Switzerland

Switzerland
Filtro
loader_img
Sode me limon të hidhur Schweppes 1.5LT

$7.49

Kjo ofertë e Schweppes jo vetëm që do t'ju shuajë etjen, por do të shëroheni plotësisht nga lodhja! Soda e hidhur e limonit Schweppes përmban kininë dhe lëng limoni të freskët që do t'ju freskojë plotësisht dhe...
405293957362
This offering of Schweppes will not just quench your thirst but you will fully recover from your tiredness! Schweppes Bitter Lemon Soda contains quinine and fresh lemon juice that will fully refresh you, and you’ll be able to function for a longer time. You can add this tangy fizzy drink to cocktails or simply dilute it in syrup to enjoy with light snacks. Try this delicious lemon drink and satisfy your thirst.

Sode me limon të hidhur Schweppes 1.5LT

from $7.49 from 1088255721515
Schweppes Bitter Limon (Kanose) 330ml

$3.99

Pijet Schweppes kanë plotësuar etjen tuaj që nga viti 1783. Kjo pije e gazuar përgatitet me kininë dhe limon të freskët. Nëse preferoni një shije të hidhur, kanaçe me limon të hidhur Schweppes është freskuesi i përsosur...
405293957362
Schweppes drinks have been satisfying your thirst since 1783. This carbonated drink is prepared with quinine and fresh lemons. If you prefer a bittersweet taste, Schweppes Bitter Lemon Can is the perfect refreshment for you. You can add this tangy fizzy drink to cocktails or simply dilute it in syrup to enjoy with light snacks. Order Schweppes Bitter Lemon Can right now and experience the taste of it!

Schweppes Bitter Limon (Kanose) 330ml

from $3.99 from 1866813243435
Sode me limon të hidhur Schweppes 500 ml

$3.99

Tani, shijoni mocktailet dhe koktejet tuaja të preferuara me këtë sodë të ëmbël dhe të thartë Schweppes Bitter Lemon. Kjo pije e gazuar përmban kininë dhe ekstrakt limoni të freskët që do t'ju shuajë etjen dhe do...
405293957362
Now, enjoy your favourite mocktails and cocktails with this sweet and sour Schweppes Bitter Lemon Soda. This carbonated drink contains quinine and fresh lemon extract that will quench your thirst and you will be fully refreshed! You can also use it as a base for your morning smoothies or simply enjoy it with gin and cucumber.

Sode me limon të hidhur Schweppes 500 ml

from $3.99 from 1088257327147
Thomy Majonezë Glass 250gr

Sold Out

Tani, bëni recetat tuaja të makaronave më të shijshme me Thomy Mayonese Glass. Me të mund të përgatisni edhe sallata të shijshme dhe receta mishi. Kjo majonezë është bërë me përbërësit më të mirë si të...
406715138290
Now, make your pasta recipes yummier with Thomy Mayonnaise Glass. You can also prepare delicious salads and meat recipes with it. This mayonnaise is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A savoury Swiss preparation, popular among the European countries will add extra flavour to your meals.

Thomy Majonezë Glass 250gr

from $9.49 from 6573608009908
Majonezë Thomy Delikatess 200 g

Sold Out

Një përforcues i shijes, majoneza Thomy Delikatess është e përkryer për t'u shtuar në sallata, receta mishi dhe sanduiçe. Me këtë majonezë mustardë mund të përgatisni edhe kuzhina të shijshme. Është bërë me përbërësit më të mirë...
406715138290
A flavoursome taste enhancer, Thomy Delikatess Mayonnaise is perfect to add to salads, meat recipes and sandwiches. You can also prepare delicious cuisines with this mustard mayonnaise. It is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A yummy Swiss preparation, try this once and make a permanent place for it in the pantry.

Majonezë Thomy Delikatess 200 g

from $8.39 from 6181929910452
Majonezë Thomy Delikatess 165G

Sold Out

Një përforcues i shijes, majoneza Thomy Delikatess është e përkryer për t'u shtuar në sallata, receta mishi dhe sanduiçe. Me këtë majonezë mustardë mund të përgatisni edhe kuzhina të shijshme. Është bërë me përbërësit më të mirë si të verdhën...
53348466731
A flavoursome taste enhancer, Thomy Delikatess Mayonnaise is perfect to add to salads, meat recipes and sandwiches. You can also prepare delicious cuisines with this mustard mayonnaise. It is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A yummy Swiss preparation, try this once and make a permanent place for it in the pantry.

Majonezë Thomy Delikatess 165G

from $7.89 from 7625760735474
Nescafe 3 në 1 Kafe e çastit (klasike) Paketa teke 462 GR

Sold Out

Mos e humbisni kurrë kafen tuaj të mëngjesit me këto Pako Kafe Nescafe 3 në 2! Tani e tutje bëni kafen tuaj në lëvizje! Përzihet me kokrra kafeje të pjekura dhe ka shijen e përsosur aromatike, adhuruesit e...
405293957362
Never miss your morning coffee with these Nescafe 3 in 2 Coffee Packets! From now on make your coffee on the go! It is blended with roasted coffee beans and has the perfect aromatic taste, the coffee lovers will be amazed after having a cup of this delicious coffee. Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends!

Nescafe 3 në 1 Kafe e çastit (klasike) Pak...

from $17.99 from 7573259878642
Nescafe 3 në 1 Kafe e çastit (e fortë) Pako teke 476 GR

$17.77

Mos e humbisni kurrë kafen tuaj të mëngjesit me këto Pako Nescafe 3 në 1 kafeje të çastit! Tani e tutje bëni kafen tuaj në lëvizje! Përzierje e fortë e kokrrave të pjekura të kafesë për shijen e...
405293957362
Never miss your morning coffee with these Nescafe 3 in 1 Instant Coffee Packets! From now on make your coffee on the go! It is blended with roasted coffee beans and has the perfect aromatic taste, the coffee lovers will be amazed after having a cup of this delicious coffee. Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends!

Nescafe 3 në 1 Kafe e çastit (e fortë) Pak...

from $17.77 from 7573269807346
Nescafe 3 në 1 Kafe të çastit (klasike) Paketa teke 165 GR

Sold Out

Mos e humbisni kurrë kafen tuaj të mëngjesit me këto Pako Kafe Nescafe 3 në 2! Tani e tutje bëni kafen tuaj në lëvizje! Përzihet me kokrra kafeje të pjekura dhe ka shijen e përsosur aromatike, adhuruesit...
405293957362
Never miss your morning coffee with these Nescafe 3 in 2 Coffee Packets! From now on make your coffee on the go! It is blended with roasted coffee beans and has the perfect aromatic taste, the coffee lovers will be amazed after having a cup of this delicious coffee. Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends!

Nescafe 3 në 1 Kafe të çastit (klasike) Pa...

from $5.99 from 7873969357042
Nescafe Gold (Pako teke) 40GR

$7.49

Mos e humbisni kurrë kafen tuaj të mëngjesit me këto Pako Nescafe Gold! Tani e tutje bëni kafen tuaj në lëvizje! Përzihet me kokrra kafeje të pjekura dhe ka shijen e përsosur aromatike, adhuruesit e kafesë do...
405293957362
Never miss your morning coffee with these Nescafe Gold Packets! From now on make your coffee on the go! It is blended with roasted coffee beans and has the perfect aromatic taste, the coffee lovers will be amazed after having a cup of this delicious coffee. Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends!

Nescafe Gold (Pako teke) 40GR

from $7.49 from 7873966440690
Nescafe 3 në 1 Frappe (Pako të vetme) 448 GR

$17.77

Mos e humbisni kurrë kafen tuaj të mëngjesit me këto Pako Nescafe 3 në 1 Frappe! Tani e tutje bëni kafen tuaj në lëvizje! Përzierje e fortë e kokrrave të pjekura të kafesë për shijen e përsosur...
405293957362
Never miss your morning coffee with these Nescafe 3 in 1 Frappe Packets! From now on make your coffee on the go! Strong blend of roasted coffee beans for the perfect aromatic taste, the coffee lovers will be amazed after having a cup of this delicious coffee. Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends!

Nescafe 3 në 1 Frappe (Pako të vetme) 448 GR

from $17.77 from 7873965064434
Nescafe 3 në 1 Kafe të çastit (klasike) Paketa teke 165 GR

$16.99

Mos e humbisni kurrë kafen tuaj të mëngjesit me këto Pako Kafe Nescafe 3 në 2! Tani e tutje bëni kafen tuaj në lëvizje! Përzihet me kokrra kafeje të pjekura dhe ka shijen e përsosur aromatike, adhuruesit...
405293957362
Never miss your morning coffee with these Nescafe Classic! From now on make your coffee at home! It is blended with roasted coffee beans and has the perfect aromatic taste, the coffee lovers will be amazed after having a cup of this delicious coffee. Serve it with your favorite snacks and make some memorable moments with your friends!

Nescafe 3 në 1 Kafe të çastit (klasike) Pa...

from $16.99 from 7920303046898
Loading......