Çaj

Çaj
Filtro
loader_img
Qese çaji Franck Kamomili 20GR

$2.00

A jeni adhurues i çajit? Nëse po, ky është çaji më i mirë që keni menduar ndonjëherë të pini! Provoni qeskat e shijshme të çajit Franck Kamomili dhe bëni mbrëmjet tuaja të veçanta. Është një burim i pasur...
53868855339
Are you a tea-lover? If yes, this is the best tea you have ever thought to have! Try delicious Franck Chamomile Tea Bags and make your evenings special. It is a rich source of antioxidants and an effective drink for stomach aches. You can also have this tea if you are suffering from insomnia. Aromatic chamomile tea will make your mornings brighter. Order Franck Chamomile Tea Bags and relax with a cup of warm tea.

Qese çaji Franck Kamomili 20GR

from $2.00 from 4417112899659
Qese çaji me nenexhik Franck 20GR

$2.22

Nëse ju pëlqejnë shijet e ndryshme të çajit, provoni një herë qeset e çajit të mentës Franck dhe nuk mund t'i rezistoni një pije tjetër prej tij! Qeset e çajit të mentës Franck ofrojnë shumë përfitime ushqyese....
53868855339
If you love different flavours of tea, try Franck Mint Tea Bags once and you cannot resist another drink of it! Franck Mint Tea Bags will become a staple in your pantry. Order it now and drink daily.

Qese çaji me nenexhik Franck 20GR

from $2.22 from 1027210018859
Qese çaji Franck Rose Hip (Sipak) 60GR

$2.22

Çaj i shijshëm dhe aromatik që do t'i bëjë mëngjeset tuaja më energjike. Pini një filxhan çdo ditë dhe zemra juaj do të sigurohet nga shumë sëmundje. Qeset e çajit 100% natyral Frankk Rose Hip (Sipak) janë burime...
53868855339
If you love different flavours of tea, try Franck Rose Hip once and you cannot resist another drink of it! Franck Rose Hip Tea Bags will become a staple in your pantry. Order it now and drink daily.

Qese çaji Franck Rose Hip (Sipak) 60GR

from $2.22 from 6915808198836
Qese çaji Franck Forest Fruit (Šumsko Voće) 55GR

$4.00

Nëse keni një shije për çajin bimor, ky është çaji më cilësor dhe do të kënaqë etjen tuaj! Ky çaj i shijshëm është një përzierje e gjetheve të çajit bimor, gjetheve të manaferrës, trëndafilit dhe luleve të hibiskut....
53868855339
If you have a taste for herbal tea, this is the finest quality tea and will satisfy your thirst! This delicious tea is a blend of herbal tea leaves, blackberry leaves, rosehips, and hibiscus flowers. These leaves are the reasons behind the aromatic flavour of this tea. You can have this tea warm or with ice. Franck Forest Fruit (Šumsko Voće) will make your mornings and evenings always special.

Qese çaji Franck Forest Fruit (Šumsko Voće...

from $4.00 from 6915813933236
Caykur Organic Hemsin Tea 400GR

$12.00

Caykur Organic Hemsin Tea nuk është vetëm çaj, por kujdeset edhe për shëndetin tuaj. Plot me antioksidantë, ky çaj i shijshëm do ta bëjë çdo ditë tuajën të veçantë. Nëse jeni adhurues i çajit, kjo duhet të jetë...
53868855339
165.	Caykur Organic Hemsin Tea 400GR Caykur Organic Hemsin Tea is not just tea but it takes care of your health too. Full of antioxidants, this tasty tea will make your every day special. If you are a tea lover, this must be your first choice, 100% natural with zero added chemicals, Caykur Organic Hemsin Tea is a true delight from Turkey. To enjoy with your family, order this nutritious and delicious tea right now.

Caykur Organic Hemsin Tea 400GR

from $12.00 from 7491482976498
Ahmad Tea Çaj Ceylon Opa (Çaj i lirshëm) 450GR

Sold Out

Nëse jeni adhurues i çajit, provoni këtë çaj të shijshëm dhe të mirë nga Londra. Kjo kuti e kuqe me çaj të lirshëm përmban gjethet më të mira dhe më të mëdha të çajit nga kodra e...
53868855339
If you are a tea-lover, try this flavoured, fine tea from London. This red box of loose tea contains the finest and largest tea leaves from the hillside of Ceylon. You can have this tea with milk or lemon and discover different yet delicious tastes out of it. This English tea is also an excellent gift to your family and friends. So, experience this epitome of taste on different occasions.

Ahmad Tea Çaj Ceylon Opa (Çaj i lirshëm) 4...

from $11.11 from 6600860893364
Ahmad Tea Çaj i Zi Ceylon 40GR

$4.88

A jeni adhurues i çajit? Nëse po, nuk mund t'i rezistoni dot këtij çaji të kultivuar me shije të artë! Këto thasë çaji përmbajnë disa nga çajrat e shkëlqyer nga kodrat e Ceilonit. Në çdo paketë të...
53868855339
Are you a tea-lover? If yes, you cannot resist having this flavoured, golden coloured tea! These teabags are contained of some of the excellent teas from the hillsides of Ceylon. In every package of Ahmad Ceylon teabags, there are 20 pieces of them. This is a perfect gift for your friends and family as a token from London. Order these teabags today and make your days deliciously elegant.

Ahmad Tea Çaj i Zi Ceylon 40GR

from $4.88 from 6554054688948
Çaj turk Caykur Filiz Loose 500GR

$8.88

Çaji i zi më i shijshëm nga rajoni i detit të zi, ky çaj turk është i famshëm në mbarë botën. Nëse jeni adhurues i çajit dhe nuk e keni provuar tashmë këtë çaj të shijshëm, porosisni...
53868855339
The tastiest black tea from the region of the black sea, this Turkish tea is famous throughout the world. If you are a tea lover and haven’t tried this delicious tea already, order it right now and you will be amazed by every sip of it. This Caykur Filiz Loose Turkish Tea is full of antioxidants and made without any preservatives. The tea leaves are grown without any chemicals too. Order this 100% natural Turkish tea today.

Çaj turk Caykur Filiz Loose 500GR

from $8.88 from 6600895037620
ATC çaj mali 40GR

$4.00

Ky çaj i shkëlqyer mali është jashtëzakonisht ushqyes. Ka disa veti medicinale dhe ju mban të shëndetshëm. Nëse jeni adhurues i çajit, provoni këtë çaj të shijshëm, aromatik. 100% organik, me zero kimikate të shtuara, ky çaj...
53868855339
If you are a tea-lover, try this delicious, aromatic tea. Premium quality, ATC mountain tea is popular in the Mediterranean countries. Enjoy it on a cold evening or serve it to your guests. Just boil some hot water and enjoy. So, order this tea today and taste the flavour of the mountain!

ATC çaj mali 40GR

from $4.00 from 1432693342251
Çaj Brian's Linden (Caj od Lipa) 50GR

$5.00

Ky çaj i shkëlqyer mali është jashtëzakonisht ushqyes. Ka disa veti medicinale dhe ju mban të shëndetshëm. Nëse jeni adhurues i çajit, provoni këtë çaj të shijshëm, aromatik. 100% organik, me zero kimikate të shtuara, ky çaj bliri ndihmon në...
53868855339
This excellent mountain tea is delicious and aromatic. Premium quality, Brian's Linden Tea is popular in the Mediterranean countries. Pour a glass for yourself or your guests and they will be asking for more. Just boil water and enjoy. So, order this tea today and taste the flavor of the mountain!

Çaj Brian's Linden (Caj od Lipa) 50GR

from $5.00 from 7815579566322
Çaj Demi Loose Kamomil 40GR

$3.33

Kujdesuni mirë për shëndetin tuaj duke pirë çaj kamomili Demi Loose çdo ditë. Përgatiteni paraprakisht ose bëni një filxhan të vetëm për veten tuaj. Shërbejeni në festën tuaj të radhës dhe të ftuarit tuaj do t'ju kërkojnë...
53868855339
Enjoy this Demi Loose Chamomile Tea every day. Prepare it in advance or make a single cup for yourself. Serve it at your next party and your guests will be asking you for more. Just boil hot water and enjoy. Order Demi Loose Chamomile Tea and have a wonder day!

Çaj Demi Loose Kamomil 40GR

from $3.33 from 7847995212018
Çaj mali Koro Loose 50GR

$5.00

Ky çaj i shijshëm aromatik mali është jashtëzakonisht ushqyes. Ka disa veti medicinale dhe ju mban të shëndetshëm. Nëse jeni adhurues i çajit, provoni këtë çaj mali 100% natyral, me zero kimikate të shtuara, që ndihmon në...
53868855339
This delicious aromatic Koro Loose Mountain Tea is amazing. It has a delicious flavor that will have you coming back for more. Boil some hot water, maybe drizzel some sweet honey. Enoy it on a cold enevning. So, order Koro Loose Mountain Tea today and taste the flavour of the mountain!

Çaj mali Koro Loose 50GR

from $5.00 from 4427054776395
Loading......