenia

Sllovenia
Filtro
loader_img
Sale Pate pule Argeta 95gr
Pate pule Argeta 95gr

Sold Out

Lloji i pulës Argeta ka përhapur një eksperiencë të shijshme që nga viti 1967. Kjo përhapje e shijshme e pulës është bërë nga mish pule, qumësht, proteina soje cilësore dhe e kalitur me një përzierje të veçantë erëzash,...
406715138290
Argeta chicken spread has been spreading a delicious experience since 1967. This mouthwatering chicken spread is the perfect staple in your pantry. From morning to evening, you can have this yummy chicken pate for a different course of meals. Especially for your busy schedule.

Pate pule Argeta 95gr

from $3.50 from 1025904476203
Sale Spread pule pikante Argeta 95gr
Spread pule pikante Argeta 95gr

$3.50 $3.99

Llak i shijshëm i pulës, i bërë nga mish pule cilësore, qumësht, proteina soje dhe i kalitur me një përzierje erëzash. Pa konservues dhe përmirësues të shijes. Mund ta keni si meze ose për drekën tuaj, duke e...
406715138290
Delicious chicken spread, made of premium quality chicken meat, milk, soy protein, and seasoned with a blend of spices. Without preservatives and flavour enhancers. You can have this as an appetizer or for your lunch, spreading on bread, toast or sandwiches. Mouthwatering Argeta chicken pate is more useful when you have a busy lifestyle. To enjoy with your family, order this yummy spicy chicken spread now and experience the taste!

Spread pule pikante Argeta 95gr

from $3.50 from 1025916272683
Sale Pate Argeta Tuna 95GR
Pate Argeta Tuna 95GR

Sold Out

Pateja me ton Argeta është një meze perfekte, mund t'i hani edhe për drekën tuaj, të përhapur në bukë ose sanduiçe, veçanërisht të destinuara për një mënyrë jetese të ngarkuar. Kjo recetë e shijshme e përhapjes së tonit...
406715138290
Argeta tuna pate is a perfect appetizer, you can also have them for your lunch, spreading on bread or sandwiches, especially purposeful for a busy lifestyle. This delicious recipe of tuna spread is made with high-quality tuna fish, seasoned with a blend of distinct spices, without preservatives and flavour enhancers. Argeta tuna spread will make your meals yummier. Order this mouthwatering tuna pate today and your meals will be tastier than ever!

Pate Argeta Tuna 95GR

from $4.00 from 1025895661611
Boronica Fructal Aron Superior 1L

$6.67

Përjetoni këtë kënaqësi të ëmbël me mëngjesin tuaj të mëngjesit. Fructal Blueberry Aron Superior është bërë nga boronica 100% natyrale të freskëta dhe ka një shije të shijshme. Hani atë për trajtimin tuaj të mbrëmjes me ushqime të...
405293957362
Experience this sweet delight with your morning breakfast. Fructal Blueberry Aron Superior is made of 100% natural fresh blueberries and has a delicious taste. Have it for your evening treat with light snacks and refresh yourself. Fructal Blueberry Aron Superior will quench your thirst instantly. It has several nutritional benefits too, like vitamins and minerals. You can also use it as the base of your morning smoothie.

Boronica Fructal Aron Superior 1L

from $6.67 from 1026066382891
Nektar Superior Pjeshke Fruktal 1L

$4.00

Një kënaqësi e vërtetë në tryezën tuaj të mëngjesit! Fructal Peach Superior Nectari është bërë nga pjeshkë të freskëta. Mund ta keni më vete ose t'i shtoni ujë të gazuar. Nektari Superior i Pjeshkës Fructal i shton një...
405293957362
A true delight on your breakfast table! Fructal Peach Superior Nectar is made of fresh peaches. You can have it on its own or add sparkling water to it. Fructal Peach Superior Nectar adds a sweet and tangy flavour to the juice which is nutritious for your health. Also, you can add this as a base to your morning yogurt smoothie. You can also take it for a long trip with your friends and enjoy it with everyone!

Nektar Superior Pjeshke Fruktal 1L

from $4.00 from 1026048819243
Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

$4.00

Një pije freskuese e shijshme, Kolinska Jupi është një pije e gazuar me shije portokalli pa kafeinë, një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet tuaja. Mund ta shtoni këtë si bazë të një mikser kokteji. Shijojeni këtë në çdo...
405293957362
A deliciously refreshing drink, Kolinska Jupi is a caffeine-free orange flavoured fizzy beverage, a perfect delight for your evenings. You can add this as a base of a cocktail mixer. Enjoy this on any occasion and don’t forget to share it with your friends. Kolinska Jupi has a sweet and tangy flavour that will refresh you instantly. A constant juice in your refrigerator. Order today to enjoy anytime you like!

Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

from $4.00 from 1048571314219
Jupi Cockta 1.5LT

Sold Out

Pije freskuese sllovene që mund ta përdorni për të bërë kokteje të ndryshme. Jupi Cockta përbëhet nga 11 lloje të ndryshme barishtesh, trëndafili i qenve, portokalli dhe limoni. Një pije e vazhdueshme për festën tuaj në shtëpi....
405293957362
Slovenian soft drink that you can use to make different cocktails. Jupi Cockta is made of 11 different kinds of herbs, dog rosehip, orange and lemon. A constant drink for your house party. Your guests will enjoy this sweet and fizzy drink too. Jupi Cockta does not contain caffeine. It will satisfy your thirst and leave a sweet aftertaste. Order it right now and refrigerate to enjoy a chilly drink with your favourite snacks!

Jupi Cockta 1.5LT

from $4.00 from 1281199177771
Sale Pate Salmon Argeta 95GR
Pate Salmon Argeta 95GR

$4.00 $4.44

Peshku salmon i cilësisë premium, i kalitur me një përzierje pikante, kjo pate salmoni e shijshme është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për dollitë ose sanduiçet tuaja. Ky salmon i konservuar është më i dobishëm kur duhet të...
406715138290
Premium quality salmon fish, seasoned with a spicy blend, this mouthwatering salmon pate is what you have ever dreamed of for your toasts or sandwiches. This canned salmon spread is more useful when you have to maintain a busy schedule. Easy on-the-go meal, you can also have it as an appetizer. Zero added preservatives and without flavour enhancers. Order this delicious salmon pate today and spread happiness in your meals!

Pate Salmon Argeta 95GR

from $4.00 from 1025909751851
Nektar Dardhe Fruktal 1L

$4.00

Ndiheni të lodhur pas një dite të gjatë stresuese? Provoni Fructal Pear Nectar më vete ose shtoni pak ujë të gazuar. Ai do t'ju shuajë menjëherë etjen dhe do të ndiheni absolutisht të freskët. Mund të keni disa...
405293957362
Feeling tired after a long stressful day? Try Fructal Pear Nectar on its own or add a splash of sparkling water. It will instantly quench your thirst and you will feel absolutely refreshed. You can have some cookies with it to satisfy your hunger. Fructal Pear Nectar makes an excellent base for yogurt smoothies or fruit smoothies. It has several nutritional benefits and a delicious flavour. Enjoy it with your friends and family.

Nektar Dardhe Fruktal 1L

from $4.00 from 1674908368939
Tepsi për pjekje të thellë me smalt Emo 40CM

$41.11

Tani tregoni aftësitë tuaja të kuzhinës duke bërë ëmbëlsira dhe sufla të shijshme në këtë tepsi të mahnitshme të thellë pjekjeje. Kjo tepsi gatuhet më shpejt pasi është prej smalti dhe e shpërndan masën në mënyrë të barabartë...
406717530354
Now show your culinary skills by making delicious cakes and souffles in this amazing round deep baking tray. This tray cooks faster as it is made of enamel and spreads the mixture equally on its surface. Prepare yummy recipes like pies and cakes in it and amaze your guests. Emo Enamel Deep Baking Tray is perfect to make lasagna too, so don’t wait, order it soon!

Tepsi për pjekje të thellë me smalt Emo 40CM

from $41.11 from 1371354267691
Nektar Fruktal Luleshtrydhe 1L

Sold Out

Ky nektar i ëmbël i luleshtrydheve rrjedh nga luleshtrydhet e freskëta 100% natyrale, me zero kimikate të shtuara. Konsumojeni vetë ose shtoni si bazë për smoothie-t e frutave të mëngjesit. Ky lëng i shijshëm ka disa lëndë...
405293957362
This sweet strawberry nectar is derived from 100% natural fresh strawberries, with zero added chemicals. Have it on its own or add it as a base for your morning fruit smoothies. This delicious juice has several nutrients like minerals and vitamins. It will refresh you instantly on hot summer evenings. It is a perfect drink for any occasion. Enjoy it alone or with your friends. You can also add some sparkling water to enhance the flavour.

Nektar Fruktal Luleshtrydhe 1L

from $4.00 from 4626079875147
Kolinska Jupi (Xham) .25L

$2.00

Një pije freskuese pa kafeinë, e bërë me sheqer, lëng portokalli dhe acid citrik është një bazë e përkryer për smoothie-t tuaja të mëngjesit ose mikserin e koktejve. Kolinska Jupi do të kënaqë etjen tuaj menjëherë dhe...
405293957362
A caffeine-free refreshing drink, made of sugar, orange juice and citric acid is a perfect base for your morning smoothies or cocktail mixer.  Kolinska Jupi will satisfy your thirst instantly and has a sweet taste. It is a perfect delight for the summer evenings with light snacks. Carbonated drink that can be enjoyed on any occasion.

Kolinska Jupi (Xham) .25L

from $2.00 from 1027220865067
Loading......