Shtetet e Bashkuara

Shtetet e Bashkuara
Filtro
loader_img
Misri i bardhë Polar 25LB

$29.99

Një përbërës jetik për të bërë bukë pule të skuqur dhe bukë misri, ju gjithashtu mund të përgatisni biskota të shijshme me Miell misri të bardhë Polar. Ndihmon për të bërë një shtresë krokante jashtë recetave tuaja...
53348565035
A vital ingredient to make fried chicken and cornbread, you can also prepare delicious biscuits with Polar White Corn Meal. It helps to make a crunchy layer outside your fried recipes. A popular ingredient for traditional American recipes. Polar White Corn Meal makes your food yummier.

Misri i bardhë Polar 25LB

from $29.99 from 1026044231723
Balkan Bites Cheese Rolls 300GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$12.22

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një ndeshje perfekte për kafenë ose çajin tuaj,...
53348565035
A perfect match for your coffee or tea, Balkan Bites Cheese Rolls are made of sweet and creamy ricotta cheese and tangy flavoured feta cheese inside of crunchy phyllo swirl. These delicious cheese rolls are absolutely ideal for breakfast or evening snacks. The reasons behind these cheese rolls’ yummy flavour are premium quality ingredients, like unbleached flour, genuine butter and olive oil.

Balkan Bites Cheese Rolls 300GR- **NY, NJ,...

from $12.22 from 1096666906667
Pulë të freskët hallall Bolonja 1LB

$11.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një vakt i shijshëm dhe i...
405293957362
A delicious, easy on-the-go meal for those who have a busy lifestyle. Halal Fresh Chicken Bologna is made with the finest quality chicken and a signature blend of spices. Your kids will also love this savory cooked dish for their breakfast or lunch. An excellent source of protein can be enjoyed on any occasion. You can also grill or pan sear this chicken bologna to bring out its different flavours.

Pulë të freskët hallall Bolonja 1LB

from $11.00 from 1096632303659
Cheetos Draculinia 100gr

$4.44

Një e preferuar e të gjitha kohërave të fëmijëve tuaj, patatina krokante, e shijshme me shije djathi dhe domate. Cheetos Draculinia janë bërë nga patate të freskëta me një përzierje të veçantë të shijeve të djathit. Një rostiçeri e shijshme...
57646383147
An all-time favorite of your kids, crunchy potato chips, delicious with cheese and tomato flavor. Cheetos Dracoulinia are made of fresh potatoes with a signature blend of cheesy flavors. A yummy evening snack for you and your family. You can also have this whenever you are hungry, great munchies. Order to enjoy with your family on the movie nights!

Cheetos Draculinia 100gr

from $4.44 from 6747924988084
Balkan Bites Spinach & Cheese Rolls 300GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Rikota e ëmbël dhe kremoze...
53348565035
Sweet and creamy ricotta and tangy feta cheese with spinach inside hand-stretched crunchy phyllo dough layers outside will make a perfect match for your coffee as evening snacks. You can also have these phyllo swirls as your dessert. Balkan Bites Spinach & Cheese Rolls are made of premium quality materials, unbleached flour, authentic butter and extra-virgin olive oil. Order these delicious bureks today and share them with your close ones.

Balkan Bites Spinach & Cheese Rolls 30...

from $12.22 from 7619315859698
Cheetos Pacotinia me djathë 125gr

$5.00

Një e preferuar e të gjitha kohërave të fëmijëve tuaj, patatina krokante, e shijshme me aromë djathi. Cheetos Pacotinia janë bërë nga patate të freskëta me një përzierje të veçantë të shijeve të djathit. Një rostiçeri e shijshme mbrëmjeje...
57646383147
An all-time favorite of your kids, crunchy potato chips, delicious with cheese flavor. Cheetos Pacotinia are made of fresh potatoes with a signature blend of cheesy flavors. A yummy evening snack for you and your family. You can also have this whenever you are hungry, great munchies. Order to enjoy with your family on the movie nights!

Cheetos Pacotinia me djathë 125gr

from $5.00 from 7705958973682
Qepe për tufë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$1.99

Nëse jeni duke kërkuar për një perime të shëndetshme dhe të shijshme, Scallions janë absolutisht perfekte për të përgatitur një sallatë ose për të zbukuruar recetat tuaja të pjekura në skarë. Këto qepë të freskëta janë burime...
405293957362
If you are searching for a healthy and tasty vegetable, Scallions are absolutely perfect to prepare a salad or garnish your grilled recipes. These fresh scallions are great sources of vitamin B-complex, vitamin C and several vital vitamins. Full of antioxidants, scallions protect your bones and muscles. This vegetable is rich in fibre. Order Scallions today and prepare nutritious recipes.

Qepe për tufë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

from $1.99 from 6890924179636
Piper i kuq i grimcuar BalkanFresh 30gr

$1.11

Ky spec i kuq i grimcuar do t'i shtojë një shije pikante recetave tuaja me një aromë të këndshme. Mund t'i shtoni gjatë gatimit ose t'i spërkatni sipër gjatë zbukurimit. Specat e kuq të cilësisë premium zgjidhen...
406715138290
This crushed red pepper will add a spicy flavour to your recipes with a mouthwatering aroma. You can add them while cooking or sprinkle them on top while garnishing. The premium quality red peppers are handpicked and dried through a long process. These peppers contain a fair amount of protein and regulate the level of sugar in the blood. Also, these are natural sources of iron and nourishes the immune system of the body.

Piper i kuq i grimcuar BalkanFresh 30gr

from $1.11 from 6097704059060
Gjethet e hardhisë Orlando 1 LB (të mëdha)

$11.49

Bëni receta tradicionale turke dhe greke me gjethet e hardhisë Orlando. Këto gjethe rrushi janë mbledhur nga hardhi të freskëta dhe organike. Mund ta keni si meze ose ta mbushni me mish të bluar, hudhër dhe një...
53348466731
Make traditional Turkish and Greek recipes with Orlando Vine Leaves. These grape leaves are picked from fresh and organic vines. You can have it as an appetizer or stuff it with ground meat, garlic and a blend of spices. Also, boil it with herbs and veggies and serve with a drizzle of pepper and olive oil. Order Orlando Vine Leaves and make new recipes for your family.

Gjethet e hardhisë Orlando 1 LB (të mëdha)

from $11.49 from 1086172364843
Vineripe domate për copë *** VETËM DORGIM NË NYC***

$1.45

Domatja është një burim i pasur i lëndëve ushqyese jetike. Ai përmban vitaminë B, C dhe E. Domatet mbrojnë shëndetin tuaj nga radikalet e lira dhe gjenerojnë antioksidantë për të parandaluar disa sëmundje. Domatet gjithashtu kanë kalium...
405293957362
Tomato is a rich source of vital nutrients. It contains vitamin B, C and E. Tomatoes protect your health from free radicals and generate antioxidants to prevent several diseases. Tomatoes also have potassium and lycopene that boost your immunity system. You can also prepare heartwarming recipes with tomatoes like soups and salads. Order tomatoes today and prepare healthy meals for your family.

Vineripe domate për copë *** VETËM DORGIM ...

from $1.45 from 6890917363892
Kastravec për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

$1.11

Nëse jeni të ndërgjegjshëm për shëndetin, duhet të hani një kastravec çdo ditë. Ai ul presionin e gjakut, rrit hidratimin në trupin tuaj. Kastraveci përmban një sasi të lartë të antioksidantëve. Është gjithashtu një burim i shkëlqyeshëm...
405293957362
If you are health-conscious, you must eat a cucumber every day. It lowers blood pressure, increases hydration in your body. Cucumber contains a high amount of antioxidants. It is also a great source of vitamin K, potassium, magnesium, reduces a fair amount of bad cholesterol if taken regularly. You can make delicious pickles with cucumber which is a yummy side dish.

Kastravec për copë *** VETËM DËRGIM NË NYC***

from $1.11 from 6890916118708
Kartë Dhuratë

$25.00

Bleni për dikë tjetër, por nuk jeni të sigurt se çfarë t'i merrni? Jepini atyre dhuratën e zgjedhur me një kartë dhuratë BalkanFresh. Kartat e dhuratave dorëzohen me email dhe përmbajnë udhëzime për t'i shlyer ato në arkë. Kartat tona...
406717530354
Shopping for someone else but not sure what to get them? Give them the gift of choice with a BalkanFresh gift card.  Gift cards are delivered by email and contain instructions to redeem them at checkout. Our gift cards have no additional processing fees.

Kartë Dhuratë

from $25.00 from 1694515626027
Loading......